בגיניסט,

לירן2002

New member
בגיניסט,

זה שאתה לא משלים עם עצם אי-יכולתי לשרת בצה"ל זו כבר בעייה שלך. אותי חינכו שצריך לקבל כל אדם באשר הוא, והרי אלוהים ברא את כולנו בצלמו ובדמותו. צר לי מאוד שאתה שונא משתמטים [כפי שכתבת לי במסרים- עבורך, איני בגדר משתמט], אבל אם תחליט לנקות את לבך מהרגש החולני הזה ולהתחיל לאהוב את כל עם ישראל, זה יהיה אך ורק אם יש לך כוח רצון. כפי שכתבתי להקשרם, אני אמנם לא מסכים עם כמה דעות ממחנה השמאל וממחנה הימין, אבל אני, בשום פנים ואופן, לא שונא יהודים מהעם שלי, בגלל השקפת עולמם ובגלל דעותיהם, על אחת כמה וכמה, אם הם לא העליבוני ולא הרעו לי. מקווה שתפנים, ושתהא לך שבת שקטה ומבורכת!

אתה לא שונא יהודים?

אני דווקא שונא כמה יהודים. יגאל עמיר למשל. אני ממש שונא אותו. אתה לא שונא את הסניגור היהודי של ברגותי? אני דווקא כן. אתה לא שונא את הנבלה שרצח את הילדה שלו? אני דווקא כן. "רגש חולני"? אני מצפצף על הניתוח הפסיכולוגי שאתה עושה לי. אתה לא יכול לשרת בצה"ל? למה? עוורים, חרשים ונכים יכולים ואתה לא? אני, בניגוד אליך, אשמור על פרטיותך ולא אספר לכל חברי הפורום מה הסיבה שבעטיה אינך משרת, שסיפרת לי במסר פרטי. בוא נאמר רק שזה רחוק מלהיות משהו שימנע ממך להתנדב. תשמע לי טוב: לא סתם קראו לאבות התנועה שלנו "המשפחה הלוחמת". אתה יודע למה קראו להם כך? כי הם היו לוחמים ואף עלו לגרדום כדי שתהיה לנו פה מדינה. אין אצלנו מקום למי שיושב בבית בזמן שאחיו מקיזים דם. ושלא יהיו לך אשליות: אני מעדיף את הקשרם, רובי ושאר שמאלנים כאן עשרות מונים עליך. יודע למה? כי כשתהיה מלחמה, הם ושכמותם ילחמו עימי כתף אל כתף, ואם אפצע הם יסחבו אותי על גבם לנקודת האיסוף. אתה, לא נראה לי שתהיה שם...

Charlie

New member
בגיניסט

תרד מהילד. בחייך. אתה קושר יותר מדי דברים לצבא. לסדיר, לקצונה, למילואים. צבא זה עוד דבר בישראל, לא צריך לנפח אותו אלא אם אתה בוחר בקריירה צבאית - ואתה בחרת בקריירה משפטית. בטוחה יותר. מכניסה יותר. עזוב, זו לא מדינת-צבא דרום-אמריקנית, אני מקווה....

ובכל זאת.

יש משהו צורם באדם שלא שירת בצבא על אף שהוא יכול ובגיל שחברים שלו משרתים (מי בחי"ר ומי בשלישות) הוא יושב וכותב לו כל היום באינטרנט. מה שצורם במיוחד בדבר הוא שאותו הלירן הוא תומך במפלגת מולדת - מפלגה שמציעה פתרון מיליטריסטי לחלוטין.

ובכל זאת

אותו הגולש דברי הוצאו בהקשרם תומך במפלגה הלא-נכונה (שינוי) שתומכת בהקמת מדינת טרור אשר תביא להשמדת ישראל ושמציעה פתרון מיליטריסטי לחלוטין

תשמע חביבי, זה הוא התחיל

מי שכותב על העובדה שאני שונא משתמטים "רגש חולני" כאילו שאני צריך טיפול פסיכיאטרי או משהו, שלא יצפה שאענה לו בזר שושנים.

