בגידה

Snarc

New member
לא כל כך מבין הבעיה...

היא אם בתו...והוא עדין אוהב אותה,,,אז מה? זה כשלעצמו לא אומר דבר,,,לא פוגע בך, למען האמת בכלל לא קשור אליך,,,זה חלק מדאלוג בין אב וביתו,,,לא חלק מתחרות. הוא חי איתך,,,ואם זה טוב אז טוב,ומה זה שנאמר שם,לא קשור לשום דבר.אם לא טוב, צריך לעשות מעשה...ללא קורלציה לשום דבר אחר.

michaly43

New member
בגידה?????????

לא בגידה שלו... תמיד תמיד ישאר לגבר משהו בלב, לאם ילדיו, למרות הכל, בגידה-אולי שלך? את ניכנסת לדואר, קראת מה שקראת, ואולי גם הוצאת מהקשרו את אותו אימייל? מעלת באמון בסיסי וזה הפרטיות של אדם... עכשיו נותר לך: לשוחח איתו , וגם לספר את מה שעשית, או, לשבת ולתהות מה באמת היה אופן השיחה והיכן את נימצאת.... כמו שאומרים : מי שמאזין בסתר לא שומע דברים טובים?

ivon33

New member
נכון!

התכוונתי לבגידה שלי. בהחלט שלי. גם סטירת הלחי שלי.

blonda3

New member
לדעתי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא לקחת נכון את מה שכתב לבתו. אם היה לו צורך לכתוב לה כזה דבר יכל להיות שמשהו הציק לבת והוא ניסה להרגיע אותה. אולי היה ביניהם איזה דיבור והילדה העלתה את הנושא ואולי היה ביניהם איזה נתק או התרחקות שלה ממנו כשהתרוץ שלה זאת את. על מניפולציות של ילדים שמעת? אז אולי הוא כתב לה כדי "לסבר את אוזנה" ואולי באמת כך הוא חש בעבר, ואולי כרגע הוא עדיין לא ממש החלים מן הפרידה שלו מאשתו...זה יכול לקחת לפעמים כמה שנים. ולפעמים ישנן אהבות-שהן תמיד תהיינה אהבות גדולות שתזכרנה לעד, ואף אחד או אחת לא יוכלו לקחת את מקומן אבל-זו דרכו של העולם. אבל אנחנו בד"כ מסוגלים להחלים מאהבה נכזבת ולאהוב שוב מחדש. והכי טוב מבחינתך-שתלמדי לקבל את עובדות החיים, שתמשיכי לאהוב אותו כי הוא בטוח זקוק לאהבתך, והוא יכול לאהוב אותך בדרכו שלו במידה שבה את נכנסת לליבו וזה שאשתו אם ביתו היתה אהבת חייו לא אמור למנוע ממנו לאהוב אותך וגם אם בדרך שונה-עדיין את יכולה בהחלט להיות אהובה. מנסיון אישי!

maof

New member
טוב לראות אותך בלונדה../images/Emo140.gif

בגלל זה אני אומר......... אין חכם כבעל ניסיון !!!!!! החיים הם בית הספר הטוב ביותר מעוף

ophra

New member
כותבת יותר לעצמי מאשר

אלייך או לאחרים... אבל אולי בכל זאת זה יתן לך נקודה אחרת למחשבה... אני הייתי בצד השני של הסיפור שלך אני הייתי זו שנכנסו לה לפרטיות ללא רשות אני הייתי זו שגילו עליה דברים שלא היה צריך לגלות במקרה שלי רק מי שחשף את הפרטים לא נעצר לשניה לחשוב על הבגידה שלו אלא רק התמקד בשלי. אני לא מאשימה אותו. לא קל לגלות דברים קשים כל כך, ועוד בדרך כזו אני רק חושבת שגם ההתנהגות שלו היתה בגידה בלי קשר לתוצאה שההתנהגות הזו הובילה אליה. בדיעבד, בהסתכלות של שנים אחורנית אני לא יכולה להצטער שכל זה קרה לא הבגידה שלו, ולא שלי. בעקבות הכל למדתי המון על עצמי עליו עלינו אבל זה, כאמור, רק הסיפור שלי עפ
(מעלה זכרונות מן האוב)

למעלה