בגידה כפולה-

מפ33יצה

New member
בגידה כפולה-

"נשלח" היה כתוב על המסך וידעתי שהמסר שלי יגיע אליו עוד כמה רגעים. חצי שנה אנו יחד והלב שלי עדיין מפרפר כל פעם שאני שולחת לו הודעה על השעה והמקום בו נפגש, אולי זה קשור לעובדה שאני כמעט בת 23 רווקה, ומרגישה כאילו נגעתי במשהו אסור, אבל מצד שני אשתו לא מתייחסת אליו, אז למה שלי יהייה אכפת? המסר שהתקבל, השכיח ממני את המחשבות: "נפגש במקום הרגיל, אני מתקשר לומר שאני בפגישה" הוא כתב ואני חייכתי לעצמי, התקלחתי, זרקתי על עצמי כמה פריטים סקסיים.. ויצאתי מאושרת לכיוונו לחגוג את חצי השנה שלנו יחד. הדלת היתה פתוחה ונכנסתי, הוא ניגש אלי, הרים אותי בחיבוק, כאילו לא התראינו שנה, סובב אותי בזרועותיו התנשקנו צמודים, מאושרים, אוהבים וחבוקים. התיישבתי המיטה, פתחתי לו מהר את הרוכסן, שמתי את ידיו מאחור ואמרתי לו "לא לזוז.." הוצאתי את איברו והתחלתי ללקק מסביב את הכיפה שלו מביטה עליו בחצי עין.. וכל פעם מכניסה אותו יותר.. מכניסה ושואבת אותו פנימה עמוק.. מרגישה אותו גדל בפי, נשאב לתוכי ורץ לו קדימה.. יד אחת מקרבת אותו אלי מונעת ממנו לזוז ושואבת חזק לתוכי, מוצצת לו את הזין שואבת אותו חזק ולאט.. הוא עמד כמו ברוש זקור, הפסקתי והוצאתי אותו.. מורידה מעליו את הבגדים, הוא זרק אותי על המיטה מביט עלי בשובבות כועסת, "נראה לך שתצאי מזה בשלום" אמר, והחל לפנק את גופי.. לעבור עם לשונו על הצוואר, מסביב לפיטמות כמעט לא נוגע, למטה לפופיק שלי, מצמרר אותי, נוגע בקושי, ויורד למטה לאט, הבט הצטמררה לי ונישמתי נעתקה מרוב ריגוש, הרמתי מעט את אגני ונעתי לאט הוא נשף ורפרף עם לשוני על איברי לא נוגע.. מטפטף עלי טיפות זהירות חמימות של יין על הדגדגן, שהחלו לנטוף ולחדור פנימה לאט.. מחלחלות בתוכי מרטיבות ומרטיטות את ביטני.. הוא הכניס אצבע קטנה פנימה מפשק אותי, מלטף את הדגדגן בלשונו.. לאט טועם אותי, מכניס אצבע נוספת איטית לתוכי ומוציא לאט ומכניס לא עמוק.. הרמתי ודחפתי את אגני מהר, שיחדור, שיכנס בכל עצמתו לתוכי, רוצה אותו שוב בתוכי, להרגיש את גופו מאוחד איתי.. הוא שלח יד אחת לישבן שלי מפשק את הפלחים ומחפש עם אצבעו את דרכו לתוכי.. מפשק לאט בעדינות ולוחץ יותר עם לשונו על הדגדגן, מחדיר את האצבע לישבני לאט עמוק, האצבעות שלו במערה משחקות מהר יותר והלשון על הדגדגן נלחצת ומרפרפת לסרוגין.. התכווצתי מעט , הוא הגביר את המהירות, הגביר את הלחץ מרגיש את הגוף שלי מתכווץ עליו גומר לאט , בדפיקות קטנות על אצבעותיו.. והמשיך לאט יותר, מתחיל להביא אותי לפעם השנייה, יוצא מתוכי, חודר אלי ואנו מתאחדים יחד, מתמזגים גוף בגוף מתפרצים.. שכבנו יחד, מחובקים מרוצים. הבטתי בעיניו היפות, מוקסמת ממבטו מהריח שלו מהמגע שעוטף את גופי לוחשת לו באוזן שאני רוצה.... וחיבקתי אותו

