בגידה מסוג שני

לעתיד

New member
בגידה מסוג שני

אני הייתי עם חבר שלי שנתיים. לפתע הא סיפר לי שבמשך השנה הראשונה הוא היה עם גברים מהצד אבל שהוא הפסיק בגלל שהוא ראה עתיד עבורנו והוא הגיע למסקנה שהוא לא צריך אף אחת מלבדי. התלבטתי קשות מה לעשות ובסוף נפרדתי ממנו נשארנו בקשר רחוק. אנינותנת לו 3 נקודות זכות, 1. זה שהוא סיפר לי, 2. זה שהוא הפסיק בעצמו, 3. שזה לא משהו שהוא יכל לקבל ממני. תכלס ג שנינו בני 23 עכשיו, אז אני גם אומרת שאולי יש גם נקודה בזה שבגיל 21 אדם לא סגור על עצמו ויתכ שלוקח זמן להחליט מה אתה רוצה מהחיים. כמובן שיש הרבה דברים לרעתו, עכשיו כבר חלף די הרבה זמן. הבעיה העיקרית היא שאני עדיין אוהבת אותו ואני לא יודעת איך הוא מרגיש אבל השאלה שלי האם נראה לכם שיש פה אופציה להמשיך יחד? או שאני מפילה עצמי מחדש? אני מהטפוס הרומנטיקן שרוצה להאמין שאהבה מנצחת הכל, אבל אולי אני צריכה להתבגר...

orit281

New member
את צריכה להתבגר

1. הוא שקר לך במשך שנה 2. הוא בגד בך 3.הוא לא סגור על נטיותיו הנה שלוש לרעתו תחשבי לבד

אין תעודות ביטוח

במקום לחקור בו תבדקי מה את באמת מרגישה כלפיו ועד כמה רחוק מהמקובל את מוכנה ללכת למענו. כרגע יש בך ספק ויש אמרה שאומרת ש"אם יש ספק, אז אין ספק". לא תוכלי למנוע מבן זוגך להסתיר נטיות חבויות שיש לו ובאמת עומדת לזכותו העובדה שהיה אמיץ לספר לך. לא סביר שבפגישה ראשונה עם בחורה או בתחילת קשר תבוא הצהרה "אני דו מיני" או בדומה ולעיתים הצהרה זו איננה באה לעולם כך שאין להאשימו שלא גילה לך מיד על נטייתו ופעולותיו. רבים מלקוחותיו של זלמן שושי היו גברים בעלי משפחות שאיש לא ידע על נטיותיהם לאורך שנים. כעת השאלה היא מהי באמת מידת הפתיחות והסובלנות שלך ועד כמה יעמוד בן זוגך בהינזרות שלקח על עצמו. זה רק בינך לבין עצמך (בראש ובראשונה) ובינך לבין בן זוגך.

seeyou

New member
אני אוהב לצטט את מונטין

הפילוסוף הצרפתי,דגל בסיסמא" -אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש. מה שלי מפריעה בסיפורך הוא ששבמשך השנה הראשונה הוא בגד בך (היה עם גברים מהצד-זה סיפור אחר ) את נותנת לו 3 נקודות זכות: .1 זה שהוא סיפר לך, 2. זה שהוא הפסיק בעצמו, 3. שזה לא משהו שהוא יכל לקבל ממני. לי יש דעה שונה...זה שהוא התנדב וסיפר לך לא מקטין בהרבה את חומרת המעשים שלו זה שהוא הפסיק בעצמו מראה שלא נמשך או שבשלב הזה של החיים עדיין לא הגדיר את עצמו מבחינת מינית-זה לא אומר שעם הזמן לא יחזור לסורו. אם את מצדיקה את מעשיו בזה שזה לא משהו שהוא יכל לקבל ממך יש לך טעות--- גם אם ישכב עם אחרות הוא ירגיש שלא יכול לקבל ממך אותה הרגשה. זאת הסיבה שהבגידה קיימת-הרגשה שונה לאותו מעשה פיזי.

למה להכנס למיטה חולה?

עדיף לדעתי לא להמשיך.מה תעשי אם תחשבו על קשר של חתונה זה לא יפריע לך?אף אחת לא רוצה לגלות שבעלה דו מיני.אז עכשיו את יודעת מיזה.עדיף לחתוך עכשיו מאשר יותר מאוחר וזה יכאב הרבה יותר.

למעלה