בגידה כן או לא ???

בגידה כן או לא ???

היי, אני נשואה שנה ויש לי המון בעיות עם בעלי . אנחנו ביחד שלוש וחצי שנים ויש לנו המון בעיות כספיות - אנחנו חיים עכשיו אצל ההורים של בעלי ולא מדברים עם המשפחה שלי . תמיד האמנתי לבעלי שהוא נאמן עד שלפני כמה חודשים במקרה - היו לי הרבה חשדות לגביו אז עברתי לו על הפלאפון וראיתי מספר הודעות SMS מבחורה שההתכתבויות שלה היו בימים שהוא נעדר מהבית - הוא אוהב ללכת למסיבות טראנס ולא מוכן שאני אצטרף עליו . ואז היה לנו מריבה גדולה כי לא יכולתי לשמור את זה לעצמי והייתי חייבת ל"העמיד אותו " והוא תירץ את זה שבסה"כ הוא היה איתה בקשר בגלל שרצה להכיר לה את אחד החברים שלו וזה הכל ושאין ולא היה בינהם כלום . לאחר משא ומתן האמנתי לו בסופו של דבר עד ששמתי לב שבזמן האחרון הוא לא עוזב את פלאפונים שלו לשניה לבד אפילו כשהוא נכנס לשירותים הוא לוקח אותם איתו . היום במקרה הצלחתי לעבור לו על ההודאות וגיליתי הודעה מיום שישי בשעה שהיינו בבית ביחד התקבלה הודעה ממשהי שיתקשר אליה . מה כדאי לי לעשות ? אני עדין לא רוצה להגיד לו כלום כי הוא יגיד שזאת מישהי מהעבודה או משהו כזה . מה כדאי לי לעשות ??? איך אני אוכל לדעת אם הוא בוגד בי או לא ?? רשמתי את מספר הפלאפון של הבחורה אבל אני לא יודעת איך אפשר לגלות . יש למישהו עצה בשבילי ???

seeyou

New member
לגלות זאת לא הבעיה!-../images/Emo140.gif

הבעיה מה תעשי עם המידע? האם תתגרשי בגלל זה? לי ברור שהתנהגותו לא מתאימה לבעל שמעוניין בזוגיות טובה ,לאורך זמן (ללכת למסיבות טראנס ולא מוכן שאני אצטרף עליו .) יש לי הרגשה שהוא מנצל את המצב שלך(ולא מדברים עם המשפחה שלי ) הייתי ממליץ לך לא למהר להכנס להריון בתווח הקצר עד שלא תביני את מקומך בחיים שלו.

המשך

ברגע שאני אדע בוודאות שהוא בוגד בי אני אתגרש ממנו .אבל כל עוד זה בגדר השערה וחשדות בלבד אני לא יכולה לעשות כלום . הוא מנצל את זה שהוא יודע שאני לא מדברת עם המשפחה שלי ומאוד נוח לו "כביכול " לצאת למסיבות - למטרת עבודה הוא קורא לזה עכשיו בלעדי . הוא אומר שאין לי מה לבוא איתו למסיבות טראנס שאני לא מתאימה למקום - למרות שהייתי איתו מספר רב של פעמים ואף פעם לא הפרעתי לו או משהו כזה . הוא טוען שהוא לא נהנה כשהוא צריך לשמור אלי כל הזמן ולהשגיח שלא יתחילו איתי כאילו שאני לא יודעת להתמודד עם זה בלעדיו . השאלה שלי היא איך ומהם הסימנים של גבר בוגד חוץ מאינטואיציה ? אתה לא הראשון שמייעץ לי לא להכנס להריון -כל מי שמכיר אותי אומר לי את זה בגלל ההתנהגות שלו ולפי כמות הריבים שיש לנו אבל אני מאוד רוצה כבר ילד וחושבת שאולי ילד ישנה את המצב .