אביבים

New member
שונא שונא למה לא תעבור לשינוי../images/Emo6.gif

זה לא משנה למה הבנאדם לא משרת העיקר שהוא לא משרת לא נותנת לך להכשיר את שמאל שרוצה למכור לך את המולדת, למה לטרוח כל כך ולשנוא אני במהופך לא שונא אני לומד לא להסכים לדרך שמונגדת לערכים שלי,
אני ראיתי גם חרדים שרצים לפנות פצועים הרוגים ,, אני לא יודע למה הוא לא משרת וזה בכלל לא משנה אני לא שונא אף אחד אך מתנגד בתוקף רב לדרך השמאל ישנם הרבה אנשים בגוש של הימין ביגיניסטוש שהיו נלחמים איתך כתף אל כתף ומפנים אותך ח"ו אם תפגע
אך גוש השמאל יסרב לשרת מטעמי מצפון אם רובי והקשרם משרתים את זה אנילא יודע, אל אני מגליד מפגיעה אנושה ומנסה להבין את הבנאדם שחושב כמוני אך אינו יכול לשרת ו זה אינו נתון לדיון כאן בפורום מדהימה ובזה נתונה הערכתי המלאה אליך ידידי בגיניסט
איך שאתה מבין ויכול להתמודד עם אחינו מהשמאל לי בכל אופן היה קצת קשה
מכיוון הידיעה שלי שהם הובילו מובילים אותנו למצבים קשים ולא קלים לשנאה עם השונה ממך לא תמיד מי שלא משרת לא עושה כלום לדוגמא אני בניגוד גמור אליך ידידי בטוח שהחרדים משרתים את המדינה לכל אורך הדרך רק חבל שישנם אנשים שאינם מודעים לזאת
והולכים כנגדם ושונאים אותם ומגנים אותם וכד´ וחבל מכיוון שפעולה כזאת מובילה לשנאה וחבל שנותנים לאנשים כאלה לגיטמציה כאן!!!!!!!!!!

נסחפת קצת

דבר ראשון אתה מכליל את השמאל הקיצוני על כל השמאל ואפילו על המרכז. אני לא רואה את דעותי בתור שמאל אלא בתור מרכז. אם תקרא את מה שאני כותב בפורום מר"צ ומה שכתבתי בפורום עבודה תבין היטב. אתה צריך להבין שאם אתה מכליל על כל השמאלנים שהם ככל הנראה סרבני מצפון אתה לא יכול להתפלא שאח"כ באים אנשים ואומרים שכל מחנה הימין אשם ברצח רבין ושכל הימנים פשיסטים. ובנוגע אלי - שירתתי בצבא, אני משרת במילואים (ואפילו נפצעתי בצבא ולא תבעתי את משרד הבטחון כפי שעושים מרבית אלו שנפגעים וגם חלק מאלו שלא ממש נפגעו). זה שאתה בטוח שהחרדים משרתים את המדינה זה עצוב, אשמח לקבל הסבר כיצד הם בדיוק עושים זאת בצורה שאף אחד לא רואה זאת חוץ ממך.

