בגידה

יהל4

New member
בגידה

שלום לכולם אשמח מאוד אם אוכל לשוחח עם מישהו שבגד באישתו ואשתו עלתה על זה אשמח לדעת איך זה הסתדר ואיך. בכלל, אם ישנה מישהי שבעלה בגד בה והיא תפסה אותה אשמח לדעת איך היא הרגישה ואיך הדברים הסתדרו אם בכלל! זה מאוד חשוב לי תודה רבה

יהל4

New member
עזרה דחופה

אני ממש זקוק לעזרה אנא קראו את הודעתי האחרונה בבקשה עזרו לי

domdom1

New member
מה יהל4 ?

מה את צירכה ?לגבי הבגידה? מה את רוצה לדעת?דברי לפורום

בעלי בגד בי

אני לא עליתי על זה עד שהוא סיפר לי על זה בעצמו. אומנם הוא אמר שזה היה סטוץ חד פעמי חסר משמעות, אבל כבר חודשיים שאנחנו חיים בנפרד, ואף הגשתי תביעת גרושין. נפגעתי עד עמקי נשמתי. בלילות אני חולמת עליו עם נשים אחרות. אני לא מצליחה להתאושש מהבגידה. מבחינתי הוא היה האדם הכי אמין שיש, ועכשיו אני כבר לא מאמינה לו לכ-ל-ו-ם! הבגידה בהחלט גמרה את חיי הנישואין שלנו.

יאצפן

New member
סגולה

מצער לשמוע שחתחת את הכל, ולא השארת דלת פתוחה, קורה ולא צריך שיקרה, על זה מפרקים הכל? מבלי לדבר? ומבלי לקבל יעוץ?, זיכרי, כרגע את בהיי אבל בעוד כמה זמן תביני שטעית, וחבל, דעי לך שנשים יותר חזקות מהבעל, ולא פעם גם יותר חכמות, ותביני למה כוונתי. שבוע טוב לך.

אני לא זו שהחלטתי לחתוך

בן הזוג שלי בחר בדרך הזו. הוא לא ניסה לפייס אותי, להיפך, רק המשיך לפגוע בי, עד שהבנתי שאולי לא מדובר ב"סטוץ חד פעמי חסר משמעות", מדובר כנראה ברומן היסטרי. אז מה כבר יכולתי לעשות? זה לא שקל לי. נשארתי מאחור עם שני ילדים קטנים ובהריון מתקדם, אבל באמת שאין לי ברירה. אני חייבת להמשיך הלאה.

yaarit111

New member
אני , לצערי, משתייכת למועדון

יהל שלום, ליבי ליבי איתך! לפני כחצי שנה "תפסתי" את בעלי. קיבלתי החלטה לא לפרק את הנישואין ולהחזירו הביתה. המון דמעות, כעס וכאב ופלשבאקים שלא עזבו אותי, וכמובן הנקמה שמאוד רציתי לבצע בבת האלף(לא נקמתי בסוף) ליוו אותי כל דקה ושעה ביום. המצב המתואר ליווה אותי באינטינסיביות המתוארת בערך חודשיים- שלושה. מה שהחזיק אותי וחיזק את החלטתי היו מס' עובדות - הראשונה שבאמת (למישהו מבחוץ יראה אבסורדי) אבל אהבה מאוד גדולה ומערכת יחסים מדהימה והחרטה שלו שהיתה כה עמוקה עם רצון עז מבחינתו לעשות ה-כ-ל בכדי שנשאר יחד ובכדי שאצליח להתחזק והרגיש טוב יותר. מה אני אומר לך- זה כ"כ קשה שאף אדם מבחוץ שלא עבר את זה לא יכול לתאר עד כמה!!!!!!!! אבל, אני אופטימית ובטוחה!!!! שאם אוהבים ואם באמת מאמינים שזו היתה מעידה חד פעמית ולא משהו סדרתי ואם היחסים הם עמוקים וטובים אז אפשר לעבור את זה ואולי לצאת מחוזקים מהמשבר , כזוג וכאינדיבידואל. משאלתך לא היה ברור האם כבר אמרת לו שאת יודעת ואיפה הדברים עומדים. תחזיקי מעמד מי כמוני יודע עד כמה שזה קשה

ssssssssssssss

New member
זוגתי לחיים בגדה

ומאז אנחנו במעגל שחוזר על עצמו כל הזמן הדמיון עובד שעות נוספות,היום אני סולח מחר אני שונא אותה זוועה!

כתבת יפה ../images/Emo140.gif

"מה שהחזיק אותי וחיזק את החלטתי היו מס' עובדות - הראשונה שבאמת (למישהו מבחוץ יראה אבסורדי) אבל אהבה מאוד גדולה ומערכת יחסים מדהימה והחרטה שלו שהיתה כה עמוקה עם רצון עז מבחינתו לעשות ה-כ-ל בכדי שנשאר יחד ובכדי שאצליח להתחזק והרגיש טוב יותר." אילו היתה בגידה חד פעמית ויש אהבה גדולה ביניכם ומערכת יחסים מדהימה, לא כדאי להרוס, זה יקח זמן עד שהפלשבקים האלה יעברו, יקח לך זמן לשכוח, אבל עם מערכת יחסים מדהימה שיש ביניכם זה כדאי לשמור על הזוגיות הזו ולנסות ולשפר אותה עוד עוד בהצלחה

s h o o s h a

New member
אולי כדאי שלפני שתתשאל כאן

את אנשי הפורום לגבי מי בגד, כמה ולמה תסביר לנו- את היותך גרוש בן 29 ונשוי שזה עתה נזרק מביתו ע"י בת זוגו, הכל בו זמנית.

שמעון35ר

New member
../images/Emo24.gif

זה ממש לא נעים הרגשה מאוד כוזבת צריך מתי להגיע להסדר דברים בהכול

adam33

New member
בגידה

גם אצלי לפני שלוש שנים אוליי יותר זה קרה היא בגדה ברתי המון .. בהתחלה רציתי להשיב לה כגמולה לאחר מכן גם כשרציתי להמשיך זה לא היה קל מבחינת האימון ההדדי והמשיכה אליה קשה לתאר במילים מה עובר על הצד שכנגד במיוחד כשהוא מגלה הכל לבדו ומבין שבעצם מי שהוא היה חי איתה בעצם היא אדם זר שהוא חשב שהוא הכיר אך בפועל הוא לא הכיר כלל לא קל..

למעלה