בגידה

אפרת 1

New member
בגידה

אשמח לשמוע עצות לאחר הסיפור הקצר: חברתי הטובה מנהלת מס´ חודשים רומן עם גבר שאותו אהבה עוד לפני שנישאה למישהו אחר , הנישואים היו עבורה מעין פשרה וכמו-כן השלמה עם העובדה שלעולם לא תוכל להגשים את אהבתה כלפיו . היא דאגה במהלך השנים לשמור איתו על קשר ידידותי(בלבד!) קרוב . לאחר מס´ שנות נישואין לא מאושרות במיוחד , נוצרה סיטואציה אשר איפשרה לה להתקרב לראשונה לאהוב לבה , ומידידות עמוקה נוצרה אהבה דו-צדדית חזקה אותה לא ידעה מעודה . כעת היא נאלצת לנהל "חיים כפולים" ומצויה במשבר אישי קשה , היא מודעת לעובדה כי עליה להגיע להחלטות ומהר ככל שניתן , אך ישנה בעיה מבחינת משפחתה אשר לא תקבל את "העניין" בצורה יפה, ילדיה הקטנטנים אשר ייאלצו להתמודד עם משבר כה קשה ,בעלה המובטל וכמו-כן המאהב עדיין לא החליט האם יש ביכולתו כוחות להיאבק עמה בכל הגורמים הנ"ל . האם עליה ללכת עפ"י האמוציונל או הרציונל ? כמו-כן אשמח לקבל עצה כיצד ניתן להסביר לה בתקופה כה קשה עבורה , שלא תערב אותי בתירוציה לבעלה כשהיא יוצאת מהבית אליו(מאהב).

maof

New member
ראבקקקקקקקקקקקקקק

מה קורה ?????????? נשארתי האדם הנאיבי היחידי במדינה ????? אפרת קראי את ההודעה הקודמת ותקבלי תשובה זהה מעוף

maof

New member
אפרת......../images/Emo39.gif

אין כאן עינין של כעס...... אולי קצת חוסר הבנה למה זה קורה ????? אני חוותי את הבגידה....... גם גופנית וגם רגשית הפגיעה היא קשה !!!!! אם יש בי כעס מסוים זה על אמא של ילדי ולא על אחרים סליחה אם ניפגעת אבל לא היתכוונתי ליפגוע בך אישית זאת דעתי לא מוכן לקבל בגידה לבנה או כל צבע אחר !!!!!! אני בעד לעלות את הדברים על השולחן ללא הסתרה ולומר את האמת אני לא אוהבת אותך...לא בא לי עליך... אני רוצה להיפרד ורוצה לישמור על יחס הוגן גם בגרושים !!!!! מעוף

seeyou

New member
"חיים כפולים" זה מרשם לאושר!../images/Emo24.gif

Marriage is the sunset of love. היא לא לבד !!ישנם רבבות נשים עם מאהב!זה לא חייב להיות אותו אחד כול השנים! משמם ,גם עם מאהב אחד זה לא עסק! אישה חייבת לגוון! ה"תשוקה" היא הקובעת! "מצויה במשבר אישי קשה ??" למה? זה עובר עם הזמן... לפרק את המסגרת שהיא נמצאת?? אסור!! 1. Female makes the rules. 2. Rules are subject to change by the female at any time without prior notification.

בגידה ???