אביבים

New member
לא נסחפתי דברי../images/Emo70.gif

שררתי ביחידות קרביות במשך 6 שנים אכלתי בשמחה קור חום וקוצים והייתי לחזור ע"ז עוד פעם כי נהנתי מכל רגע ואפילו שהיו רגעים לא טובים ויפים שהם התמודדו עם שכול של חברים השירות לא כולל את שירות המילואים אליו התנדבתי לא פעם לשירות אך כשנפצעתי ולא בשירות נינ קשה לצה"ל לוותר עלי ובאו לגייס אותי עם כיסא גלגלים עזוב הכל חוויות ושטויות בהקשר לחרדים דברי נסה אבל רק נסה לשבת מול דף גמרא ש"ס או פוסקים ולהתחיל לגרוס במשך שעה?? או יומיים או חודש או חודשיים זה יצא לך מהטוסיק!! אחי הבן החרדים יושבים ולומדים וגורסים כל יום בין 4 ל6 אומ 8 שעות ביום יושבים על הטוסיק ולומדים אולי בהפסקות ביום ככה אבל ראיתי אותם " השחורים האלה" כפי שאנו מכנים אותם יושבים לומדים גורסים ולומדים לא יום לא חודש ולא חדשיים שנים על גבי שנים לא 3 שנים וזהו האיש החרדי הזה הקדיש את עצמו קודש ללמודי קודש וכל זה בשביל מה ?? לא רק בשבילו אלא בשביל כלל עם ישראל לשמור על הגחלת של עם ישראל ושל גם אנשים יהודים מאצלינו שמתנגדים לדרכם ומכנים אותם אנשי האופל,, אך ללא אנשי האופל האלו לא נוכל לשמור על הגחלת של העם היהודי הקטנטן שלנו לא נוכל למול את עצמנו כדת וכדין,, לא נוכל להנשא כדת וכדין, ולא נוכל להקבר כדת וכדין, כיהודי
אלה שיושבים ולומדים ולא המשתמטים ויש כאלה כאן ושם ובכל מקום!! ומה אנחנו עושים להם אלה שלומדים והקדישו את עצמם קודש לעם ישראל והוא מוסיף זכויות לעם ישראל ולקיומו על אדמתו ללא לימוד תורה לא יכולנו להחזיק רגע קט כאן באיזור הזה שם לב כמה מאות מליוני ערבים רוצים לגמור עלינו מה מגן עלינו צה"ל לא אחי לא !! הלימוד של הלומדס האלה והתפילות שלהם על כלל עם ישראל בכלולותו הוא שהציל אותנו עד היום למנע מהם ומונע מהם לכלותינו כמובן שגם צה"ל מגן!! אך זה הרבה תלוי בלימוד של אלה החרדים צריך פעם אחת ולתמיד להשר פנים ולהתמודד עם הבעיה הזאת אם הבנאדם רוצה שכולם אבל כולם ישרתו וכולם יהיו אחידים אז כולם צריכים ללמוד קודם כל תודה כמו הלומדס האלה ואח"כ בטוח ב 100% אחי שהדיעות שלך ישתנו מקצה לקצה אז מה מקבל החרדי הזה שלומד 30 וא 40 שנה ויותר ברציפות תורה?? נאדה כלום 500 או 400 דולר בחודש קיצבת קיום ותו לא! עם זה ועם משכורת זעומה של אישה תתחתן תקנה בית תקים משפחה ותחיה באושר עם משפחה מרובת ילדים איך אחי?? יד השם|סדגש עם כל ההגבלים שמגבילה אותו המדינה ללא משכנתא ללא זכות לעבוד ולהתפרנס בכבוד וכל זאת הוא חי הוא יודע שהוא הקדיש את עצמו קודש לעם ישראל ואנחנו כולה משרתים 3 4 שנים את המדינה ןמקבלים לעומתו את הזכויות המוקנות ע"פ חוק ועוד אנחנו מתלוננים עליהם יש לנו חצפה ???!! יהא עוד המשך

ידידי.

