בגידה ורמאות

בגידה ורמאות

היום אני 4 חודשים לאחר שעזבתי את בעלי עם בני בן החודשיים קשה לי האידליה "משפחה"התנפצה לי בפרצוף מבחינתי זה היה הצעד הכי חכם לעשות אני לא מצטערת כי רק המחשבה מה היה קורה אם ההייתי נשארת מעבירה בי צמרמורת אבל קשה לי להבין איך אדם מחליט לרמות בידיעה שהוא במתכוון הולך לעשות רע.הכרתי אותו דרך האינטרנט אחרי שבוע נפגשנו מצא חן בעיני ואני כמובן בעיניו הוא חיזר,היה נאהב,אמר את הדברים הנכונים ואני התאהבתי בשיא הפשטות אחרי חודשיים עברנו לגור יחד והיה נהדר ולאחר שנה התחתנו.אני ההייתי בת 34 ורציתי זוגיות,משפחה ולא התחתנתי מתוך יאוש אלא מתוך אהבה.יום אחרי החתונה התחילו הצרות הפסדנו כסף בחתונה,הוא פתאום הפסיק לעבוד והתחיל לעבוד בכל מיני עבודות מזדמנות ובנתיים החובות התחילו להערם והריבים התחילו יש לציין כי אני עוסקת בחינוך במשרה מלאה אך הוא תמיד תירץ בכל מיני תירוצים שהכל יהיה בסדר ובאמת רציתי שהכל יסתדר רק התחתנתי כבר להודות בכישלון לתת צאנס ונתתי ונתתי ואחרי שנה נכנסתי להריון וחשבתי שעכשיו שעומד להיוולד תינוק הוא חייב להשתנות,אני ההייתי שקועה בהריון,בחובות ובחששות והוא בשלו,כשהתינוק נולד אחרי חודשיים תפסתי אותו בבגידה וכנראה שהוא בגד עוד בתחילת נשואינו וזה היה הקש ששבר את גב הגמל וראיתי שאני בלי כסף הוא רושש אותי לגמרי לא ההייתי מוכנה לתת לילדי חיים כאלה וגם לי.ילדי הוא הדבר הכי טוב שקרה לי הוא הכוח,האושר,החיוך וההתמדה להמשיך את חיי,כיום אני בהליך גירושין "בעלי "נעלם ולא ראה או התעניין בבנו מאז אייך אפשר?היום אני גרה אצל הוריי משלמת את חובותיו,נאלצתי לעזוב את עבודתי בשל המצב אך אני אופטימית זה לוקח זמן ואני עוד אקום על רגליי ואתן לבני ולי את החיים הטובים שמגיע לנו אני לא אוותר על שאיפותיי וחלומותיי בגללו אני ניצחתי.

ענתי 78

New member
../images/Emo201.gif

ווא יקירה, שיהיה בהצלחה. כל הכבוד על הכוחות! שיהיה לך המון טוב, לך ולבנך. מזל שיש לך הורים לחזור אליהם.

ענתי 78

תודה ונכון הוריי תומכים,עוזרים,אוהבים והעיקר עומדים מאחוריי ומחזקים אותי זה כל כך חשוב,לפעמים רק בדברים קשים מעריכים את ההורים וצריך להעריך כל הזמן. המשפחה היא העוגן ואף פעם אסור לוותר על משפחה בשביל אף אחד משפחה נשארת בעל לא.

mevav1

New member
אויש../images/Emo201.gifכמה שזה כואב../images/Emo10.gifאני מאחלת לך

שתקומי על רגלייך במהרה ותמצאי לך את האושר שלך עם גבר טוב וכנה ולא פרזיט בוגד כמו בעלך...ובינתיים, שתהני עם בנך היקר ותתני לו את כל אהבתך..שהאבא שלו לא יעיב לך על גידול דבר כזה מתוק ותמים. לגבי החובות, אם אינך דתיה(גיסתי דתיה והתחתנה בגיל 45 עם עלק דתי, רמאי וגנב שצבר חובות על חובות שהיו ע"ש גיסתי והרבנים עזרו לה מאודדדד וגרמו לו גם לעוף מהקהילה החמה שלהם וגם שהחובות יהיו ע"ש ולא על שמה ומה שלא הצליחו עשו איחוד תיקים) ולכן אני אומרת זאת שמא את דתיה ושתדעי שישנה אפשרות כזאת...בכל אופן, אם אין לך קהילה תומכת, אז תוכלי לאחד את כל התיקים ואז את משלמת גרושים בודדים. אבל לפני כן תנסי אם זה אפשרי להוכיח איכשהו שהחובות לא שלך. אני מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תפני ושאם את רוצה להתגרש ממנו, אז שזה יילך לך במהרה ושיגיע הזמן במהרה בו הוא יתחיל להתעניין בבנו.

