בגידה

akazw

New member
בגידה

קבלתי משימה אז אני נרתמת. הייתי רוצה להעלות את נושא הבגידה, האם חוויתם בוגדים, נבגדים? מהי בגידה בעצמי באחרים? באיזה מקום זה נוגע? מה עושים?

אדלשה

New member
בגידה

הי, אני חושבת שבגידה זה לאו דוקא פיזית להיות עם מישהו אחר, אלא גם נפשית לחשוב על מישהו אחר במובנים רומנטים ועוד. נושא הבגידה לדעתי הוא נושא מורכב. אני חושבת שזה קשור בשלמות פנימית. לא סתם נכנסת לפורום הזה... שאלת שאלות כלליות מדי. אולי אפשר לפרט? אשמח להמשיך את הדיון. בהצלחה במשימה! אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

schlomitsmile

Member
מנהל
בגידה היא דבר איום בגידה היא משיכת השטיח מתחת לרגליו של מישהו.פגיעה חמורה בצורך לאמון ולבטחון. בגידה במולדת- העם, הארץ שהזינו את האדם, והוא מפנה להם עורף ומסייע לחורשי-רעתם להזיק. בגידה בבן/בת זוג- האדם שהפקיד את ליבו בידיך, האדם איתו אתה אמור לחלוק את חייך מתוך קירבה ואינטימיות, יותר שנים מאשר עם הוריך או ילדיך;כל מעשה שמחלל את האינטימיות הזאת, שחותר תחתיה, הוא בגידה בעיניי. בגידה בילדים- ילדינו מאמינים בנו. הם זכים ותמימים, וסומכים עלינו שנהיה להם חוף מבטחים. הורים שמכים/מתעללים/מזניחים וכד', בוגדים בילדיהם. שוברים את האמון הבסיסי של הילדים בעצמם ובעולם הזה. בגידה בעצמי- יש אשה אחת, שתלויה בי לחלוטין.אם לא אדאג לבריאותה, לרווחתה, לאושרה- היא אבודה. אף אחד אחר לא יוכל להצילה. היא חייבת לסמוך עליי, ואני, אם אזניח אותה (אותי), והרי זו בגידה.

למעלה