בגלל החבר שלו

בגלל החבר שלו

אני מה שנקרא קוראת סמויה פה. בכל אופן לא יכולה יותר חייבת לכתוב. אני ובעלי בני 27 נשואים ארבע שנים (מכירים 6)והורים לילד בן כמעט שנתיים. מצד אחד אין ספק שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני מצד שני אין סםק היחסים שלנו במשבר. אין משבר אחד גדול כמו שיש לרוב הכותבים אלא מן משברים קטנים חולפים. האם זה בסדר? בכל אופן רציתי לכתוב על המשבר הנוכחי אז ככה: לבעלי יש חבר טוב נקרא לו מ. מהיום הראשון שבעלי הכיר בנינו זה לא הסתדר. אני טיפוס שקט ומ מאוד מאוד רועש. אני הטיפוס היותר אינטלקטואלי ומ הוא השיפוצניק שרוצה את הבירה שלו. בכל מקרה בגלל שהוא החבר הכי טוב של בעלי שתקתי וקיבלתי אותו כבן בית בביתנו. מ תמיד צחק עלי הציק לי ניסיתי לדבר עם בעלי אבל לא רציתי לסכסך ביניהם. וככה סבלתי בשקט כמעט שש שנים עד לפני ארבעה חודשים. לפני ארבעה חודשים בעלי היה במילואים ומ קפץ אלינו לבית. אמרתי לו שבעלי במילואים והוא אמר שהוא רק רוצה איזה ספר שמאוד דחוף לו. אמרתי שאני מצטערת אין לי מושג איפה הספר ואין לי זמן לחפש כי אני ממהרת לעבודה. הוא ביקש שאני אתן לו לחפש ואמרתי שזה לא מתאים לי. התפתחו צעקות הוא צעק שאני סתם זונה ושבעלי איתי בגלל הזיון והילד ויותר מזה אני לא שווה כלום. שאני סתם זבל שלא יכולה לעשות כלום. אני מצידי גם עניתי לו שהוא סתם שיפןצניק דפוק ושאני לא סובלת אותו. הוא צעק בתגובה שבעלי ממש מסכן ושאני הדבר הכי רע שקרה לו ירק עלי ויצא מהבית. ממש נפגעתי ובכיתי התקשרתי לבעלי למילואים והוא אמר שהוא יטפל בזה כיחזור. בעלי חזר סיפרתי לו מה קרה הוא מאוד כעס על מ וצעק עליו. אבל לי הוא אמר שזו גם אשמתי שאני לא אהבתי את מ על ההתחלה ושמ הוא חבר מאוד טוב שלו. ציפיתי מבעלי שינתק כל קשר עם מ אחרי מה שהיה אבל בעלי עדיין חבר שלו. מן הסתם מ כבר לא בא אלינו הביתה אבל הם עדיין מדברים בטלפון סחבקים החברים הכי טובים יוצאים לבלות כאילו כלום לא קרה. אני כל כך פגועה, דיברתי על זה עם בעלי כמה פעמים אבל זה תמיד התפוצץ. בעלי טוען שחברים טובים קשה למצוא, ושהוא מאוד אוהב א מ ושהוא לא רואה סיבה לריב איתומספיק שאני לא דברת איתו ולא רואה אותו. כל החברים המשותפים שלנו יודעים על האירוע וצוחקים עלי. בעלי אומר שמ מצטער אבל לא רוצה להתנצל (גאוותן( לא אכפת לי מ מ אבל בעלי, מאוד כואב לי שהוא עדיין בקשר איתו ולא הגן עלי ועל כבודי בעלי אומר שהוא לא מרגיש צורך להוכיח שהוא אוהב אותי (הוא אוהב אותי מאוד) כל הסיפור הזה גורם לנו רק לריב הפסקתי לדבר על זה אבל עמוק אני מאוד מאוד פגועה

seeyou

New member
../images/Emo8.gif-"משברים קטנים חולפים"

יש חוק שאומר "שום דבר לא הולך לאיבוד הכול הופך צורה." אפילו סכר ענק קורס לאחר הצטברות של סדקים "קטנים". הכול בגלל מסמר קטן. זוכרת את הסיפור שנמלה הפילה פיל? מצד אחד את יכולה להבליג על המצב מצד שני את יכולה לגרום לאימות עם בעלך-לעמוד על שלך...כפי שאומרים מה עדיף? רק את יכולה לדעת איפה הרווח ואיפה ההפסד. בחיים ,רצוי לעשות מאזן כזה לפני יציאה לקרב. "כל החברים המשותפים שלנו יודעים על האירוע וצוחקים עלי"?? הייתי ממליץ להחליפם-הם רק מסיתים. יש לי הרגשה שהבחור השיפוצניק מאוהב בך.... קיימת תופעה כזו שלפעמים מסתירים את החיבה על ידי עוינות בעלך,כמו כול גבר הוא "עיוור"....

SIRI41

New member
את בטוחה שאין בין בעלך לחבר רומן?