רונתי

New member
את נכנסת למקום

שיהיה לך מאוד קשה לצאת ממנו. ברגע שאת מחכה ל"הוכחות חותכות" לבגידה, למרות שהוא מסתיר ממך בפרוש דברים , את מרגילה אותו שהוא יכול לעולל לך דברים כאלה ואת תהיי בתפקיד האישה האהבלה בבית- את זה לא תוכלי לשנות אחר כך! וכמובן שילד עכשיו , מעבר ליחסים הגרועים שלך עם בעלך, אבל אין לכם כסף לדירה, אז לא כדאי קצת להתבסס קצת? בסוף את תהיי מהאמהות החד הוריות שהגבר ברח והשאיר אותן עם ילדים להתמודד עם החיים (והאמיני לי הם קשים) וצועקות שהמדינה קיצצה להם מהקצבאות (כי הרי ברור שהמדינה, ולא הבעל, צריכה לדאוג לילדים שלהן. מעניין אותי, האם העובדה שאת לא בקשר עם משפחתך קשורה בקשר שלך עם בעלך? תבנו את עצמכם ואז תעשו ילדים.

seeyou

New member
ילד לא ישנה את מצבך!../images/Emo11.gif

תלמדי מנסיונם של רבבות נשים שעשו את זה גם במשחתי יש מיקרה של 3 (!!!) ילדים לשפר את הזוגיות-NADA ! לכול ילד יש את המזל שלו רצוי לגדל ילד באווירה של אהבה-הבנה בין ההוריים . את תמשיכי להיות בבית ,לגדל את הילד ובעלך ימשיך לחגוג. איך שמסדרים את המיטה כך נישן בה.

s h o o s h a

New member
תתחילי לבנות לעצמך חיים

ולא! ילד לא ישפר את המצב רק יסבך אותו. יכולה להניח שאת מאד צעירה. תלמדי תעבדי תחסכי (לשעת צרה ובכלל) ו...תצאי גם את לבלות עם חברות, בלעדיו העיקר שתתחילי לבנות לעצמך חיים ולא לפתח תלות בו. בהצלחה

יאצפן

New member
../images/Emo45.gif

שושה צודקת ב1000% וחבל על הזמן, תבלי,ותגידי שאת לא יכולה, להראות לו את ההודעות בטלפון שלך, ותראי.

miki1211

New member
סבלתי לאחרונה ממקרה דומה!

גם אני גיליתי במקרה בפלאפון של ארוסתי הודעות מהבוס שלה, שבו הוא מצהיר אהבה אליה, והיא טענה שזה חד צדדי, רק שמאז (זה היה לפני 3 שבועות) כל יום גיליתי משהו חדש, שהם עשו סקס בSMS , וכאשר הם גילו שיש לי קשרים בפלאפון, הם התחילו להתכתב במיילים, כדי שלא אדע שהיא ממשיכה את הקשר איתו, ולפני כמה ימים מצאתי מכתב מהבוס שלה שכתוב שם שמיקי חושב שזה רק SMS ובגלל זה הוא לא יעזוב אותך, וכאשר התעמתתי איתה על המכתב, פתאום גיליתי שהיא גם התנשקה איתו, ואחרי שהכל התפוצץ והיא אמרה לי שהיא רוצה אותי ורק אותי, גיליתי שהם המשיכו להתכתב במיילים, בסופו של דבר מה שניסיתי להגיד זה, שכנראה שתמיד יש עוד משהו, וכולם בפורום כתבו לי את זה, והייתי עיוור ולא ראיתי מה שקרה לי מאחורי גבי, אבל מכיוון שני לא צריך לקפוץ למסקנות קיצוניות, ותשתמשי בכל הדרכים שיש לך לברר מה קורה מאחורי הגב שלך...

