בגידות אסורות???????..

oferco

New member
בגידות אסורות???????..

מה היה קורה אם הייתם מגלים כמוני שאתם נבגדים ע``י בן או בת זוגכם לחיים? היום בעידן הזה לא כדאי לדעתי לעשות מזה סיפור רציני נכון? או שאני טועה בגדול וצריך לשמור על אורח חיים וזוגיות?? כי אני גילית שלשותפי לחיים יש אהובה.

אוצר

New member
בגידות אסורות

אני נפגעתי פעם אחת ומאז אני התגרשתי כמובן אבל תנסי לחשוב איפה טעית את כי גבר שלא טוב לו בביתו בדוק יוצא לנפוש השדות זרים נ.ב לפעמים עדיף לא לנבור בקקי כי זה מסריח אח``כ ביי מצפה לתשובה

קים

New member
יקירה היי חזקה!!

מסכימה ומחזקת את דעתה של אוצר.. בעניין הנבירה. אך לא מסכימה, כשאחד בוגד משהו לקוי בבן הזוג שלו, יתכן אבל לא בהכרח. לפעמים יש צורך וזה לשני המינים, בריגוש שאובד עם השנים. המלצה: דברי איתו (אל תספרי שאת יודעת בשום אופן).. נסי לשפר את הזוגיות, אם יש בסיס אז שווה לנסות שוב. קים

lironan

New member
יש גברים../...וגם נשים..

ישנם גברים שלבגוד..זה טעם החיים אצלהם יש להם אישה טובה,ילדים יפים ובריאים,כסף,וכל מה שרצו ו.. עדיין הם רעבים...ויוצאים לרעות בשדות אחרות.. ואני חושבת שהם היו צריכים בכלל לא להיתחתן... לא להתחייב,ולישמור אמונים רק לעצמם.. בסה``כ למצא ריגושים חדשים זה נחמד אבל..עדיף תמיד למצא אותם ביחד עם בן/ת הזוג....הלא מהבגידה יצא רק רע..לאחד מבני הזוג או בעצם לשניהם אז חברים יקרים מי שרוצא לבגוד...שייבגוד אבל אל תנסו לשכנע שזה דבר חיובי...... כי מי שראה הדבר.....יודע מה תוצאותיו...... ריגושים חדשים מביאים גירושין חדשים וכבר חצי מהמדינה גרושה.....נשאר רק לגרש אותנו מכאן.ו...זהו!!!

למעלה