אני מאד מכבד אותך ואת השירות הצבאי המפרך שעברת ומאחל לך שתחלים במהרה מפציעתך. עם זאת אני מרחם עלייך, לא בגלל שנפצעת אלא בגלל שהחדירו לך לראש תעמולה ושטויות. קשה לשבת מול דף גמרא, קשה גם לשבת ולנתח פסק דין, קשה לנתח ולתכנן מעגל אלקטרוני, קשה לפתור בעיות באלגברה לינרארית - אבל כל זה ממש לא רלוונטי לדיון. ודרך אגב מה זה ללמוד ארבע שעות ביום ?- אני בתקופות הלחוצות יותר של הלימודים קם ללמוד ב7:00 בבוקר ונוסע רק ב00:30 בלילה לחברה שלי. החרדים שומרים על גחלת היהדות האולטרה אורתודוכסית ולא על שום גחלת אחרת. הם יוכלו גם להמשיך לשמור עליה אחרי שישרתו בצבא (ויש גם את חבריהם בניכר שגם שומרים על הגחלת החרדית). עצם זה שאתה מתייחס אליהם בתור נציגי היהדות האותנתיים מקומם אותי - מבלי להיות תלמיד חכם ועם ידע מועט בלבד ביהדות יכול אני לראות שרוח דברי חז"ל וחכמי ישראל אינה מזכירה כלל את רוח החרדים של ימינו. מתוך שיקולים פוליטייים פנים עדתיים וארציים מעדיפים החרדים להקצין ולהגיע לכדי עבודת אלילים ובכך לכפות על ציבורם עוני נורא וחיים לא יצרניים. מה שמגן עלינו זה רק צה"ל ואם אתה חושב אחרת זה חבל מאד. עובדה ש"אלוהים" לא הגן על עם ישראל בשואה, לא הגן על החיילים בלבנון, לא הגן על הטייסים והשיריונרים ביום כיפור. אפילו על החרדים בעמנואל הוא לא טרח להגן. (זוהי דוגמא לחשיבה לא רציונאלית - בהמשך לדיון עם ליאור). האם אלוהים הגן על היטלר בשעה שכבש את אירופה? האם אלוהים היה לצד ארה"ב ששרפה בשניה אחת 30,000 יפנים? כפי שציינתי - דיון תיאולוגי מרתק אבל ממש לא קשור לעניין בנוסף - אף אחד לא מונע מהם ללמוד לפני ואחרי שיעשו צבא. ובנוגע לכסף שהם מקבלים. אני רואה שאתה לא בקיא בנעשה. הכסף שמקבל תלמיד ישיבה הוא ממש לא הרבה (אם כי זה עדיין פי 4 ו-5 ממה שמרוויח חייל). אבל למה לעזאזל המדינה צריכה לממן אותו? אם החרדים יעשו צבא אין לי בעייה שהמדינה תסבסד מחצית משכר הלימוד של חרדי למשך שלוש שנים אם הלימודים שלהם יעמדו בקריטריונים אקדמאיים. מעבר לזה, מה פתאום? ובנוסף - עיקר הכסף שעובר לחרדים עובר בחלק התקציב שנקרא העברות וכאן מדובר בעשרות מיליארדים. שיש לך ציבור ש80% מהגברים בו לא עובדים ושהמשפחה הממוצעת גדולה ביותר אתה מגיע למצב שאין למשפחה אפשרות להתקיים כלכלית וכאן המדינה מתערבת עם "חוק משפחות ברוכות ילדים" הבזוי, עם הנחות בארנונה בשכונות של חרדים, עם סיבסוד מטורף של הבנייה בישובים יעודיים שנבנים לחרדים ועם אלף ואחת הטבות. זה מתכון בטוח להרס מרקם החברה הישראלית והרס הכלכלה - הכספים האלה באים מהמיסים שאנחנו משלמים. בא לך לתרום חלק ניכר מכספך כל שנה לחרדים - שיהיה לך לבריאות אבל אל תצפה שגם אני אתרום להם ברצון בהחלט יהיה עוד המשך - בהמשך יגוייסו החרדים. אח"כ מרביתם יצאו לעבוד ויחלצו מהעוני שלהם. חרדים וחילונים יתחילו להכיר אחד את השני. השינאה לדת מצד החילוניים תפחת. יותר חרדים יהיו מעורים בעולם ויבלמו את תופעת ההקצנה של מנהיגיהם. ימים טובים יכולים להיות כאן.

גם אני בעצמי עשיתי צבא

אבל אני שונא יהודי שתומך בהקמת מדינת-טרור איסלאמית הקרוייה "פלשתין"
רק הטרנספר יביא להשמדת הטרור !!

