דומה רק עם ספר תורה באמצע
ס סוקרטס פה New member 10/10/13 #76 ביזי זריז, כולם פה קופצים לי על הבחורה אני צריך 8 שקל 26 (שם השם)
א איש המתח New member 9/10/13 #40 תחזוקה. אחרי 10 שנים? הבית צריך להיות ה"גן-עדן" שלי! מה ז"א? אבל...כשאין תחזוקה - מתחילים לצוץ הבעיות. ולסיום "מי שנועל את אישתו בבית - לסוף שתבגוד בו". אה! ו...אני אסלח, אבל אעבור לפרק ב'.
תחזוקה. אחרי 10 שנים? הבית צריך להיות ה"גן-עדן" שלי! מה ז"א? אבל...כשאין תחזוקה - מתחילים לצוץ הבעיות. ולסיום "מי שנועל את אישתו בבית - לסוף שתבגוד בו". אה! ו...אני אסלח, אבל אעבור לפרק ב'.
E evanescent New member 9/10/13 #45 לא חושבת שהיתי סולחת אבל יתכן שעשר שנות זוגיות היו משנים את העמדה. בכל אופן קל לסלוח זה בטוח לא יהיה, ובטח לא המשך כאילו שום דבר לא קרה אלא יהיה משבר.
לא חושבת שהיתי סולחת אבל יתכן שעשר שנות זוגיות היו משנים את העמדה. בכל אופן קל לסלוח זה בטוח לא יהיה, ובטח לא המשך כאילו שום דבר לא קרה אלא יהיה משבר.
א אורי דדייטר New member 9/10/13 #47 האם סביר שבן זוג יוציא בתחבולות כסף מחשבונכם המשותף אחרי 10 שנים של זוגיות? אין הבדל בין הדברים. השאלה מה המשקל שאתה נותן לאמון, לביטחון מלא, בפרטנר שלך בזוגיות.
האם סביר שבן זוג יוציא בתחבולות כסף מחשבונכם המשותף אחרי 10 שנים של זוגיות? אין הבדל בין הדברים. השאלה מה המשקל שאתה נותן לאמון, לביטחון מלא, בפרטנר שלך בזוגיות.
מ מחוץ לסכמה New member 9/10/13 #52 אין לי מושג איך עונים על שאלות היפוטתיות. אין תשובה חד משמעית של כן או של לא. כל כך הרבה גורמים עשויים להשפיע על החלטה כזו.
אין לי מושג איך עונים על שאלות היפוטתיות. אין תשובה חד משמעית של כן או של לא. כל כך הרבה גורמים עשויים להשפיע על החלטה כזו.
F FineSilverMan New member 10/10/13 #77 לא הייתי קורא לזה החלטה הסטטיסטיקה אולי אומרת ש"כולם" בוגדים. אולי לא מיד... למה בוגדים? כי כבר אין התלהבות, אין רגש. "שגרע"... אז למה להמשיך בקשר הזה? כי יש ילדים? יש משכנתא? יש פתרונות אחרים.
לא הייתי קורא לזה החלטה הסטטיסטיקה אולי אומרת ש"כולם" בוגדים. אולי לא מיד... למה בוגדים? כי כבר אין התלהבות, אין רגש. "שגרע"... אז למה להמשיך בקשר הזה? כי יש ילדים? יש משכנתא? יש פתרונות אחרים.
מ מחוץ לסכמה New member 10/10/13 #85 התכוונתי להאם להישאר לא האם לבגוד. והאם להישאר- אני לא יכולה לענות, כי אין לי מושג באיזו סיטואציה אהיה בעוד 10 שנים ואילו שיקולים ישפיעו עלי, באיזה מצב נפשי אהיה, וכו' וכו'. ואין לי מושג על מה מבוססת הסטטיסטיקה, וזה גם לא מעניין אותי. אני עדיין מאמינה שיש הרבה שהם נאמנים לקשר הזוגי.
התכוונתי להאם להישאר לא האם לבגוד. והאם להישאר- אני לא יכולה לענות, כי אין לי מושג באיזו סיטואציה אהיה בעוד 10 שנים ואילו שיקולים ישפיעו עלי, באיזה מצב נפשי אהיה, וכו' וכו'. ואין לי מושג על מה מבוססת הסטטיסטיקה, וזה גם לא מעניין אותי. אני עדיין מאמינה שיש הרבה שהם נאמנים לקשר הזוגי.
P puma141 New member 10/10/13 #89 נאמנים לקשר הזוגי- זו שאלה של בחירה שלך בדרך כלל.. אבל מה שמעניין, באיזו סיטואציה כן היית נשארת בקשר, אחרי הידיעה שהוא בגד בך?
נאמנים לקשר הזוגי- זו שאלה של בחירה שלך בדרך כלל.. אבל מה שמעניין, באיזו סיטואציה כן היית נשארת בקשר, אחרי הידיעה שהוא בגד בך?
מ מחוץ לסכמה New member 11/10/13 #122 הממ. זה לא מתמטיקה. אבל נניח, המניע, הרגש, טיב הקשר, אם יש ילדים והשלכות של הישארות/פרידה, מצב כלכלי, אם מי מאיתנו חולה במחלה סופנית. כל מיני. אבל זה ממש היפוטתי. אני לא אהיה בזוגיות. בטח לא 10 שנים.
הממ. זה לא מתמטיקה. אבל נניח, המניע, הרגש, טיב הקשר, אם יש ילדים והשלכות של הישארות/פרידה, מצב כלכלי, אם מי מאיתנו חולה במחלה סופנית. כל מיני. אבל זה ממש היפוטתי. אני לא אהיה בזוגיות. בטח לא 10 שנים.
P puma141 New member 10/10/13 #78 לא משנה באיזה מקום או מצב - אין סיכוי מבחינתי לסלוח על בגידה. זה כ"כ לא נכון שכולם עושים את זה..
P puma141 New member 10/10/13 #82 לא נכון שכולם בוגדים. למעשה אני מכירה מעט מאוד אנשים שיש מצב שהיו בוגדים. אצל שני המינים..
P puma141 New member 10/10/13 #88 מכירה טוב מאוד..... ואם להיות כנה-לא הכרתי אנשים שבגדול. לא נשים ולא גברים באמת! זה כמו שמכפישים את הישראלים בליהפסקה, אבל לא מזכירים את הישראלים *שהם אולי הרוב* שהם אנשים טובים ומדהימים. בעיני זו גם שאלה של השקפה, שאלה של הסביבה הקרובה/קצת יותר רחוקה שאתה חי בה. וזה לא שאני כזו תמימה-אני שומעת סביבי את כל זה...לא נתקלתי.
מכירה טוב מאוד..... ואם להיות כנה-לא הכרתי אנשים שבגדול. לא נשים ולא גברים באמת! זה כמו שמכפישים את הישראלים בליהפסקה, אבל לא מזכירים את הישראלים *שהם אולי הרוב* שהם אנשים טובים ומדהימים. בעיני זו גם שאלה של השקפה, שאלה של הסביבה הקרובה/קצת יותר רחוקה שאתה חי בה. וזה לא שאני כזו תמימה-אני שומעת סביבי את כל זה...לא נתקלתי.
I ivgy1980 New member 11/10/13 #110 בגידה זה סדק שלעולם לא ייסגר והשאלה היא רק האם הסדק יישאר קטן או ייגדל לתהום ענקית