אם כל כמה שזה ישמע מוזר , אבל לפעמים היא דווקא עושה טוב לחיי הנישואין זה מנער את הנבגד והוא לומד למה הוא נבגד במידה והוא גם קצת חכם ובעל יכולת להתגבר על הקושי והוא קשה מאוד קשה ( ואני יודעת בדיוק כמה !!!!) אז הבגידה גורמת להארה לשינוי לראייה מחודשת לחיים ואז הכל פתוח אני אישית נבגדתי ובצדק... והיום הכל השתפר ויותר ... אני מחוזרת ומאוד ע"י בעלי ולא אחר !!! השתנתי מאוד ויותר טוב לי עם עצמי בכל המישורים (כן יש נפילות לפעמים אבל יותר קל לטפס חזרה ) בקשר למקרה שאת מתארת אז לדעתי קודם כל את כן יכולה להיות החברה הטובה שלה ואם היא החליטה להשתמש בך כתירוץ לפגישותיה אז מה אכפת לך ??? מה זה מפריע לך ??? זו הבעייה שלה שהיא משקרת ואם זה כך נח לה אז היי איתה!!! דווקא כשקשה לה אל תפני לה עורף. ובקשר לאהוב חייה... כל עוד הוא לא שלם עם הקשר ,לה לא יהיה הכח להתמודד אני אישית מאוד מאמינה באהבה!!! אני חושבת שכאשר היא קיימת אז ניתן להתגבר על כל המכשולים ועל כל המשברים והקשיים אז זה המבחן!! אם האהבה קיימת באמת ואם היא הדדית ..... אבל בכל מקרה נישואין לא מפרקים כל כך מהר נישואין זה לא אורז חם שיורקים מהפה כי הוא חם !

adam33

New member
האמוציונאל

האמוציונאל הוא הרציונאל במקרה שלה הרגשות שלה בעצם למשפחה שלה השכל שלה אומר יש לך רגשות לכל הסובבים אותך מצד שני התחתנת לא מבחירה אלא מפשרה אך כולנו עוברים משברים בחיים כולנו מתפשרים על דבר זה או אחר האם זה הזמן כשבעלה הכי זקוק לה לברוח? מה עוד שאיני רואה בדברים איזו סיבה שלא להמשיך עם הבעל זה רק תיסכול מהמצב ומהדשא של השכן מציע לה לנסות לעבוד על השכל ולשקם את החיים עם בן הזוג אם תצליח בכך אזיי גם הרגש יכנס לתמונה אם לאו לפחות היא לפחות תדע אם המאהב הוא זה שאוהב אותה וחיכה לה או שהעניין שלו היה רק לקחת מישהי במילכוד ללא כל התחייבות. ההצעה שלי אלייך תשתדלי להסביר לה לשכנע אותה לידע אותה שניתן לבחון את המאהב במה שהוא מוכן להלחם אם בכלל ובעיקר שאינך מרוצה מההתנהגות שלה.

מכונת כביסה מקולקלת

אתחיל מהסוף? היא במצוקה, היא בקשיים. את החברה הטובה שלה. אז היי עימה לא נגדה. עזבי את מערכת הערכים האישית שלך(נניח נגד בגידות ועקרונית ) והיי עימה ,לצרכים שלה. שנית רומנים סופם להסתיים בשלב זה או אחר. גם בפעם הקודמת, לפני נישואיה הרומן הסתיים בניהם. היו לכך סיבות אז וגם יהיו בעתיד. אולי הסיבה הנכונה ביותר היא שהמאהב "עדיין לא החליט"... שלישית אם הנישואים דפוקים , והיא לא יכולה לחיות שם יותר אז- שתבחר ללכת , להתגרש, על כל המחירים לילדים ולבעל המובטל(גם זו אחריות שלה???). אבל לא בגלל שיש מישהו שהיא מסונוורת ריגשית כיום ממנו. נישואים ,לדעתי, לא מפרקים "בגלל" מישהו שלישי אלא בגלל שאכן מגיעים מים עד נפש-ואי אפשר לתקן. ואז רביעית האם ניסו להתמודד? האם ניסו לתקן? ממתי היא טוענת שהתחתנה תוך פשרה, ממתי היא אומרת שנישואיה אינם מאושרים במיוחד(שלא ניכנס לדיון הפלוסופי מהו אושר בכלל ומהם נישואים מאושרים, והפער בין ספרי האגדות והחיים עם מכונת כביסה מקולקלת ובעל מובטל).

למעלה