בגידה! :)

זה שיפוט!!!

לדעתי יש במה שאתה אומר מין השיפוט... שפוט מי שחושב ששפיטה ע"י מי שאינו שופט, שפוטה לרעה... מזכיר לי סרט.... שאפט

יה-יה

New member
מספיק עם זה!!!

תגובתך, כפי שבאה לידי ביטוי במלה "גדול", מציגה שיפוט!!! די לשיפוט!!!
{מעניין איך יגמר השרשור הזה
}

keoser

New member
אני חושב שהבנתי :)

פשוט בלי שיפוט. השירשור הזה בעצם גרם לי להבין שאני לא רוצה להרגיש שיפוט משום דבר, הבחירות שלי הן הבחירות שלי ויהי מה. לא משנה מה אחרים חושבים. אם לה זה בסדר -- מי אני שאשפוט -- ומי אחר שישפוט אותי? אז תודה על ההארה. :)

whatever

יש הבדל בין שיפוט ובין הבעת דיעה. אבל שטויות, כבר הבנתי שאיני מתאימה לכאן. יאללה תיהנו. ביי.

ובכל זאת הסבר:

שיפוט אחרים ע"פ אמות מוסר אישיות : "שתעזוב אותו וזהו אם היא לא מאושרת איתו... הסקת מסקנות לגבי אחרים שאין לכותב מושג לגביהם : " כנראה יש איזה בעיה אם היא מחפשת במקום אחר... " "יש רק דרך אחת נכונה לדעת הכותב : אז אתה צריך לומר לה את זה, לא משנה מה, תגיד לה...אולי היא תפתיע אותך ואתה תרוויח מזה... ושוב שיפוט א"פ אמות מוסר אישיות : "לעזור לה לבגוד בחבר שלה זה לא לעניין תשים את עצמך במקומו...זה נורא מזעזע לבגוד או להיות שותף לבגידה באמון של בנאדם... הדבר הכי גרוע בעולם זה בגידה לדעתי..." דברים בדבר שווי האדם הבוגד (הערכת אחר ע"פ אמות מידה אישיות : "בכל מקרה אני לא חושבת שבנאדם שבוגד ובייחוד סתם ככה בגלל שבא לו ועוד עם כל אחד שיבוא לא שווה הרבה... בהצלחה:)" ועכשיו: לדעתי, למיטב ההבחנה שלי , יש המום שיפוט בהודעה הזו. הדעה שלי והאבחנה שלי אינם אומרים שיש משהו רע, טוב, אסור , מותר- אלא רק את העמדה שיש המום שיפוט כאן- ל ד ע ת י. אפשר להתפלסף עד מחר, אולם קצת הבנת הנקרא אינה מזיקה. יש הבדל גדול בין הבעת דיעה והערה לבין שיפוט מוסרי או כל שיפוט אחר לשנעשה כאן. למרות שהרעיום של הפורום מאוד יפה ונכון, הטעימה הקטנה שהייתה לי לא כל כך תואמת את הנאמר (למיטב תחושתי האישית). ועכשיו, כל טוב באמת ביי ובהצלחה לכם בהמשך.

פגי באנדי היקרה, אוהבת לקרוא

את ההודעות שלך. קחי את כל השרשור הזה, ליישום אי לקיחת דברים באופן אישי

keoser

New member
עוד מחסום שלי נשבר ../images/Emo24.gif

עזרת לי להבין יותר מהו שיפוט

kung fu

New member
מה? איך הגעת לזה שאת לא מתאימה

לכאן?
אל תאמיני לכל מחשבה שיש בתוכך
זה הכל היה ברוח טובה
חוץ מזה, הבחור שכתב: "לדעתי יש במה שאתה אומר מין השיפוט...שפוט מי שחושב ששפיטה ע"י מי שאינו שופט, שפוטה לרעה...מזכיר לי סרט...שאפט" הגיב על מה שאני כתבתי ולא על מה שאת כתבת.....! (הוא שירשר את תגובתו מתחת להודעה שלי) קדימה, לצאת מהסרט

איך הגעתי?

ובכן, הגעתי לכך משום שבהתחלה חשבתי שזהו פורום יותר "לימודי" שבא לדבר על ההסכמות וללמוד אותן. אח"כ הבנתי שזה לא ככה ושלמעשה יש הרבה יותר אי הבנות מאשר הבנות...:) לא בטוחה שזה מתאים לי, לא בגללך או בגלל מישהו אחר- אלא בגלל הלך הדברים. אולי אחזור למאחורי הקלעים אור ואהבה פגי.

kung fu

New member
אוקיי? ההודעות שלך דווקא עוזרת לי.

אני רוצה גם להתקדם ביישום ארבע ההסכמות. אני לא רואה סתירה בין הלימוד להתנהלות של הפורום. אפשר לפתוח למשל שרשור יומי, שיעסוק רק בלמידה. בקיצור, השמיים הם לא הגבול

kung fu

New member
רציתי לחתום באימרה: השמיים הם הגבול

ואז קלטתי שאני לא משתמשת במילים שלי לטובה... מה פתאום אני שמה על המציאות כל מיני הגבלות? אז שיניתי ל: "השמיים הפם לא הגבול" חה חה

זה פה עומד לדיון לא?

הוא שם את זה בפורום בכדי שידונו על זה, אז הבעתי את דעתי במלואה... אמרתי מה שאני הייתי עושה וכל השירשורים מתחתיי...אם השופט משפיט שיפוט שאפאט...חיחי...זה מצחיק

sh53

New member
נשוי/נשואה ומחפש/ת ../images/Emo62.gif

כשקראתי את ההודעה שלך ישר עלתה לי בי המחשבה על אתרים להכרויות - הכרויות גם לנשואים. לגבי מי שמקים אתר כזה - אפשר בהחלט לומר כאן שאנו עזרנו בעצמנו לבגידה - בזה שאנו נותנים אפשרות/רובריקה לאנשים נשואים לחפש סטוצ'/קשר (אולי הם חשבו ממזמן לפרק את "החבילה", אבל מחפשים את הסיבה או הבחור/ה לפרק בשבילם את "החבילה", מעין תירוץ). לא מסכימה עם הגישה הזאת. מי שרוצה לבגוד - יבגוד, אם זה לא באתר כזה או אחר, אז זה ברחוב, בעבודה, בבילוי עם החבר'ה וכו'. זה הכל תלוי בנו.

למעלה