בגידות ...

בגידות ...

כן כן ... גם לי זה קרה ...
אחרי שבועיים מוזרים של הסתמסויות חשאיות ומוזרות של בנזוגי... אחרי יחס די קריר שקיבלתי בזמן האחרון .... אתמול בלילה חששותיי וחשדותיי אומתו .. וחבר טוב סיפר לי שהוא ראה את הבנזוג שלי עם מישהו אחר באיזה מועדון ... עכשיו .. אני אומר .. מילא ת'בוגד .. חחח אבל למה באמצע המועדון שכל העולם ואשתו רואה אותך ... מטומטם !!!! קיצ .. אני לא נפגע מזה ואני אפילו שמח שזה קרה ... מגיע לי מישהו יותר טוב (וכולם אמרו לי את זה, אבל הייתי עיוור...) .... ברור שזה מבאס והכל .. אבל אני גם שמח שזה התגלה יחסית בהתחלה ולא אחרי שנה נגיד ... זהו ... אז עכשיו אני חוזר לחיי הרווקות שלי
מקווה למצוא את האחד שיהיה התחנה האחרונה שלי
... שיהיה יום נעים לכווולם !!!

הבגידה עצמה

היא לא סיבה לסיום קשר. אני מניח שיש עוד חסרונות לקשר שאתה מסיים.

סליחה? אם בגידה זו לא סיבה לסיום קשר

אז מה כן??? איפה האמון שלך לבנזוג שלך??? לדעתי זה הדבר הכי מגעיל שיכולים לעשות לבני אדם... וזה שאני מעדיף שלא לשקוע מזה עכשיו בדיכאון ולבכות, לא אומר שזה לא כואב, ולדעתי זו בהחלט סיבה לסיום קשר, במיוחד עם מישהו שמדבר איתי בטלפון ואומר "מאמי אני אוהב אותך" ושנייה אחרי זה נכנס למועדון עם מישהו אחר יד ביד ומתנשקים שם ליד כולם כאילו אין מחר, אז שוב: אם זו לא סיבה מספיקה לסיום קשר אז מה כן?????

יש מערכות יחסים שונות

גיי40 מדבר על מערכת יחסים ארוכה הדומה לנישואין בה בני הזוג חיים יחד לכל דבר ועניין. לסיים קשר רק בשל בגידה כשלעצמה היא בעיני טיפשות מוחלטת וחוסר בגרות ומעידה על בעיה רצינית של אגו וגאווה. יש צורך לשבת ולדבר ולראות האם יש עדיין רצון להמשיך בחיים משותפים, האם ישנה עדיין אהבה, מדוע הגיעו היחסים למצב בו בן הזוג חיפש ריגוש בחוץ וכו'. העובדה שאדם יוצא עם מישהו כמה שבועות או אפילו חודשים, זאת אינה זוגיות אלא התלהבות וגישוש ראשוניים ובמקרים רבים מגלים שזה לא זה. אין ספק שזה מכוער להתנהג בצורה שהתנהג כלפיך. בעיקר עושה את אותו אדם מכוער כי היה צריך לבוא אליך ולסיים את הקשר.

בעתיד תבין למה זוגות שבגדו לא מתגרשים

ברור שהוא עשה מעשה רע, וערער את האימון ביניכם. אבל אם זה חד-פעמי ואם הוא אוהב אותך, אז זאת לא סיבה לפרידה. אם הוא עדיין מחפש בן זוג ואתה לא האחד. דרוש ממנו תשובה כאן ועכשיו. סיבות לסיום קשר: חוסר אחריות, ניצול, אכזריות, אלימות. יש עוד כמה

