בגידות בקיבוץ.

דוויד 25

New member
בגידות בקיבוץ.

בשנים האחרות ישנה תופעה. תופעה מדאיגה בקרב המבוגרים בקיבוץ. והיא תופעת הבגידות. בשנים האחרונות בקיבוצי בלבד נהרסו 6 משפחות כתוצאה מבגידות שפורסמו ברחבי ישובי הקט. והייתי רוצה לדעת מכם חברי לפורום כמה התופעה הנ"ל רווחת בקיבוצים בארץ. זה מעוד עצוב לראות איך משפחה נהרסת ואיך משהו חייב לקום ולעזוב את ישובו על מנת לשמור על שלום בית. אבל זה קורה ואצלנו בקיבוץ דיי הרבה. במיקרה אחד ספציפי שלושה משפחות במכה נהרסו כאשר פורסמו ברחבי הקיבוץ הרכילויות לגבי הרומן המסועף בין בני ובנות המשפחות האלו. כל שאני שואל הוא מה גורם לתופעה וכמה היא נפוצה בארץ בקרב הקיבוצניקים. באו נדבר על זה.

Indian Friend

New member
גם אצלנו יש סיפורים כאלה,

אבל זה מהדברים שמטאטאים מתחת לשטיח..

אממ

אין לי כל כך על מה לדבר..לא נתקלתי בזה בחיים שלי... חוץ ממקרה 1 שקרה לפני 20 שנה... אבל זה מעניין אותי.. תמשיכו...

זה תמיד היה

מה בקיבוץ אנשים יותר טובים? הם לא בוגדים? אז משפחות נפגעות יותר כי זה מקום קטן יותר ודברים מתגלים לכולם.. ההורים של חברה שלי התגרשו אחרי שהבעל בגד עם הבוסית של הבת(לפני שהיא התחלה לעבוד אצלה.. הוא אמר לה ללכת לשם בגלל הקשר..) קיצר! הורים של ידיד שלי התגרשו כי לפי המ שאומרים שניהם בגדו אבל לא עם אנשים בקיבוץ.. ויש מלא סיפורים על הרבה אחרים.. ככה זה..

../images/Emo45.gifקורה בכל קיבוץ...

ובכל קהילה קטנה ומצומצמת שחייה הרבה ביחד.. יש הרבה בגידות, לעיתים זה מפרק משפחות.. אני יכולה להגיד לכן שרכילות על בגידה אחת יכולה להחזיק עשרות רבות של שנים(כןכן
) ושאצלנו הריכולים האלה אשכרה עוברים מדור לדור... צוחקים על הזקנים הבוגדנים..

TINKERBELL 15

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה שיש קיבוץ שזה לא קורה בו. אהמאהמ. וכן, גם בבארי יש בגידות!! חחח

דופניך

New member
אצלינו לא קיים......דוסים........

אצלינו הכי הרבה היו גירושים והטרדות מיניות ונראה לי פעם פעם וזה לא ידוע היה אונס אבל בזמניים

eynav16

New member
דווקא לא היה אצלינו

בגידות??? לא ניראה לי לא משהו שזכור לי היו שמועות שמישהי בגדה באיזה אחד והם התגרשו וחוץ מזה זהו ואונס גם לא...לא היה לא שאני יודעת עליו בקיצור...

למעלה