בגידות

בגידות

אני יצירתית הבוקר.... מה יותר כואב לדעתכם בגידה פיזית עם מישהו/י אחר/ת או בגידה כלכלית? נמקו הסבירו ותנו דגמאות אני אתן את שלי בהמשך ממהרת.... יום נפלא

../images/Emo46.gif נמאסת!

תפסיקי לזרוק רמזים ותספרי את כל הסיפור אני כבר מתוסכלת מרוב נסינות להרכיב סיפור מכל השאלות והרמזים שאת זורקת פה. כבר יכולתי לכתוב ספר. תשפכי כבר את הכל וזהו! ('צטערת, בבוקר המוח צריך מידע ישיר וברור)

בדיוק התחלתי לכתוב

את הספר שלי בפעם המי יודע כמה.... ותוך כדי כתיבה עלו בי הנושאים שהעליתי... אי אפשר לתמצת פה את כל הסיפור לכן אני מעלה רק הודעות אני מקווה שאצליח לכתוב ספר למרות שכבר הייתי אמורה לעשות זאת מזמן השנים משחקות לרעתי כי עם הזמן הזכרון שלי נחלש והרבה אירועים נשכחים אבל הדימיון שלי תמיד היה פרוע אז אולי הוא יעזור לי להשלים פערים בכתיבה.... מה היתה השאלה???

Rtitan

New member
ומה ההבדל?...

מה ההבדל בין בגידה ובגידה? בגידה היא בגידה, ולרוב, בוגד יחזור לבגוד במוקדם או מאוחר - ומי שחווה בגידה, יעשה לעצמו רק טוב אם ישמור מרחק רב מבוגדים. כל בגידה תהיה כואבת מאד, לא טיב, סוג, או כל תיוג אחר של האקט עצמו של הבגידה יבדיל בין כאב כזה או אחר. בגידה היא קודם כל שבירת חלום, היא שבירת אמון באדם שסמכנו עליו ונתננו בו את אמוננו - זה הרבה מעבר לאדם אחר ש"סידר" אותנו דווקא כי מול האדם הזה לרוב אנחנו מורידים את חומות המגן ומאפשרים לו גישה פנימה אל השכבות הרגישות והעדינות ביותר של הנפש... אישית אינני רואה הבדל בין בגידה מסוג אחד ובגידה מסוג אחר - החיים שלי לימדו אותי להתרחק מאלו גם מאלו כאילו מדובר בנגיף האבולה ביום רע במיוחד.

ארטי סיכמת היטב

את כל הנושא בכמה משפטים חכמים ונכונים אין ספק שכל סוג של בגידה הוא כואב ואכן צריך ורצוי להתרחק חוויתי בגידות מכל הסוגים לצערי ומניסיוני כאשה יכולה לאמר לך שהרבה יותר קשה לי להתמודד דווקא עם הבגידות הכלכליות.... הן בסופו של דבר הרבה יותר חמורות והרבה יותר פוגעות מהבגידות האחרות... קשה יותר להתגבר עליהן קשה יותר לעלות עליהן ולגלות אותן מה זה נגיף האבולה?

Rtitan

New member
עוד אחד שאימא ואבא שלו/ה...

היו אח ואחות - זה מה שיוצא משם

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif Copy paste your way to glory

אתה רק מעתיק דעות של אחרים או שיש לך משהו שהמוח שלך מצליח לנפק לבד? אה מבין מה "אורטוגונליים" אומר? אבל יפה שאתה עוקב טוב טוב אחרי מה שכותבים עלי, עוד רגע ואחשוב שאתה משועמם.

Rtitan

New member
וככה הם יצרו מרחב דו ממדי...

ששמו ישראל "לימונרו"

Rtitan

New member
פעם אחת נוספת נתתי הזדמנות

למדתי מה זה אומר
. דוקטור פרנקנשטיין - תגיד לאחותך שהרעיון להביא איתך ילד לא היה משהו - עכשיו תקשרו את הדבר הזה עם מחסום.

גם המולדת

לפעמים בוגדת.... וגם זה מאד כואב.... בגידה כלכלית אני מניחה שאתה יודע הכוונה שלי לכמה מצבים שבהם צד אחד במשוואה הזוגית מסתיר או מעלים רכוש או כספים או עושה מניפולציות על מנת להסתיר....מהצד השני כדי לא לשלם ביום הדין או כדי למנוע מרווחתו של השני או כדי לשמור לעצמו מה שאמור להתחלק וכו'...וכו'... זה יכול להיות גם בחיים משותפים כצד אחד מנצל צד שני צד אחד נותן שרותים ןצד שני נהנה ולא "משלם" עליהם.... כשאין הדדיות במשוואה הזוגית... יש לך דוגמאות כאלו או הפוכות?

אייבורי

New member
מקרים שונים לגמרי

כאשר צד א מעלים כסף\רכוש כדי לא לחלוק ביום דין הרי זאת מרמה והפרת אמונים אז אפשר וכדאי להקדים את יום הדין, שהרי מהי זוגיות ללא אמון בסיסי. אני לא חושב שבזוגיות צריך להיות מערכת תשלומים זוגיות היא סוג של קומוניזם, כל אחד נותן כפי יכולתו ומקבל כפי צרכיו. אם יש פער גדול בין הנתינה כפי יכולתך וקבלה פחות מהצרכים שם נולדת פער, פער גדול מידי יערער את הזוגיות. ואין לי שום דוגמא לשום דבר.

ismeralda100

New member
מה שהם אמרו

לא ממש ברורה השאלה.... מה המטרה שלה.... מה באת בכלל לשאול אותנו? מה זה בגידה כלכלית - מעילה? מה עניין שמיטה להר סיני?

למעלה