idani2222

New member
יאוווו זה מזכיר לי משהו חחחח כנססססס

תקשיב קטע :) פעם לפני כמה שנים היה לי בן זוג (הדפקט החולה נפש ההוא שסיפרתי לכם עליו שעד לא מזמן הטריד אותי ) קיצקוץ .. היינו בקשר טוב בני זוג אתה יודע.. יום אחד הלכנו לאן שהוא יצאנו וזה וכמובן רבנו (כל פעם הוא היה רב איתי וכל פעם הוא היה מתחנן שנחזור ) החלטנו על פסק זמן של שבוע. והוא אמר לי תבטיח לי שאתה לא נפגש עם אף אחד בשבוע הזה. אמרתי סבבה ברור. טוב .. אחרי יום יומיים אני נכנס לצאט כדי לדבר עם חברים ( כן לדבר עם חברים בלבד ) ומי פונה אליי ??? הבן זוג ... חחחחחחח הוא שלח לי תמונה והכל וזה .. הוא לא ידע שזה אני שאלתי אותו מה אתה מחפש ? הוא אמר סקס אמרתי סבבה ועברנו למסנג'ר שלו !!! ואז אמרתי לו שאני לא מעוניין. ואז כשהבנתי שהבן אדם מחפש סקס ונפגש עם אחרים. אמרתי סבבה תוך שעה הייתי עם האקס שלי החתיך והמדהים ועשינו אהבה 4 שעות .. מה שעם "הבן זוג" לא עשיתי ב 4 חודשים.. קיצר.. נגמר השבוע של הפסק זמן... והבן זוג מתקשר אליי מה המצב מה קורה ..ואז אמרתי לו : מאמי.. בגדתי בך ! הוא היה בשוק חייו !!!! והתחיל לבכות רצח אמרתי לו .. מה מזכיר לך הניק הבא? והזכרתי לו את השיחות בצאט... הוא היה בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק הוא התחיל לגמגם .. ולא ידע מאיפה הבאתי לו את זה אמרתי לו מאמי..עליי אי אפשר לעבוד :) אמרתי לו אתה חופשי מאמי .. בא לי גבר אחר :) הבן אדם השתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע והתעקשששש וביקש להפגש איתי ולהשבע לי בספר תורה שזה לא הוא קיצר הלכנו לבית כנסת שהיינו לומדים בא פעם בשבוע שיעור והוא "נשבע" לי בספר תורה. עכשיו... ברור שאני לא קונה את השבועות האלו כי הבן אדם נתן לי מסנג'ררר בצאט ודברנו מהמסנג'ר שלו !!! אמרתי לו שהוא נשבע לשקר ושזה יעלה לו בעונש מהשמיים. ואני כולי נקרעעעע מצחוקקקקק מהמצב איך תפסתי אותו על חם וביליתי עם חבר שלי אחר ... כאילו .. הוא שכח עם מי יש לו עסקקק :) אחרי יומיים שכמובן לא דיברתי איתו..הוא התחנןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שנחזור והודה במעשה !! שהוא כן היה עם מישהו. והוא הבטיח לפצות אותי והוא מצטער ובכה וכל מה שאתם רוצים והוא ביקש צאנס נוסף ואז אמרתי טוב בוא ניראה .. ואז באמת המשכנו וזה אבל היו לו קטעים מסריחים של התקמצנויות ( כמו שסיפרתי לכם אז ) ואני מממש לא רגיל שגבר מתקמצן עליי ובטח לא על 5 שקל :) אפילו במסיבה היה מתקמצן ולא קונה בבר לבן זוג שלו ולו חחחחחחחח.. איזה חולה נפש ודיברתי והזהרתי אותו שישתנה...כי אם לא אני עוזב לגבר אחר.. עכשיו תבינו ... אני הכיייייי הטעם שלו ... הכי הסגנון שהוא מחפש ורוצה גם באופי והלוק וגם מבחינת דת. וכן היו לנו רגעים יפים וכן היו קטעים שהוא ידע איך צריך להתנהג אליי. והסברתי לו.. עד שסוף סוף מצאת מישהו שרצית אל תגרום לי לברוח ממך ולבגוד בך בגלל מעשים מטופשים שלך..... וראיתי שדברים לא עוזרים ... אז הלכתי עם גבר אחר מדהים עם אופי ואישיות זהב :) ואז חיכיתי שהוא ירצה להיפרד ממני ... שלא יאמר שאני עזבתי אותו בשביל גבר אחר :) דפקטים לא משתנים לעולם .. המצב שלהם רק מחמיר :) ושתבינו עד היום הוא ממורמר מזה - שאני לא שלו ושהוא זה שגרם לכל הסיפור הזה. בגלל זה הוא הטריד אותי בצאט לא מזמן אני לא פראיירית יא'חבביתי !!! :)

ספר יקר

New member
גם אני מתקמצן על משקאות בבר/מועדון

זה המון כסף! אנשים קונים את זה מאותה סיבה שקונים כוס קפה בבית קפה ב 12 שקל: כי זה גורם להם להרגיש שיש להם אורח חיים טוב, שהם חיים ברמה. ואז יוצאים להפגין שאין כסף ללימודים של הילד. בהחלט מותר ואף חשוב להנות, אף לא חייבים לשפוך בשביל זה כסף, ובטח לא בתדירות גבוהה. וזה חלק שאני שמח שנשאר חזק חזק בליבי מהחינוך הדתי לאיפוק.

idani2222

New member
ספר יקר... אני לא מאמין !.. כנס....