vaselius

New member
חלק ב' ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כבלתי את רגליה למיטה בעזרת זוג אזיקי פלדה נוצצים, והתחלתי בחקירה. חקירה חודרת של כל נבכי גופה הענוג. חקירה חוקרת של קימוריה. חקירה חודרת של מעמקיה וחמוקיה. חקירה חודרת בעזרת ידי החסונות. בעזרת שפתי הבוערות,ובעזרת לשוני המרפרפת מעל לעורה הצחור כשלג. נגיעות קלות, כמעט בלתי ניתנות להרגשה, כל כולה דרוכה, כל קצה עצב גויס כדי לחוש בנשיפה החמה, ברטיבות המלהיבה של לשוני ושל שפתיי. כל מילימטר של עורה הפך להיות חיישן רגיש, הפך להיות איבר חושני שבער עם כל נגיעה שלי, וכל נגיעה שלי היתה כמו של לאבה בוערת שחדרה למעמקיה. נשקתי לצווארה, ירדתי באיטיות בלתי נסבלת לשדיה המלאים ופטמותיה הזקורות,טיילתי לאורך בטנה המוצקה, הגעתי למפגש המתוק שבין ירכיה הארוכות והחטובות,נשפתי על כפתור האהבה, ליקקתי בעדינות מתגרה את החריץ הרטוב שבין שפתיה התחתונות. נתתי ללשוני להתכסות בטיפות נוזלי תאוותה שזלגו מתוך מערתה הבוערת, ליקטתי את הנוזל על קצה הלשון וקירבתי אותו אליה, למפגש עם לשונה הורדרדה,חלקתי את טעמה ביחד איתה. חזרתי לכוס המגולח, פישקתי את שפתיה עם אצבעותי,עד שראיתי את העור הורדרד והרטוב,החדרתי לשוני באיטיות לתוכה, מתענג על הטעם העז, מלקק ומרטיב את דפנות מערתה. מכניס אצבע יחד עם הלשון, חודר עמוק לתוכה, יונק את דגדגנה, נושך אותו בעדינות,דוחף אצבע נוספת לתוכה לקול אנקותיה. לקחתי את היד הרטובה ומשחתי את הזין הזקור עם הנוזל הנכסף, נשכבתי עליה והעברתי את הזין לאורך שפתיה, בוקע אותן בעדינות, חודר לתוכה באיטיות מייסרת, בעיניה מבט מתחנן, "כנס חזק" היא ביקשה, ואני נעתרתי, חודר בבת אחת בחוזקה, מעתיק את נשימתה. בסוף הזיון שחררתי אותה מהאזיקים ונפלנו איש בידי השנייה, התנשקנו ברוך,רגלינו שזורות, ידינו מחבקות. "כל כך טוב איתך" לחשה באוזני, "אני רוצה לפנק אותך בכל דרך אפשרית, לממש איתך כל פנטזיה שתרצה" מזמן שוחחנו על האפשרות של שלישייה, עם עוד גבר, עם עוד אישה, ידעתי שזו גם הפנטזיה שלה, אז הצעתי לה שוב שננסה לממש אותה, "כן" הפצירה בי, " תמצא בן או בת זוג ונעשה את זה ביחד, אני אתה ו........."

בגידה כפולה - חלק ג'