adam33

New member
להביט במראה

יש גלגל והוא מסתובב כמו שאת מגיעה לכאן להוציא את מה שיש לך על הלב יכול להיות שזה גם קורה אצלו בעיות כספיות... מריבות ...כולם נגדו והינה מגיעה הבלרינה שלא מטיחה בו טענות אלא אוהבות אותו כחברה כידידה וכמאהבת אז כל בר דעת יעשה חישוב ויאמר לעצמו מה טוב לעצמו ולכן במקום להתחיל לבדוק תתחילי לאהוב קחי את המצב שהוא בוגד בך השאלה מה עושים לעניות דעתי לא מדובר כאן בבגידה של יש מאיין אלא במצב שהוא נקלע אליו מפני ההרגשה של כשלון ואי יכולת לצמוח שוב וכן! הוא בוגד! מסיבות + הודעות+העלמויות... אבל זה פחות חשוב.. הדבר הכי קל זה להתגרש היתי מציע לך במקרה הזה המיוחד פשוט לקחת אותו לשיחה ולומר לו שאת יודעת שהוא בוגד אבל את רוצה להתחיל הכל מחדש את תתני הוא יתן את תקבלי הוא יקבל.. בהצלחה

תגובה

לא נראה לי שזה יעזור כי כמו שאמרתי זה כבר קרה פעם אחת והוא הכחיש בכל תוקף שזה נכון ואפילו נשבע בתפילין שלו שהוא בחייםלא בגד בי ושאין לו שום כוונה לבגוד בי . ומה שיקרה זה שרק יהיה פיצוץ ביננו בגלל שהוא טוען כל הזמן שאני לא בוטחת בו ושכל הבילויים שלו במסיבות ובמועדונים הם למטרת עבודה ושווק בכלל - הוא עובד בתחום .. אני לא רוצה לפרט , ובנוגע לSMS הוא יגיד שזאת מישהי שהתקשרה אליו למטרות עבודה וזה שאני עוברת לו על ההודעות רק גורע. לכן אני מעדיפה עדין לא להגיד כלום אלא להיות עם היד על הדופק .

תגידי, את עיוורת או מה?

מתוך הניסיון (ויש לי כזה) הוא מנהל מערכת יחסים נוספת. תקראי לזה איך שאת רוצה - בוגד או כל דבר אחר. גם אני הייתי בסרט הזה. אז - אם את רוצה אותו...אוהבת אותו וכו'... תהיי עבורו בעל רגע בו הוא יחפוץ. אם את לא רוצה אותו ואוהבת אותו...אז תזרקי אותו קיבינימט, לפני שיהיו ילדים. כי אדם כזה לא יוכל ללוות אותך בחודשי ההריון ( כי מסיבות הטראנס יענינו אותו) ולא יוכל להיות אבא "כמו שצריך". כנראה התחתנתם מוקדם מדי ואתם עדין ילדים באופיים. יש לכם עוד קצת לעבור בנפתולי החיים הללו. שולחת לך אהבה...בכל מקרה.

מאי 39

New member
אין פה שאלה בכלל של בוגד

ואם בכלל יש בגידה על אחת כמה וכמה לפני שאני ממשיכה ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא פותרררררררררררררר בעיות אלה מסבך אותם איזה מין דבר זה שהוא יוצא לבלות לבד ושאת רוצה להצטרף הוא לא מסכים אני מבינה זוגות שמבלים יחד אבל יש להם דברים שהם אוהבים לעשות לבד וגם זה בהסכמה ובתנאי שהצד השני בכלל לא מעוניין בבילוי מסוג זה לדעתי הוא רכושני אליך אבל מצד שני שלא תעיזי להיות רכושנית כלפיו לך אין זכויות לא על הפלאפון שלו שהוא לוקח אותו גם לשירותים ולא בבקשה לצאת איתו יחד ומה עוד מה פתאום לגור בנפרד כך הוא יכול לצאת לבלות ולהשאיר אותך עם ההורים שלו שישמרו עליך שלא תצאי גם את. ובטח שתהיי מנותקת מהמשפחה שלך כך אף אחד לא יתן לך גיבוי לא יחזק אותך תרגישי נחותה תהיי תלויה בו כלכלית ונפשית תברחי כל עוד נפשך בך והחברים הוותיקים יודעים שאני לא בעד פרידות/גירושים אלה דווקא בהתמודדויות. אבל לא במצב שלך בהצלחה

david0506

New member
יש לי בשורות רעות..