אני מהמשפחה הלוחמת

אני לא שונא חרדים. יש ביניהם כאלה שתורמים הרבה למדינה. יש ללא ספק חלק ניכר מהם שמבחינתי יכולים לא לשרת, כי הם תורמים להמשכיות הרוחנית של עם ישראל ע"י כך שהם לומדים תורה מבוקר עד ליל. אבל כאלה שלא לומדים תורה ולא משרתים? תודה רבה, לא במשפחה שלי. ד"א, לוחם לאו דווקא פירושו לוחם בסיירת מטכ"ל. לוחם יכול להיות גם הטבח בקריה, כל עוד זה המקסימום שהוא יכל לעשות נוכח מצבו הבריאותי, כלכלי וכו´.

UM2 חזר

New member
מי שלא לומד שיתגייס

כמו אנשי הנ"חל החרדי שלא למדו אלא הסתובבו ברחובות ולכן היה צריך לגייס אותם לצבא מי שלא לומד שיתגייס זוהי עמדת הליכוד וזוהי הייתה גם עמדת בן-גוריון שלא היה ידוע בתור חביב החרדים

בגלל דעות כמו שלך העם ממורמר

אתם רוצים המשכיות? סבבה? שיקבעו מכסה לתלמידי ישיבה מצטיינים כמו שיש ספורטאים מצטיינים ושלום על ישראל. הם ילמדו תורה כל היום - השאר יתגייסו לשרות מלא. פחות מזה זה אפלייה בין דם לדם ופגיעה בדמוקרטיה.

העם ממורמר כי יש פיגועי-טרור ../images/Emo31.gif

ופיגועי-טרור באו רק בגלל שאתם לא מצביעים ב ( ל ) האיחוד-הלאומי מטעם ליברמן ובני אלון

אביבים

New member
דברי או שאתה לא מבין או שאתה סומא

בס"ד אתה בטוח שללא תורה העולם יתקיים,,, אני בטוח שלא!!! וכמותי המון! שההיסטוריה שלנו היום ואז ובהווה אתה נמצא בדעת מיעוט כללית אך זועק בקול כמו אלה שחושבים כמוך חבל אך תיד תהיה בטוח שאפילו פרעה מלך צרים מלך האומה הכי מפותחת אז יותר ממי היום הם שלטו בכוחות על אנושיים על כל העולם אך בשעבוד ישראל הם לא שיעבדו את שבט לוי אך בתור ממלכה עתיקה ונאורה הם לא פגעו בכוהני הדת שלהם כך היום גם הה מימשל האמריקאי אינו חושב לגייס את כהני הדת ולהפך הם זוכים לתקציבים גדולים וללא כחל וסרק, שם ובאף מדינה במרחב הגלקסיה שלנו אינך שומע דברי התלהמות כנגד דת להפך הרבה כבוד ויראה ממנה אך אנחנו מזלזלים למה כי אנחנו לא יודעים להעריך אנשים שכאלה וחבל שאינך מבין דבר וחצי דבר מהערך היהודי האוטנטי יש לך ידיעה חפיפניקית ואתה כמו גאון מסובב ומתלהם כנגדם ואינך מבין שאתה פוגע בחיים שלך לעיתים אני חושב שאנשים כמוך הם כמתאבדים קמיקזים אתה נסית ללמוד כל יום תורה בישיבה במשך 8 שעות ויותר נראה אותך כמו שכתבתי למעלה אתה מגיב לעיתים לא לענין חייל מרויח את משכורתו במשך 3 שנים משכורת זעומה אתה יודע למה? כי הצבא הוא כאמא ואבא שלו הם דואגים לכל צרכו מביגוד ועד לרופא לטיפולים ואוכל אברך שלומד והקדיש את עצמו קודש למען כלל ישראל צריך לדאוג לכל זה מתוך הקיצבה המטעה שהמדינה נותנת לו ועוד אתה טוען כנגדם אוי לך אחי מיום הדין ואבוי לך מהתוכחה מה תאמר שהאמת תתיצב לפניך!!

למעלה