כבר כמה ימים שהוא מסעיר את מחשבתי, בשעות אחר הצהריים כשכולם במשרד הולכים כבר הביתה, אני נועלת את הדלת מניחה לידי את כוס הקפה המסורתית שלי ומחכה לו שיופיע בחדר השמור לשנינו בצ´ט. שעה קבועה, חדר קבוע וסייבר שמשאיר את אותותיו שעות רבות אחר כך. הוא כאן, הלב שלי מחסיר פעימה. "שלום יפהפיה, התגעגעת אליי"? "היי, מאוד התגעגעתי........חולמת עליך בלילות ומחכה לרגע שתופיע כאן על המסך, רוצה אותך כל כך......" אני נזכרת איך לפני כמה ימים החלו השיחות בינינו ומחייכת לי בהנאה, הוא ידע בדיוק איך לפנות אליי.....כאילו קרא את מחשבתי. "אני רוצה לחדור אלייך חזק.......רוצה לבתק את אחורייך בפעם הראשונה בחייך, רוצה לעשות איתך דברים משוגעים. ספרי לי בפרוטרוט מה את לובשת עכשו........רוצה שתספרי לאט ואל תפסחי על שום פרט" ואני מספרת לו מה אני לובשת לפרטי פרטים, תוך כדי ידי מחליקה כמו בכל יום בימים האחרונים אל בין רגליי חשה את הרטיבות המבצבצת לה.... "אני לובשת חולצה לבנה מכופתרת, קצת שקופה. חזיה לבנה מתחרה ותחתונים תואמים, חצאית צרה עם שסע מאחור בצבע חאקי וסנדלי עקב בצבע קאמל.שיער אסוף לקוקו גבוה, בושם.........היד שלי מטיילת על הגוף, רוצה אותך עכשו בתוכי, רוצה לחוש אותך נוגע בי, לשמוע אותך לוחש לי, שתקרא את שמי שוב ושוב תוך כדי פורקן........אני רוצה אותך כל כך." הלוואי ויכולתי לשמוע את נשימותיו, הלוואי ויכולתי לחוש אותו כאן ועכשו. "אני מלטף את האיבר שלי שעומד זקוף לכבודך יפה שלי, כולו שלך.....כולי שלך ואת .........את תבקשי אותי עוד ועוד.....תתחנני אלי.........אני אתן לך אותי לאט אלטף את גופך באיטיות מעצבנת, אבוא אלייך מאחור אטה את ראשך אליי ואנשק את צווארך.........אנשק את כולך לאט.........תהיי כולך בידיי......תהיי שלי!" כך הוא מטריף את חושיי בכל יום, שעות אחר הצהריים מוקדשות לו ולסייבר שלנו. "אחדור אלייך בחוזקה, אסחט את שדייך ברכות.......תאנקי......תאנחי......תאהבי את הדרך בה אקח אותך למסע העינוגים שלך." החלטתי לבקש ממנו להיפגש.

vaselius

New member
בגידה כפולה חלק ד'

"תמצא עוד בן או בת זוג" היא הפצירה בי. התחלתי לשוטט במרחב האינטרנט, גולש בפורום זה ובאחר, מחליף ניקים , נכנס לצ'אטים, מחפש, דג, מנסה, עד שערב אחד "נתקלתי" בה. נשארתי לבדי בת"א וגלשתי מהמלון בעזרת הלאפטופ, היה קליק כמעט מההתחלה, היו לנו כל כך הרבה תחומי ענין משותפים, רעיונות משותפים ואפילו הקלדנו משפטים דומים בו זמנית, צחקנו, וירטואלית. מאד היססתי, אבל אט אט כיונתי את השיחה לכיוון של סקס, גירוי קטן פה, טיז קטן שם, רמז ועוד רמז, היא התחילה להבין ענין, ומהר מאד מצאנו את עצמנו בסייבר מטריף ומשוחרר, פעם ראשונה שאוננתי תוך כדי הצ'אט, כל אחד נתן הכוונה לשני, אמרתי לה להוריד את ידיה לאורך המפשעה, ללטף את הדגדגן, להוליך את אצבעותיה לאורך החריץ, לחדור טיפה פנימה, להרגיש את הרטיבות בקצה אצבעותיה, והיא כיוונה אותי גם, להרטיב את האצבעות בתוך הפה, לינוק וללקק אותן אחת אחת, ללטף את הזין המזדקר עם היד הרטובה, להניע את היד מעלה ומטה, שוב ושוב, להרטיב שוב את האצבע ולשפשף את כיפת הזין, פעם הראשונה שאני גמרתי בצ'אט, וגמרתי בתוך היד , מלטף ומנקה אותה על הסדין של המלון, גם היא גמרה, שנינו בהינו במסכים, וחייכנו, שאלתי אותה אם היא מעוניינת להיפגש, לאחר היסוס מסוים, הגיבה שכן, ואני הבטחתי לה הפתעה..............

