לא קשור כל כך...... ברגעים אלה היום הולדת הלועזי שלי מ-ת-ח-י-ל!!!!!!!!!!!!!!!!
B binyamin1 New member 11/12/03 #24 לא קשור כל כך...... ברגעים אלה היום הולדת הלועזי שלי מ-ת-ח-י-ל!!!!!!!!!!!!!!!!
Z zvozda4ka New member 11/12/03 #27 יאללה,רד ממנו../images/Emo15.gif הוא חדש וכל חדש צריך להכיר את הקטע פה בפורום שצריך להיות הגיוניים אחרת מטייל ירשום לכם הודעה שלא תשכחו ממנה ככ מהר אבל רד ממנו הוא הבין
יאללה,רד ממנו../images/Emo15.gif הוא חדש וכל חדש צריך להכיר את הקטע פה בפורום שצריך להיות הגיוניים אחרת מטייל ירשום לכם הודעה שלא תשכחו ממנה ככ מהר אבל רד ממנו הוא הבין
Z zvozda4ka New member 11/12/03 #31 רד ממנו..../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif
N nirte New member 10/12/03 #10 ../images/Emo13.gif תן לי להבין קוראים לך אפל מלשון תפוח או אפל מלשות dark? חחחח... סליחה על הקטנוניות וסליחה שאני קצת מטומטם.
../images/Emo13.gif תן לי להבין קוראים לך אפל מלשון תפוח או אפל מלשות dark? חחחח... סליחה על הקטנוניות וסליחה שאני קצת מטומטם.
I icודליה New member 11/12/03 #13 ../images/Emo110.gifחחחחח קרעתם אותי אפל אפשר להגיד? נו טוב. אפלבוים, זה השמשפחה שלו.
B binyamin1 New member 11/12/03 #14 אז מה שיש לי להגיד זה ככה: שם המשפחה שלי זה אפלבוים. אפל זה תפוח, כמו שכולם יודעים, באנגלית. בוים זה ביידיש עץ ביחד- תפוח עץ (אההה, איזה חכם.ץץץץ). חברים שלי קוראים לי אפל מכיתה ג', לא יודע איך זה הגיע.
אז מה שיש לי להגיד זה ככה: שם המשפחה שלי זה אפלבוים. אפל זה תפוח, כמו שכולם יודעים, באנגלית. בוים זה ביידיש עץ ביחד- תפוח עץ (אההה, איזה חכם.ץץץץ). חברים שלי קוראים לי אפל מכיתה ג', לא יודע איך זה הגיע.