מה זה היחס הזה? גועל נפש ואני לא מאמינה שקראתי דבר כזה. סליחה, אבל לא יודעת מה להגיד, לא מתגרשים בגלל דבר כזה, אבל מצד שני, לחיות עם חרא כזה? אולי. מצטערת שלא עזרתי, אבל אם את ממשיכה לחיות עם בעל כזה, תבליגי ותמשיכי הלאה. דרך אגב, לענין זה שכתבת בה תחלה שהוא שיפוצניק וכו', אני אגיד לך משהו: אסור לך לשלוח אנשים בגלל מעמדם והשכלתם, כל עוד לא פגעו בך, כי בסוף זה חוזר אליך כמו בומרנג. יש לי אחות שהיא במעמד גבוהה ופשוט מליינית כמו שאומרים, יש לה חברה מהילדות, עוד לפני שהיתה כזו - והיא לא נראית טוב, ואפילו מהמעמד הנחות, אחותי לא מחליפה אותה בשום מחיר, ולמה אני אומרת לך את זה? כדי שתביני, אסור לנו לשלוח אנשים בגלל מעמדם והשכלתם כל עוד לא פגעו בנו - זה פשוט חוזר אלינו כמו בומרנג, ואולי זה חזר אליך בדרך הזו, לצערי.

1אפי1

New member
היי א.

לדעתי החבר די מקנא בכם שהוא מנסה לפגוע בזוגיות שלכם. זה שהחבר שיפוצניק?....עזבי הרי כל עבודה מכבדת את בעליה. עכשיו לעניין הרי במריבה הזאת יצא לך רק טוב....הכניסה לביתך "אסורה" עליו, לדעתי זה צעד ראשון אבל חבל לך להתעמת עם בעלך בכל הנוגע אליו כי נראה לי שבעלך יעשה הכל כדי להשלים בניכם ולנסות לגשר בניכם כי בסופו של דבר "הוא החבר הכי טוב של בעלך". לדעתי מה שאת צריכה לעשות, פשוט להתנהג בטבעיות ולומר חד משמעי לבעלך שאין את מעוניינת לדבר עליו, הוא פשוט לגבייך לא קיים, נהפוכו תוציאי לו, לחבר, את העיניים בהתעלמות. לגבי החברים שלכם אני בטוחה שהוא קיבל על הראש מהם, לדעתי אין חצוף ממנו. דרך אגב אם כל הגאוותנות שלו האם יש לו בת זוג????? סתם שאלה מסקרנת התעלמי ממנו ותני לו
גם ממני

לדעתי - במערכת המסובכת הזאת -

חד משמעית - זה או את - או הוא . חד וחלק . ממש אין לי מה להוסיף ! חוץ מזה אני מצדיקה אותך לגמרי ! ה"שיפוצניק" הזה הוא בור ועם הארץ , ולא ראוי לקשר עם אנשים כמוך !

meshi4

New member
א------החבר עז מצח וחוצפן.../images/Emo12.gif

לדעתי הוא לא חבר טוב.חבל שבעלך ממשיך להיות חבר של אחד שלא מכבד את אשת חברו.וגורם לסכסוכים ביניכם במקום לתמוך .יתכן שההתנהגות שלו נובעת מקנאה וצרות עין.אין הסבר אחר. והחברים המשותפים ,על מה בדיוק היה להם לצחוק עליך?טוב......באמת חברים משונים.במקום להעיר לחבר ההוא .מצאו מקום לצחוק עליך?
.האם החברים רווקים?אולי מכאן נובעת הקנאה. לדעתי,כפי שיעצו לך כאן.תתעלמי לגמרי מהחבר הזה. הבעיה שאת קשורה לחבורה הזאת בכל מקרה .כי הם חברים של בעלך.

עוד קצת פרטים

דבר ראשון תודה לכל מי שהגיב. אני באמת מנסה למחוק את החבר מהראש שלי אבל אני בחיכוכים יום יומיים איתו חברים משותפים מסיבות משותפות הכל. ובכל אירוע כזה החבר ממש מפגין את היחסים שלנו. החבר נשוי ויש לו שני ילדים אשתו לא בחבורה שלנו ככה שלא ברור מה הולך שם. ואני בטח שלא יכולה להגיד לבעלי לבחור בנינו ניסיתי וזו הייתה תגובתו " אני לא בוחר באף אחד. אני רוצה להיות עם שניכם. אם לא טוב לך איתי חבל אני אוהב אותך אבל לא רואה סיבה לבחור במי מכם" ועוד הערה קטנה לסיום לא התכוונתי ששיפוצניק זה מקצוע נחות כל מה שרציתי להגיד שהוא ואני באים מעולמות שונים לא ששלי טוב יותר פשוט שונה. לא שמים טובים יותר משמן אבל הם לעולם לא יתערבבו ולסיום כך או כך אין ספק זה הורס את חיי המשפחה שלי

למה שלא תנסי לבדוק את פשר

היחסים ביניהם? תעקבי קצת אחרי מה שמתרחש. יש לי הרושם שאולי הוא דו מיני?! שווה בדיקה. וזה לא קשה לדעת.

למעלה