אסתי69

New member
עסווקה היא אומרת לי....

נו יופי רכה ככה עסוקים ומתעסקים? שתהיו לי בריאים.... על הבוקר בלי הכנה בלי להגיד מילה אהבתי כל כך.... (אפשר גם להצטרף אליכם?) }{

כאן

עליתי במעלית לחדר בו חיכה לי הגבר שהסעיר את חיי בימים האחרונים. ליבי הלם בחוזקה והתרגשות עזה אחזה בי, סקרנית לראות אותו.......לשמוע את קולו.........להרגיש את ידיו מטיילות על גופי ואת לשונו חוקרת את פי. השתוקקתי אליו כל כך. הקשתי על דלת החדר תחילה בעדינות, משלא נשמע קול הקשתי שוב וקול אישה ענה "רגע, אני כבר באה" .......חשבתי שטעיתי כי חשבתי שיהיו כאן שני גברים אבל חיכיתי בסבלנות שתבוא הגברת לפתוח את הדלת. פתחה את הדלת.........מהממת ביופיה. נשמתי נעתקה, בחורה עם נוכחות.....ללא ספק! "היי, אני.....X " אמרה וקולה כפעמונים.......חייכה חיוך גדול וחשפה שני טורי שיניים צחורות כשלג. סימנה לי בידה להיכנס ואמרה תוך כדי "אנחנו מחכים לך בציפייה גדולה, שמעתי עלייך המון". חייכתי במבוכה, הרגשתי "קטנה" לידה. נכנסתי לחדר וכמעט נפלתי בו במקום, על המיטה שכב אחד הגברים היפים שראיתי מעודי........בעלי! הסמקתי והתחלתי לגמגם........הוא התעשת מיד ואמר.......

מפ33יצה

New member
בגידה כפולה

"רגע" צעקתי, נושקת לבחור המקסים שאיתי והולכת לפתוח את הדלת. נאה נאה, חשבתי בליבי שהחל פועם בחזקה, לקראת הבאות.. היא נכנסה לחדר, הילכה בקלילות. . הצעקה שלו הקפיצה אותי, חשבתי שאני מתעלפת. " חשבתי שנסעת לצפון, מה את עושה פה" הבטתי בהם המומה, כבר לא שומעת את חילופי המילים בינהם, הראש שלי הסתחרר וכל מה שרציתי זה לזרוק לברוח, אבל הרגליים לא נשמעו לי, "תורידו עכשיו בגדים" זרקתי בלי לשים לב לקול התקיף שלי, שניהם הורידו את בגדיהם, ממלאים את ההוראות שלי אחרי שראו אותי עומדת מולם עם מקל ביד.. שניכם תעברו אצלי סדרת חינוך זרקתי אליהם, לא יודעת מאיפה זה בא לי.. הם פשטו מהר את בגדיהם, " שבי על קצה המיטה" ציותי היא מילאה את פקודתי וציוותי לפסק את רגליה, לנשק את הירכיים לאט, שאני אראה, לגעת בה כאילו זו אני.. הוא מילא אחר פקודותי.. מרפרף עם לשונו במעלה גופה, משחק עם שפתיה התחתוניים, מפסק אותן עם פיו, מנשק, חופר, עמוק ומרטיט.. התיישבתי מאחוריה, מחבקת אותה בין רגליי, והוא המשיך לח]ור לזוז בתוכה, כשהידיים שלי עוברות עליה ומחבקות אותה, משחקות עם החזה מלטפות את גופה... והוא ממשיך לחדור אליה עם לשונו.. מרגיש את ההתכווצות הראשונה והשנייה, ציוותי עליו לחדור אליה ... הוא קם, חדר.. זז בתוכה, אני מחזיקה אותה.. והוא נע, בפרעות חזק ומהר, זורק אותה עלי... בקצב מהיר וממשיך להגביר... כשהיא צועקת ומניעה את אגנה ........

למעלה