תעשה לי טובה !! אתה יוצא עם בן זוג שלך למסיבה לא היית מזמין אותו לדרינקקקק ?!?!?!?!? זה הכי קמצני שיששש !!!! הלאוו???? זה הבן זוג שלך ?? תפנק אותו !!! אתה יודע איזה התקמצנויות נתקלתי עם החולה נפששששש הזה ??? אתה לא מבין !!!!! הבן אדם חשמלאי וביקשתי ממנו לסדר לי נקודת חשמל בדירה שלי מה הוא אמר ... " לא רוצה לתקן לך !! אתה מנצל אותי שאני חשמלאי ואני בן זוג שלך " חשבתי שהוא צוחק איתי .. אבל הוא ממש לא צחק.. ובסוף קראתי לחבר אחר שיסדר לי והוא עשה לי את זה בכיף שתבין.. כשספרתי לאנשים את הסיפור הזה אנשים נקרעעעעעעעעעעעעעעעווו כמה יכול להיות בן אדם דפקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט .... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... :) הכי חולה נפשש!! ואני לא פראייר איך שהתחילה הקמצנות הקטנה והזהרתי אותו שישתנה ולא עזר אז הוא גרם לי לחפש בן זוג אחר מאחורי הגב שלו ומצאתי בן אדם זהב :) מה שהכי מצחיקקקק מכל הסיפור שהיום הוא מוציא את הכסף בדרכים הקשות והמשפילות ביותר !! תפסתי אותו בצאט משלם כסףףףףף לאנשים בשביל שייפגשו איתו !!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אין יותר מושפל ונואששש מזה :) שתבין אם הוא היה יודע לפנק אותי ולא היה קמצן רצח אולי היינו זוג עד היום אבל אני שלם ושמחחחח מכל מה שקרה!!!! :) לא סתם אומרים מי שזורק יהלום - בסוף מוצא אבנים :)

ספר יקר

New member
אלו שני דברים נפרדים

לא להתקין מנורה בגלל שהוא מרגיש מנוצל זה דבר אחד, בהחלט חולני, לדעתי. להתקמצן על כוס בירה לחבר ב300% ויותר, מהמחיר שאפשר להשיג את זה בחוץ, זה לגיטימי בהחלט, לדעתי.

idani2222

New member
לא היית קונה לבן זוג שלך לשתות במסיבה?!

אני אישית לא שותה אלכוהול אני מדבר איתך על משקה קל כמו קולה או משהו (רק אולי רד בול או בירה שחורה שזה מעט אחוזים של אלכוהול ) ואם הבן זוג שלך ירצה לשתות בירה כאילו .. לא תציע לו ?? וחוץ מזה אתה יודע .. לא כל ערב יוצאים למסיבה. בכל אופן.. זה מה זה נשמע גרוע.. סורי לאמר לך את זה :)

ספר יקר

New member
לא, אלא אם מדובר בנסיבות מיוחדות.

אפשר לשתות לפני המועדון, או מחוץ למועדון. יש הרבה שבוחרים באופציות האלו. ידוע לי שיש שיראו בכך קמצנות...

idani2222

New member
בית לא שווה אם אתה בן אדם קמצן חולני ובודד

ותזכור כלל - בן אדם קמצן לא מגיע לכלום!

idani2222

New member
ותאמין לי שחברים שלי שהם ..

חברים שלי שהם לא קמצנים ואני כולנו מסודרים עם בית. מקמצנות לא מרוויחים כלום. אז ......................... אתה טועה ובגדול :)

טיףטף2

New member

אתה רציני? אתה תלך למסעדה עם בן זוג שלך...לא תשלם עליו לפעמים? אולי כרגע כי אתה חייל כל מחיר כבד עליך ובצדק. אבל להתקמצן על הבן זוג זה דוחה תראבק!

למעלה