בגיניסט יקר

שמוצקין

New member
בגיניסט יקר

עם כל הכבוד וההערכה אתה מזכיר לי חתול. למה חתול? כי לפעמים חתול קופא על מקומו בזמן שהוא רואה מכונית מתקרבת ,הוא עושה כן באופן אינסטינקטיבי והתוצאה ...הוא נדרס.... זה מה שקורא עכשיו להרבה ציוניים טובים....נתקעים בקבעון הישן שלהם והתוצאה היא הידרדרות מתמשכת. אני אומר את הדברים בהקשר להתעסקות שלך באלטלנה בדודו טופז ובכדורגל .עכשיו צריך להתעסק בלתפוס מחסה. אני חושש לקיומה של מדינת ישראל.ולימין המדיני אין פתרון להציע לנו.

תגובה

אם היו טורחים להאשים אותך מדי פעם באחריות עקיפה לרצח רבין, כפי שעושים כלפי- היית גם אתה תופס את אלטלנה כרלבאנטית. אם היו טוענים כלפיך שלא שירתת בצה"ל ושזייפת את תעודת הקצין שלך כפי שעושים כלפי- לא היית שוכח את דודו טופז. וכדורגל? מה הבעיה שלך בדיוק עם כדורגל? אני אוהב כדורגל. מודה. לא טוב לך? זכותך. חיה ותן לחיות. לימין המודרני אין פיתרון? כנראה שלא קראת אף אחת מהודעותי. מזכיר לך חתול? לבריאות אחי. כבר השוו אותי לחיות מחיות שונות, והאמת שאני מת על חתולים. גם אני מעריך ומכבד אותך.

בגיניסט - take it easy

למה אתה בכלל מתרגש מאנשים קטנים שאומרים שלא היית קצין או שכל הימנים אשמים באופן קולקטיבי ברצח רבין? אתה צריך להתייחס לזה כמו ששמאלני צריך להתייחס לכך שקוראים לו עוכר ישראל או "מעשן סמים בשינקין" - פשוט לשים פס.

"ההסטוריה מעניינת אותי כשלגי אשתקד"

את המשפט שכתבתי כנושא לתגובתי אמר לא אחר מאשר ידידנו מר שמעון פרס. אם ללכת לפי התואי שאתה יצרת, שמעון פרס מזכיר לי צב. הצב לעולם אינו יכול להסתכל אחורה, שכן שריונו מונע ממנו לעשות כן, ובכל פעם שמתעוררת סכנה (נאמר: מכונית מתקרבת במהירות) הוא מכניס במהירות את ראשו לשריונו ואינו יוצא עד חלוף זעם. שמוצקין יקר, אם זכה הבגיניסט להחזיק באופי המנוגד לזה של שמעון פרס, אזי הוא יצא נשכר. אדם אשר אינו מכיר בהסטוריה, לומד אותה וממנה, אין לו עתיד.

שמוצקין

New member
ושוב בגיניסט

אני מקווה שההשואה לחתול לא העליבה אותך ואים כן אז סליחה

למעלה