בגידה פסיכולגית?!

בגידה פסיכולגית?!

היי לכם ראשית אני רוצה לומר שאני מרגישה מאד מאד רע ,יש לי מועקה נוראית בלב ואשמח לתגובות אם כי אני חייבת לציין שלפעמים התגובות (לא מכולם. כן.). מכמה בודדים פה בפורום נוטות להיות אגרסיביות ומאד תקיפות.. ואני חושבת ש אוקיי יש טעם בלומר את האמת ישר בפנים אך ניראה לי שלפעמים שוכחים פה שהאדם שרושם את המיכתב חי את הסיפור שלו ונימצא במקום מאד פגיע.. אני מאד אשמח לשמוע את האמת שלכם .. רק תהיו רכים אליי.. גם ככה אני מרגישה בוגדת...ואוכלת את הלב סיפורי הוא מורכב אנסה לספרו תמציתי וקולע כמו שאומרים..לא מבטיחה שיצא קצר..) אני בזוגיות2.5 שנים יש לי בן זוג אוהב מאד אך עם כל מידת אהבתו לא פעם בזוגיות נפלנו על עיניני קנאה/רכושנות יתר מצידו.. יש בו אופי מעט שמרני ואני מוצאת את עצמי ליברלית יחסית אליו.. בכל הקשור נאמר לצאת לבלות כל אחד לבדו..( הוא למשל הרים גבה ואף רבנו על כך המון...) אך אני טיפוס שגם עומד על עקרונתיו וניתן לומר שעל אף חריקת השיניים שלו אני קיבלתי את רצונותיי..( לא שהם כאלו מיוחדים ככלות הכול זה נורמאלי ולגטימי.. כי גם הוא מרשה זאת לעצמו..) אך הוא קנאי ורבות הפעמים ( ויש לציין על שטיות..) נפלנו והתפתחו להם ריבים קולניים עד כדי שחשבתי להיפרד ולסגור את הבאסטה סופית!! כי הרגשתי חנוקה.. למה נישארתי? כי הבן אדם אוהב ואני אהבתי ו ככל שעובר הזמן.. אתה אומר לעצמך.. אבל אנחנוX שנים בוא ניתן לזה צאנס מה גם שהוא מנסה..( במילים) להשתנות לא תמיד מצליח לו ויש חריקות.. אך אהבתי שאף פעם לא וויתר עליי עלינו.. גם אני לא בדיעבד.. גם אני לא.. על כל פנים כיום אנחנו גרים בניפרד כי אין לנו כסף לדירה אז ח-ז-ר-נ-ו לבית ההורים עד לקדנציה הבאה גרנו בערך8 חודשים יחד והיה סביר למרות שגם שם רבנו לא פעם.. כיום ניכנסנו לתק נוראית של3 שבועות של ריבים יצא שאפילו שבוע שלם לא שוחחנו וגם שהשלמנו ובאתי אליו התחילו שוב ריבים קטנים.. ואני עייפה מאד... הרבה מהריבים חוזרים על עצמם על עקרונות ונושאים שדנו עליהם בעבר כמו צורה שהוא מדבר אליי.. ומקלל ולו מפריע שאני ביקורתית כלפיו. . מפה לשם.. אני לבדי ושוב כבר עברו יומיים של דממת אלחוט בנינו בפעם האחרונה שראיתי אותו זרקתי אותו מהרכב כי הוא קילל אותי גם ופשוט כבר התחרפנתי מרוב כעס לא רציתי אותו לידי.. כבר הגעתי כנראה לקצה של עצמי!! פיתחתי חוסר אימון ו עייפות מתמדת.. מהקשר.. הייתי מנותקת מעצמי לחלוטין שרויה בדיכאון בבית הורי הוא שלח לי מיכתב אתמול אך לטעמי היה חסר תוכן כי חוץ מלומר סליחה על הקללות הוא האשים אותי בהרבה דברים ייאמר לזכותו שהוא ניסה לדבר..