אני יודעת שזה קשה לקרוא..אבל תאמיני לי שהוא בוגד בך. אני כותבת מניסיון, לאחר מאות שליחת SMS

אין צורך לגלות סיגל

למרות שבהסתברות יתכן שאין שום דבר בחשדותייך והכל סתם תמים, אזי למרות זאת, הכל כן מצביע על כך שתחושותייך הינן נכונות. לא ברור מה מקור "המון הבעיות" שאת מדברת עליהן, האם מקורן רק במצב הכלכלי? מה את חשה אל בעלך, האם בכלל אהבת/עדיין אוהבת אותו?. והאמת סיגל? איני מבין לדוגמא מדוע הוא מסרב שתצטרפי אליו למסיבות הטראנס, ומה היה עושה ומגיב אילו את היית הולכת למסיבות שכאלה בגפך, (לי זה לא נראה, אבל כמובן שזה אני, ולא את ובנושא זה עשי כהבנתך). סיגל, אם אין לך בעיה לשבור את הזוגיות שלכם, הווה אומר אהבה שקשה לך לוותר עליה, קשיים כלכלייים גדולים שיבואו בעקבות ניתוק אפשרי(לא שהייתי אומר שלחיות "חרא" רק בגלל שתהיינה בעיות כלכליות, אבל כן הייתי מציע לעשות זאת במחשבה תחילה ובזהירות הנדרשת למעשה שכזה), ולמה לחתוך?כי למרות שאת מהממת ושאתם נשואים רק שנה ,משהו די דפוק יש בזוגיות הזו, ואני שואל,מה יבוא בהמשך?. אם זה קשה לך לעשות זאת, אזי את צריכה לשוחח עם בן זוגך ולנסות להעמיד אותו על חומרת העניין, להגיד לו שגם אם אין באמת מאחורי ההודעות הללו כלום, לך הדבר לא מניח ואת אינך יכולה לחיות עם זה בשלום, וכעובדה שהוא מנסה בכל דרך למנוע ממך להגיע לפלאפון שלו, שכבר אומר דרשני,ולהעיר את עיניו שהדבר עלול להביא לסיום הנישואים, כי ככה את אינך יכולה ומוכנה לחיות. במחשבה שנייה סיגל, הייתי משנה את הסדר, קודם לדבר ולנסות לתקן ולגשר, ורק אם לא הולך, לפעול לניתוק. אם כל מה שכתבתי קודם לא ישים לך,בגלל כל מיני סיבות. כמו, שאינך יכולה ליישם זאת או לחתוך את הנישואים האלה מסיבה זו או אחרת, וכאשר את יודעת שגם אם תדברי איתו, זה לא יזיז לבעלך, אני מציע למרות שנראה לי לא ממש מציאותי, כי ברור שזה מציק לך ועובדה היא שאת כן חושדת ועוקבת אחרי שיחות הפלאפון שלו והודעות ה sms וכול..., וכי יתוש החשדנות והקנאה מציק לא קל להפטר ממנו,כי לפעמים זה אובססיבי ולא ההגיון מוביל אותנו (לא רומז שזה המצב אצלך חמודה), מציע שאולי תנסי לעבוד על עצמך ולהמנע מלעקוב ולחשוד. מה שאינך יודעת לא פוגע. כמובן שהדרך השלישית לא מומלצת ואיני חושב שהיא ישימה. לסיום סיגל, אם את מהממת כפי שנטלת לעצמך כניק (וגם אם לא), מגיע לך להנות יותר מחייך עם בני זוגך, ובחוץ לבטח ימצא לך טוב יותר מזה הנוכחי.

למעלה