בגידה

נלה19

New member
בגידה

אני ובעלי נשואים 25 שנה, יש לנו שלושה ילדים בוגרים. לפני כשבוע, ראיתי התכתבויות שלו עם בחורות שונות גם טרנסג'נדריות. אני לא יודעת אם זה הגיע לכדי יחסים ממש וזה לא ממש משנה. מבחינתי זוהי בגידה. לא גיליתי לו, אך בתוכי מתחוללת סערה ענקית. לא יודעת מה לעשות...

מריוס זכריה

Member
מנהל
דבר ראשון הייתי מתעד חלק מהתכתובת

לא הייתי עושה מזה פרוייקט גדול. אין הכוונה לחטט בפצע. רק לתעד 2-3 מיילים, למקרה שיתחשק לו למחוק הכל ולהכחיש אחר כך.
&nbsp
אחר כך הייתי ניגש לשיחה נוקבת, ומשם אלוהים גדול. תלוי מה הוא יגיד ויעשה.

hadpeami10

New member
לא הייתי ממליץ לחשוף את הבגידה בשלב זה

הכותבת מציינת כי "אני לא יודעת אם זה הגיע לכדי יחסים ממש וזה לא ממש משנה".
לדעתי, עכשיו זה לא משנה לה, כי היא נמצאת בשלב ההלם והטראומה והמידע החדש לא מתעכל.
לאט לאט, דברים יתחילו להתעכל והיא תהייה חייבת לקבל החלטה של מה לעשות עם המידע הזה.

נלה היקרה, הנה מה שיקרה אחרי שתספרי לבעלך שראית ההתכתבויות:
הוא יכחיש הכל.
יגיד שזו רק התכתבות מתוך שיעמום,
שזה היה רק במילים והוא מעולם לא נפגש עם אחת אחרת.

ככה זה בוגדים. מעטים המקרים שבהם הבוגד חושף מידע חדש שהוא נתפס, בדרך כלל התגובה היא ניסיון למזעור נזקים והקטנת המידע שנחשפת אליו.

כדי שתוכלי לקבל החלטה אמיצה, את צריכה לדעת מול מה את מתמודדת.
לא ברמת פירוט של תנוחות בחדר המיטות, אבל לדעת מה גודל פחות או יותר מה קורה שם.
כי בגלל התכתבות חד-פעמית או מוגבלת ברשתות החברתיות או במייל לא מפרקים נישואים של 25 שנה. אם אדם מנהל רומן ממושך - זה כבר משנה לגמרי את התמונה.

בוגדים, ברגע שהם נחשפים הם הופכים להיות הרבה יותר חשדניים וזהירים, ויהיה לך קשה יותר לחשוף את הבגידה. נדלקו נורות אזהרה? הכי בברזל בעודו חם. זה הזמן לבדוק את זה לפני שזה יהיה יותר קשה.

אשר על כן, הייתי מציע לפנות לגורם מקצועי שיוכל לבדוק את החשד שלך ולתת לך תמונה של מה הולך שם. רק כשתדעי מול מה את עומדת, תוכלי להחליט את ההחלטות שלך.
עד אז - תאלצי להמתין.

ליבי איתך. חיבוק גדול.

ki92

New member
אני עם דעה מאוד סובייקטיבית,

אני מאלה שמאמינים שבקשר צריכים לפתוח הכל ואם זה לא קורה, משהו כנראה רקוב שם.

אני הייתי פותחת הכל מולו, אבל אם את הולכת את זה...עשי זאת בראש צלול ולא כשאת נסערת ותזרקי חצים לכל עבר.
עלייך להבין מה הולך שם, למה זה בכלל קרה מלכתחילה..ולמה הוא מרגיש צורך להסתיר זאת מפנייך.
השתדלי להקשיב לו ולא לפרק נישואין בקלות ראש.

נלה19

New member
עדכון

ערב טוב, היום עימתתי את בעלי עם האמת. מאז הגילוי החד צדדי ניסיתי להבין לליבו, היינו כחודשיים כמו בירח דבש, זוגיות מדהימה, עד ששוב ניסה ליצור קשר עם טרנסיות (כן אתם קוראים נכון). לא יכולתי עוד ואמרתי לו שאני יודעת. הכחיש כמובן, אמרתי שאני יודעת בדיוק מה הוא אוהב ושאני לא יכולה לספק זאת - מה לעשות, אני אישה. מאז הוא שקט, כאילו לא היה פיצוץ. אשמח לקבל עצות או דעות. מקווה לטוב.

למעלה