בגידה של ההורים

shakedmish

New member
בגידה של ההורים

אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, אני בת 20, חיילת ונמצאת במשפחה שהיחסים בה טובים וויכוחים רגילים בין ההורים כמו בכל משפחה, אך מטיילים יחד, אוכלים יחד ונהנים - בקיצור למראית עין היחסים בין ההורים שלי טובים לפני כשנה בערך הייתה לי תחושה שלאמא שלי יש מישהו אחר, ומין הבלגתי על זה, נורא קשה לי ופתאום עכשיו אני חושבת שגם לאבא שלי יש מישהי אחרת אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה אכולה מבפנים, אני לא רואה שום רמז לכך שהיחסים ביניהם לא טובים או מדרדרים. מה אתם אומרים שאני צריכה לעשות בנושא? אני לא יודעת אם זה יהיה במקום לבוא ולדבר עם אחד ההורים על זה...

מה הביא אותך לחשוד שזה המצב

אם את אומרת שלא היה שום שינוי בהתנהגות שלהם אחד כלפי השני? וחוצמיזה, זה לא משהוא שאת צריכה להתערב בו, לדעתי. מה שקורה ביניהם זה שלהם בלבד.

shakedmish

New member
כן ברור שאני לא צריכה להתערב

ואני מרגישה באמת שקורה משהו, יש לי אינטואציות מאוד חזקות אמא שלי ואחי בחו"ל ואבא שלי כל יום אחרי העבודה נוסע לתקן מזגן כדבריו ולגבי אמא שלי בעבר היו לי הוכחות של הודעות בפלאפון... ומה שהכי מוזר שהיחסים בינהם לא משתנים, כהרגלם אני לא מסוגלת לראות אותם באור הזה של בגידה, מוזר לי מאוד

דנה5555

New member
חד משמעית-לא להתערב...

לפעמים הדברים על פני השטח אינם נראים כפי שהם באמת.. אני מציעה לך לא להתערב בעניינים לא לך...

יקירה. גם אם זה נכון וכואב../images/Emo201.gif

זכרי כמה דברים: הם הוריך לעולמים ואחריותם או אהבתם אליך ואל האחים אינה תלויה בחייהם האישיים. גם לאנשים מבוגרים יש זכות לקבל, חום, אהבה, קשב, חברות, ידידות, ואם זו המציאות אליה נקלעו- עדיין המחוייבות הנבחנת היא בינהם ולא כלפייך. לכן נהגי כלפיהם כרגיל, למרות הידיעה או החשש. בזמנים כאלו כל אחד מהם ירצה להיות טוב וחשוב בעינכם הילדים עוד יותר מבעבר. תני להם לצמוח או לשגות לבד כל אחד הם כבר "גדולים" ומבינים את גודל הצעד והאחריות. בהצלחה!

לך אין מה לעשות. להבין שאלו חייהם, ואם להם

טוב ונעים כך, אז פרגני להם על אושרם, למרות שאותך זה מביך ולך זה מכאיב. אבל את יודעת ייתכן שעשית מזבוב פיל - גם זה קורה לפעמים.

למעלה