שלחתי לו מיכתב תשובה גם שאני צריכה זמן לעצמי שאין לי מה לומר שאני עייפה מהכול.. העיניין הוא שאתמול בלילה נכנסתי לצאט והתחלתי לשוחח עם גברים שם. זו פעם שניה שאני ניכנסת לצאטים אם כי הפעם הראשונה לא הייתה לשום מטרת דיבור עם גברים כלומר אפילו נחרדתי מזה שניכנסתי ואף אמרתי לאלו ששוחחתי איתם שאני פה על מנת לשוחח ולהתייעץ ו שאני בקשר ושרבנו וכוכוכו באמת חיפשתי אוזן קשבת מישהו ניטרלי לשוחח איתו.. לא בכוונה של משהו רומנטי.. על אירוע זה חברי יודע כי סיפרתי לו אך דיאז זה היה לגטימי שכן היינו חלקית פרודים וגם ולא ניכנסתי למטרות רומנטיות בכלל!!!!! אתמול זה היה שונה( לצערי) שוחחתי ואף הכרתי בחור שהייתה לי כימה איתו ולו לא אמרתי שאני בקשר אמרתי שניפרדתי אפילו לפני כחודש ושיקרתי הרבה שקרים לו ולעצמי הוא נתן לי את הטל שלו אך לא התקשרתי כן רציתי לראות את התמונה שלו אך זה לא יצא לפועל בוא נאמר שיכולתי לקחת את זה צעד קדימה ובחרתי שלא זה היה ניראה לי אמיתי מידי אם הייתי מדברת איתו מחוץ לפורמט המחשב הוא גם ציין בפניי" את כל הזמן מתרחקת" אולי כי לא רציתי בכל ליבי להיות שם בתת מודע רציתי להרגיש מה זה שוב העולם הזה של ההכריות.. אף פעם לא נתתי לעצמי להיסחף ככה כי מבחינתי זו בגידה הרי ברור לי שאם הוא היה עושה זאת הייתי נורא נעלבת..וברור לי כי אם אספר לו הוא בטוח יפגע ספק ירצה אותי חזרה אם בכלל.. חשבתי לעצמי שאולי עשיתי זאת בכוונה כדי לתת לעצמי לגיטימציה לעוף מהקשר הזה סופית.. אבל כל כך רע לי אלוהים אני מרגישה בזויה .. לא חשבתי שאם הקשר ייגמר אז זה יהיה על בגידה ועוד מהצד שלי.. יש בנות שיאמרו " יאללה איזה כבדה.." יש לי ערכים גבוהים ואני שברתי אותם אני מרגישה שזה כאילו סגר לי פתח לחזור אליו לא? ואם אחזור אין מצב שלא אספר לו על כך.. כי המצפון שלי ממש מעיק עליי אני ממש מפחדת.. ואני גם יודעת שהוא יהיה עכשיו בעמדה צדקנית מעליי ( טוב אולי בצדק..) אך הוא יעשה מזה מטעמים.. קיצר כי הארכתי פה עד אין קץ מה אתם אומרים? זו בגידה?איך לומר לו? דברו איתי.. בלב אני מאד מאד אוהבת אותו תמיד מהרע ושאני פודעת אני ניזכרת כמה מישהו חשוב לי כי לפני כל הצאט המטומטם הזה לא הרגשתי כלום רק כעס וריחוק זה כאילו השיחה עם הגבר האלמוני עוררה אותי שוב.. ואז בכיתי כמו ילדה קטנה כל הלילה.. זקוקה לשמוע אתכם |

