בגידה....

snowhite

New member
בגידה....

סמכתי עליך ופגעת באמוני הכנסתי אותך לתוך ביתי ואתה אתה גנבת ממני ערערת את שלוות פרטיותי חדרת למחוזות ביתי - בתמימות יצאת משם באכזריות גרמת לסדר יומי להתבלבל גרמת לי לפחד... גרמת לכך שאחשוד בכולם שאאבד את אמוני בעולם ועכשיו אני כאן לא מרגישה בטוחה הן שלוות ביתי בזדון הופרה וביטחוני במבצרי נעלם תודה לך ... הבוגד שנעלם.

אוסי

New member
יש לי משהו בשבילך ...

אנו משכנעים את עצמנו שחיינו יהיו יותר טובים, אחרי שנתחתן ,אחרי שיהיו לנו ילדים ... אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים , נהיה מאושרים יותר כשהם יגדלו . אנחנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו טובים יותר ומושלמים יותר כשהבן זוג שלנו יצליח יותר כשיהיה לנו מכונית טובה יותר או בית גדול יותר . האמת היא שאין זמן טוב יותר להיות מאושרים ``מעכשיו`` אם לא עכשיו אז מתי ??? החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים , עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה . מישהו עזר לי להבין שאין דרך לאושר , האושר הוא הדרך לכך . יהיה טוב אם תשמור כל רגע טוב שיש לך לבד , או עם מישהו מספיק מיוחד ששווה לבלות את זמנך איתו , כי תזכור הזמן לא מחכה לאף אחד . אז תפסיקו לחכות עד סוף הלימודים , עד שנרד במשקל ,עד שנתחתן ,עד שנתגרש , עד יום שישי בערב או עד יום ראשון בבוקר , עד הקיץ ,עד הסתיו ,עד החורף או עד האביב או עד שנמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר . האושר הוא דרך לא גורל. תעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף . תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך .;-) ותרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך!!! מקווה שתביני ....

למעלה