בגלל שמשעמם לי

לירן 22

New member
בגלל שמשעמם לי

בואו כל אחד יכתוב את השיר שלדעתו הכי מתאים לשירי לשיר!

Miss Nushi

New member
וואי אוקיי סבבה..

-היא לא דומה [של ארקדי דוכין..] רגע פרטי [של ריטה..] שהיא כבר שרה אותו, וזה אחד השירים הכי יפים -בעולם..וזה ממש טוב שהיא שרה אותו.. -ממ לבדי [מתוך עלובי החיים..] מה שהיא שרה בסרט, אז ת'גרסא באנגלית..זה פשוט מתאים לקול שלה.. -ואני אשמח לעוד דואטים עם אמנים ישראליים מוערכים..[אעאעאע תעשי דואט עם רמי ועם עברי..] ושירים שאני אשמח מאוד אם היא לא תעיז לשיר.. -שירים סטייל אדוני, סוד וכו'..[תשאירי לרוני ת'שירים הרדודים ותתמקדי באיכות..] שלמרות שהם אחלה שירים ואני מאוד אוהבת, הם לא היו משקפים את היכולות שלה טוב.. -קאברים-עברת את השלב הזה בחיים..יאללה..האלבום מחכה.. אהבתי ת'רעיון.. קבל ח"ח כ-ז-ה ענק..

לירן 22

New member
תודה...ולדעתי היא צריכה לשיר

את השיר WITHOUT YOu ..נכון זה שיר באנגלית אבל היא שרה טוב באנלגית וזה שיר מעולה שיבליט את היכולות הווקלאיות שלה

לירן 22

New member
מאריה קרי ושל נילסון נרי או משו

זה אחד השירים היפיםי שיצאו שבאמת מליט איכויות ווקאליות גבוהות

לירן 22

New member
יכול להיות

אני אוהב את שירי מאוד ויש לה קול מעולה..אבל מאריה שרה אותו מצויין... את הנלסון לא תהיה לה בעיה לעבור

dovratl120

New member
מאריה קארי זמרת מצוינת אחת האהובות

עלי....ותאמין לי ששירי יכולה להתעלות עליה.... <> חוץ מזה שהשיר "without you" שיר מדהים....

לירן 22

New member
אני בטוח ששירי תשיר את השיר בצורה

מעולה..כי יש לה איכויות ווקאליות .. אבל עד שלא נשמע את שירי שרה את זה לא נידע

ShpigelmaN

New member
היפ-סול שחור ארנ'בי דיווה סטייל!!!

זה הסגנון שהיא הכי טובה בו ובו היא צריכה להתמקד, בכל הגינונים השחורים ובכל האלמנטים של הצעקות ואז דממת אלחוט וכל מיני ווריאציות של משחקים בקול שיבליטו טוב מאוד את איכויותיה המדהימות בקול... זה ה-סגנון לשיר, וזה ה-סגנון לשירי :)

Itzik200

New member
I WANNA LOVE YOU FOREVER

של ג'סיקה סימפסון שיר טוב גם לאיכויות ווקאליות

למעלה