יא, אללה איזו כבדה... ../images/Emo13.gif

בצחוק בצחוק... את מחמירה עם עצמך. אולי זה השהות איתו הדביקה אותך בקורטוב של "אנטי ליברליות". קודם כל לגבי הצ'אט. לא עשית שום דבר. בסך הכל השתעשעת. מה רע שתרפרפי ותבדקי קצת גבולות? זה רק מגביר את האיכות המוסרית שלך. כי זה אומר שאת לא נאמנה רק כי שטפו לך את המוח, אלא מתוך בחירה. ובחירה מתבטאת בבדיקת גבולות. אז שוב - לגבי הצ'אט, לא עשית כלום, בטח שלא בגידה, או חצי בגידה או שום דבר שבכלל מאותו הז'אנר. אני גם מציע לך לא לספר לו, כי בסופו של דבר גם אם תחזרו להיות ביחד הוא יציק לך עוד עשר שנים קדימה על הדבר הזה. בשביל מה?? מותר לך להשתעשע בפרטיות. ולגבי היחסים?? נראה שאת יודעת יותר טוב... זה באמת לא חד משמעי. זה יכול להתפתח לזוגיות נפלאה ונישואים מדהימים, וזה יכול גרוע יותר ומגעיל יותר, ואין אף אדם שיודע מה יהיה... אבל אולי העובדה שאת בודקת קשרים אחרים מרמזת שנגמר לך... שאת צריכה חופש. אז למה שלא תקחי את החופש הזה רשמית. תודיעי לו בצורה פורמלית, ואז יהיה לך את החופש לפלרטט או לעשות מה שאת רוצה עם כל אחד בלי רגשות אשמה... ואם אחרי תקופה כזו עדיין תתגעגעי אליו, ולא תרצי אף אחד, תוכלי לחזור אליו בלב יותר שלם. (אם הוא עדיין יהיה מעוניין)

אני לא מאמינה בזוגיות חוזרת..

לפחות לא כזו .. אם מסיימים אז זה ניגמר וכנראה אמור להסתיים.. אתה גבר .. אם אישתך הייתה מפלרטטת לה עם גברים..? איך אמרת " בדיקת גבולות" והייתה מתוודה בפניך אתה באמת רוצה לומר לי שזה לא היה מזיז לך???? האקט של" להסתיר מידע כזה" פועל אצל הרבה לא אצלי.. למה יש לי מצפון.. לא נידבקתי במלואי בקורטוב החוסר ליברליות זו פשוט חלק ממני גם ואם זה היה ההפך זה היה גם מאד מפריע לי.. במיוחד כשאני מציגה את עצמי כרווקה לכל דבר לא מדובר על סתם.. שיחה .. נכון לא שכבתי תודה לאל אם אף אחד אך .. אני יודעת שמה שעשיתי לא ממש מועיל למצב של הזוגיות שלי היום.. אם כן אבחר לספר לו.. יש לך הצעה איך?

nate2000

New member
איך אני מתה על ההודעות האלה

מתחילות ב"יש לי בן זוג מדהים בלה בלה בלה.... אוהבים בלה בלה בלה..." ממשיך במעשה שהיה כך וכך- הגורם למרתף של יוזף פריצל להישמע כמו צימר אטרקטיבי ומסתיים ב"הצילו!!!! מה עושים???" אז בקצרה מה היה לנו? בחור קנאי שעשה לך את המוות, נפרדתם וחזרתם, באחת הפרידות שלכם דיברת עם מישהו בצ'אט והחלפתם טלפונים ועכשיו את אוכלת את עצמך הייתה בגידה ואיך לספר. זה ממש לא משנה איך אני או כל אחד אחר יגדיר בגידה והאם מה שאת עשית זאת בכלל בגידה, אותי בכלל מטריד שאת רוצה לחזור שוב למקום שרק עושה לך רע, ואם זה לא מספיק אז את גם מוציאה את עצמך לא בסדר עם כל המשתמע מכך. אותך זה לא מטריד?

../images/Emo6.gif

אהבתי
.

לא מדוייק ????!!

אני מוציאה את עצמי לא בסדר כפי שרשמת כי בזמן שאני בוחרת לשוחח עם גברים במחשב הוא רוצה לשקם את הקשר ולא מוותר עליי, עלינו..המקום הזה שאת מדברת עליו עושה לי רע היום אך לא תמיד.. למדתי להסתדר איתו כי אני יודעת שגם אין מושלם בעולם הזה.. אם אבחרק לספר לו יש לך הצעה איך לגשת לעניין?

nate2000

New member
אני בכלל לא מבינה למה צריך לספר

במיוחד שמדובר בקנאי חמום מוח. או שאת רוצה למצוא את עצמך בצד הלא נכון של הסטטיסטיקה בכוח.

seeyou

New member
את בסה"כ בחרה נורמטיבית,לתקופה,לגילך.

