בגלל שאני חדש.......

binyamin1

New member
בגלל שאני חדש.......

אני רוצה לדעת קצת על הכותבים בפורום. אז..... מישהוא יכול לספר לי? אני יספר על עצמי: קוראים לי בנימין אפלבוים, אני מפתח תקווה, ולומד בישיבת דרכי נועם, אני בן 14, בכיתה ט, אני גומר כל יום בשמונה חוץ משלישי ושישי, ו....., שום דבר מיוחד. כל החברים שלי קוראים לי אפל.

zvozda4ka

New member
אפפפפפפפפפפל../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

היי
אני רוני,בת 12,כיתה ז' וכדאי שתדע: כולם פה אחללללללללללללללללה
אתה תתמכר לפה תוך דקה,אז
זהירות
|*
חוצמזה שיהיה לך אחלה יום
לאב יו

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאפל../images/Emo70.gif

תראה.... תפוז קצת יותר משוכללים מאתה יודע מה.... בלי לפגוע כי זה אחלה עיתון. בלע. בכל מקרה, תלחץ על השמות שלנו ותבין

binyamin1

New member
אוקיי

באמת זה משוכלל, מעוד פורומים חוץ מזה, שאני מכיר.

חוצמזה,

סכום האחוזים בחתימה שלו יוצא 99%. ואני יודע ששמנתי קצת, אבל אני עדיין לא תופס אחוז שלם מאוכלוסיית העולם...

לבדוק מה?../images/Emo7.gif

שאני אבין, את קוראת לי שמן? הא? הא?
לאן נעלמו הנימוסין בסגנון "בריא", "בעל עצמות כבדות", "עב-בשר", "בעל חילוף חומרים איטי" וכו'?!

icודליה

New member
../images/Emo110.gifאין בפורומ הזה מישו שיבין

אני אסביר.. אחרי ההופעה של משינה במוצ"ש אח שלי אמר לשלמי ברכה, כשהוא יצא אלינו מהיציאת-כניסת אמנים שהוא שוקל ללכת להופעות באהר"ב (עזבו...חח) אז שלמי אמר שהוא שוקל 70... אז אם אתה שוקל 70 אתה כמו שלמי ברכה.
יבנת עכשיו?!?

binyamin1

New member
אל תתפלסף.........

לדעתי הרעיון חמוד, נכון, לא המצאתי את זה, אבל לא ראיתי את זה באתר הזה, אלא באתרים אחרים. הקטע הוא לא שבדיוק אתה, 1% אלא סתם לקטע.

מי מתפלסף? קצת היגיון

לא אשמתי שמי שכתב את זה לוקה בפיגור שכלי קל
תקשיב, חביבי, כתוב "ורק אתה", נכון? ז'תומרת שזה מתייחס לבנאדם אחד, נכון? ובנאדם אחד בחיים לא יכול להיות אחוז אחד, נכון? זה הכל. זהו, שקט. בלי תגובות

binyamin1

New member
זה לא הקטע הדיוק

הקטע הוא הרעיון, לא להתחיל לנתח כל דבר בקטע הזה.

למעלה