בגידה מסוג אחר

בגידה מסוג אחר

החלטתי לכתוב כאן את הבעיה שלי אחרי שנמעס לי להתהפך במיטה בלי יכולת להירדם. אז ככה ביום חמישי האחרון בעלי אסף אותי מהעבודה עם האוטו. פתחתי את תא הכפפות בנסיון למצוא קלטת מוזיקה ונכנסתי להלם טוטאלי כשראיתי חפיסת קונדומים. יש לציין שבעלי ואני לא משתמשים בקונדומים. בעלי לא הצליח להסביר מאיפה הקונדומים וגם נראה לי מוזר שאם הוא כבר בוגד אז לפחות תסתיר יותר טוב. העניין לא נתן לי מנוחה לכן ביום שני קבעתי בבית קפה עם החבר הכי טוב של בעלי בניסיון להבין מה הולך.החבר התפתל וממש לא הרגיש נוח לחצתי ולחצתי והחבר נכנע. וסיפר לי משהו שזיעזע אותי. מסתבר שהחבר לא שוכב עם שום בחורה חוץ ממני רק מה מדי פעם שני החברים הטובים בעלי וחברו משתעשעים קצת עם עצמם. ואני בהלם. מה זה אומר אני חיה עם הומו? או שזה סתם שלב? מה עושים?

"משובת נעורים"

את תגובתי לשאלתך אחלק לכמה חלקים - נתת להודעתך את הכותרת "בגידה מסוג אחר", שכן את עצמך השכלת להבין, שהתנהגותו של בעלך איננה ´בגידה´ רגילה, כי התנהגותו לא באה לערער על מעמדך כאשת-חיקו הנצחית והבלעדית. התנהגותו של בעלך דומה יותר למעשה אוננות של אישה בעזרת ויברטור. אף גבר לא יראה בויברטור כמי שבא לערער על מעמדו כבעל. מה שכן ראוי לתת עליו את הדעת, הוא הבנת שורש הצורך של בעלך לחוות מגע מיני נוסף, מעבר לחוויה המינית שאותו הוא חווה בחברתך. בנוסף להבין את בחירתו לעשות את זה דווקא בחברת גבר. בהודעתך לא ציינת את גילך ואת מהות יחסי הזוגיות במערכת המשפחתית שלכם, אך מאי-אזכור הנושא, אני מסיק, כי אתם חיים במערכת חיים נורמלית הן בתחום הרגשי והן בתחום הפיזי. ולכן הצעתי, כל עוד התנהגותו לא משפיעה על יחסי הזוגיות שלכם במערכת המשפחתית, לראות בהתנהגות של בעלך מעיין ´משובת נעורים´ (שאינה קשורה לגיל כרונולוגי אלא להתפתחות אישית אחרת) וניסיון לחוות מין מסוג אחר. בהודעתך לא ציינת האם סיפרת לבעלך את מה שנודע לך מחברו (אולי החבר עצמו סיפר לבעלך על שיחתכם). כך או כך, נכון היה לו היית מקיימת עם בעלך שיחה כנה ופתוחה בנושא, מביעה בפניו את הבנתך לרצון שלו לנסות מגע מיני אחר - ויחד איתו מנסה לתהות על שורש הצורך והרצון שלו לזה ועל מציאת הדרכים לפתרון הבעיה. מאחר ואינני איש מקצוע, לא אוכל להביע את דעתי האם מגע מיני בין שני גברים מתוך שובבות ו/או סקרנות (וכאמור, לעניות דעתי כך הוא הדבר) מספיקה כדי להצהיר על אדם כעל ´הומוסקסואל´, או לקבוע שזהו שלב בדרך להומוסקסואליות. אני מאחל לך את מירב ההצלחה בהמשך חייך.

נדמה לי שהמונח הוא "דו מיני"

כלומר נמשך גם לגברים וגם לנשים. וקצת יותר ברצינות. ממה את בהלם? מזה שבעלך מקיים יחסי מין מחוץ לבית או מכך שהוא עושה זאת עם גבר? אם החבר יבוא עכשיו ויגיד לך שהיתל בך כדי להסוות שלבעלך יש מאהבת, האם יוקל לך? או שמא המצב בו הוא "הומו" מקל עליך את קבלת חייו הנוספים? דברי עם בעלך בראש ובראשונה, עם כל הקושי. למדי ממנו על נטיותיו, צרכיו ואז תהיי חכמה יותר ותוכלי לחשוב על פתרונות להמשך חייך איתו (או לא איתו).

adam33

New member
זה מורכב

אבל דבר אחד ברור הוא בוגד באימון שיש לך בו זה לא משנה עם גבר או בחורה ואם היה עם בחורה הית יותר מבינה? ממליץ פשוט לקחת אותו לשיחת חרה שיחה שבו תגידי לו הכל והוא לך תפתחי את השיחה בצורה שאת מוכנה שיגיד הכל על השולחן ברגע שהוא יכיר במעשיו אז צריך לראות מה עושים מכאן ולהבא. ולגבי ה"חבר" " אין חברים" יש רק מכסים החבר מכסה עליו וזה מה שיצא לבסוף...

למעלה