בגידה

abcd80

New member
בגידה

היי לכם חבר שלי לשעבר ואני היינו ביחד כחצי שנה עם הפסקה באמצע. לא קיימנו יחסים בגלל שאני בתולה וגם שנפרדנו באמצע זה השפיע קצת. הוא מצידו גילה הבנה. כחודש וחצי לפני הפרידה הוא יצא לבלות עם חברים במועדון חשפנות והרבה אחרי הפרידה גיליתי שבעצם הוא וכמה מחבריו בגדו בי ובחברות שלהם..!אני רוצה לדעת בהקשר לזה אם גבר יכול להתאפק ולחכות שאהובתו תיהיה מוכנה לקיים איתו יחסים?או שזה פשוט הטבע שלו שלא מסוגל להתאפק? יש שטוענים שאפשר לסלוח על בגידה אם היא נעשתה שלא במכוון(קושי לעמוד בפיתוי, בעיות מלחיצות, שיכרות וכדומה) אז האם זה הגיוני בכלל? אני פשוט מתקשה להבין איך ניתן לבגוד בלי כוונה גם כשאוהבים מאוד והייתי רוצה לקבל דעות מכם..!

domdom1

New member
אין כזה דבר

לבגוד בלי כוונה אין לו שום סיבה לבגוד בך אפילו אם את לא נותנת לו . אם יש אהבה בינכם ,כמו שאת חושבת היהאסור לו לעשות את הדבר הנורה הזה. לפי דעתי הוא לא אהב אותך מספיק כדי לכבד אותך. אין סליחה ,לא בשבילי לפחות. je ferais tout pour un baiser

למה כוונתך?

האם היציאה למועדון חשפנות היא הבגידה או שהיה רומן/סטוץ עם מישהי מה"חשפניות"?

seeyou

New member
האם גבר יכול להתאפק ?

שאלה פילוסופית? ביולוגית? זה תלוי בגילו ובמצב בריאותו יחסי מין זה דבר טבעי. ייתכן שאת צעירה ולא כול כך מבינה בגוף האדם,של הגבר במיוחד... יחסי מין זה לא משחק ילדים-זה צורך ביולוגי..

adam33

New member
בגידה ושעון

בגידה היא משהו מולד שגורם לגבר להפיץאת זרעו ולהגדיל את נוכחותו בעולם אבל זה ההסבר האנטרפולוגי בעוד שאנו עם השנים שמנו מחסומים להתנהגויות שלנו בכדי להגן על מי שצריך לכך ביהדות זה חרם דרבנו גרשום ששם קץ לתופעה ואילו בעולם זו הביגמיה בני אדם מתחייבים לחוזה כאשר הם בקשר עם בת זוג וכאשר הם מתיחסים לחוזה כקביל ולא בר כיפוף אזיי הם לא יבגדו וכאשר היחס לחוזה הוא כל עוד השני לא יודע ולא מכח החוזה שאסור אזיי הם ימשיכו איני בא לשפוט אנשים על מעשהם כשם שאיני שופט את עצמי אני רק יכול לומר דבר אחד לפעמים יותר אמיתי לומר רציתי ובגדתי מאשר להתחיל לתרץ תרוצים שנשמעים בכלל לא טוב ועוד משהו לקשר בין השעון ובגידה כאשר היחס בין בני הזוג הוא גרוע אזיי הסיכוי לבגוד הוא גדול כאשר היחס הוא של אהבה וכיבוד וחברות של אמת הסיכוי קטן יותר השאלה מה היה בנכם לעומק ולא רק מעל פני השטח..

למעלה