"יש טעם בלומר את האמת ישר בפנים אך ניראה לי שלפעמים שוכחים פה שהאדם שרושם את המיכתב חי את הסיפור שלו ונימצא במקום מאד פגיע"
מה לעשות?להתנהג ברכות? לתת גיבוי לדעות? כתב לא מזמן פונה אחר שכאן בפורום עולה יותר זול משעה אצל פסיכיאטר.
אז במיר זול את לא יכולה לצפות גם להתחשבות
לעינינינו... בחורה לוחמת שמפלסת את דרכה לזוגיות מעולם אחר " למה נישארתי? כי הבן אדם אוהב ואני אהבתי ו ככל שעובר הזמן.. אתה אומר לעצמך.. אבל אנחנוX שנים בוא ניתן לזה צאנס " הסיפור של שידוך בין המילה אהבה לחישובים מעשים. זה לא הכול: "זרקתי אותו מהרכב כי הוא קילל אותי גם ופשוט כבר התחרפנתי מרוב כעס לא רציתי אותו לידי.. כבר הגעתי כנראה לקצה של עצמי!! פיתחתי חוסר אימון ו עייפות מתמדת.. מהקשר" לדעתי,בלי קשר לסימן השאלה של בגידה אני חושב שאת עדיין לא מבינה מה זה מערכת יחסים להרבה שנים תתרכזי על כול התמונה ולא רק על נקודה כזו או אחרת. יוסי

למה אתה אומר זאת אנחנו הרי מנסים לשפר

לשפר את עצמינו.. דברים לאחרונה עלו מעל הנורמאלי.. ברור לשנינו שלא נמשיך כך לטווח ארוך שלא נדבר על טווח קצר תיארתי פרץ רגשות של הימים האחרונים שניראה אולי מהצד שאני מנסה להקטין ובכן אני לא .. פשוט מה שאני באה להסביר הוא שגם ככה יש מלא חרא והוספתי עוד מכשול כלומר סיבכתי לעצמי יותר את הדברים בראש אני לא אומרת שצריך רק להתמקד בזה אך בוא נאמר שאם אתוודה בפניו הוא יתרכז רק בזה מצחיק אבל אני אפילו מפחדת ממה יקרה.. שהוא באמת לא ירצה אותי.. אני מרגישה שאני לא יכולה לדבר איתו על הנושאים האחרים כי זה מעיק לי יושב לי על הלב מולי .. ממש כמו חומה

seeyou

New member
אדם ניכר בכיסו, בכוסו ובכעסו. ../images/Emo66.gif

יש דברים שלא מקובלים במערכת יחסים גם אם את בעלת נתונים מיוחדים אחרים. תעברי על מה שכתבת אם היום כחברים יש לך התפרצות מוגזמת אז מה יהיה בהמשך? עם עצבים כמו שלך אני במקומו,לא הייתי מחדש את הקשר.

כתוNה

New member
קרן אור יקירה...

עוד לא חוויתם ולא עברתם כלום יחד... לא תכנון חתונה תחת לחץ משפחתי/כלכלי, לא קניתם בית, לא ניסיתם להכנס להריון לא ילדת, לא היית אמא......... *כל* החוויות היותר משמעותיות בחיים הזוגיים - עוד לפניך. כרגע את בפיקניק אחד גדול - אתם אפילו לא מנהלים משק בית משותף. הפערים ביניכם כניראה מאוד גדולים, הסגנון של כל אחד מכם.. האופי... תחשבי שהתקופה הזו ממש אצל כל זוג מקביל לכם - זו תקופת שיא. שיא השקט, שיא הכייף ושיא חוסר-הדאגות. אח"כ מתחילים החיים אמיתיים. להתחיל "חיים אמיתיים" עם קשר רעוע שכזה... וואלה - נישמע לי כמו תסריט של צרה ידועה מראש. בשתי מילים? למה לך? במילה אחת? חבל

למעלה