בגידה ורמאות

אני לא דתייה אבל מאמינה שהיקום יחזיר לו על מה שהוא עשה הוא יקבל את עונשו אם לא עכשיו בעוד 20 שנה .בשבילו הכל הייתה מזימה אני לא יודעת אם הוא אהב אותי בכלל וגם החובות שהכל יהיה עלי. אני משלמת אבל יש לי אסטרטגיה איך להוציא ממנו את הכסף.עכשיו בעקבות הליך הגירושין נודע לי שיש לו המון תיקים בהוצאה לפועל וזה לא מעניין אותו אין לו חשבון בנק הכל מעוקל אך יש לי דרך חוקית לנסות להוציא את הכסף וזה לא דרך בית משפט.אני רק מאחלת לעצמי שאמצא לי גבר שאוהב ויאהב אותי כמו שמגיע לי ואני בטוחה שאמצא ויהיה לי את העבודה,בית ואת האושר והאהבה הגדולה לבני.

אני מחזקת אותך! כל הכבוד.

הלוואי שעוד נשים במצבך היו מתמודדות כך! אין לי ספק שאת תצליחי את רואה כבר את האור יש לך ילד ויש לך כח אני בטוחה שהכח יוביל אותך לבית חדש תא משפחתי והמון עשייה חיובית לעתידכם. בהצלחה!!!

תפו ופוזה

תודה על התמיכה צריך הרבה נחישות וכוח ובני נתן לי זאת בשבילו וגם בשבילי צריכים הרבה סבלנות ובלילה הכל עולה ואני חושבת מתי אני יהיה מאושרת ושמחה עם בית חדש,תא משפחתי,עבודה .נותר לי רק לחכות שזה יגיע ואני אגרום לכך.

../images/Emo20.gif../images/Emo141.gifהיות שאת נחושה

תבוא הסבלנות. יהיה לך הכח תגענה התוצאות.
יישר כח המשיכי כך
כולנו כאן מחזקות אותך מאמינות בכוחך וביכולתך ומאחלות לך רק טוב.

הכרזת מלחמה - ולדעתי את מוציאה הרבה מרץ

על זה. במקום להנות ממה שהחרות מעניקה לך ומההזדמנות שלך להתחיל חיים חדשים (הניק שלך מלמד על הרצון שלך )ולהצליח. ונכון - הוא חייב לשלם מזונות והחוק עומד לצידך אבל זה לא צריך לעניין אותך מה קורה לו מבחינת כספים עם אנשים אחרים. הוא אבא של הילד שלך , יש לו חובות כלפיו וגם לך יש חובות כלפי הילד שלכם. גדלי אותו בטוב ובאושר ולא עם כעסים ורצון לנקום. דרך צלחה

הכרזת מלחמה-ולדעתי את מוציאה הרבה מרץ

אני הבטחתי לעצמי שאני רק אגדל אותו באושר ולא מתחושת נקם,העניין שבמקום שאני משלמת על חובותיו של הפרוד יכולתי עם הכסף הנ"ל לעשות דברים מועילים לבני ולי וזה מרתיח אותי אני לא הולכת לנקום אלא לנסות לקבל את כספי וזה בטח לא יהיה על חשבונו של בני ,הפרוד לא שווה את זה אך הוא צריך לשאת באחריות למעשיו והבנתי שהוא לא ישלם דמי מזונות ואני אצטרך לקבל מזונות מביטוח לאומי.אני פשוט לא מבינה איך אני אישה עצמאית,משכילה,אחראית התאהבתי בשרץ הזה זה פשוט לא נקלט זה הקושי שבעניין.

לאהבה אין חוקים.

אהבה עובדת ממקום של רגש ולא ממקום של שכל כנראה (לא רק אצלך
). כיום כשאת בוחנת מחדש את מעשייך ויכולה לחשוב מה כן ומה לא - כווני את זה לעתיד לבוא. לא לעבר. היה, ניגמר, את ממשיכה הלאה .

אניקוראת את דבריך בהמון כאב וצער

אבל אני קוראת גם מבין השורות ואני מאמינה באמונה שלמה שאת תצאי מחוזקת מניסיון החיים הלא מוצלח שעמדת בו! אל לך לחפש אשמים - איך התאהבת בשרץ הזה וכו'... הביטי קדימה - התעודדי ! נסי להתייחס לענין כאילו והיית אם יחידנית מבחירה ולא מתוך אילוץ! נסי להרכיב משקפים וורודות גם אם זה קשה - נסי למצוא את הטוב שבכל הענין , התייחסי למצבך הנוכחי כאל אפיזודה חולפת בחייך. אני בטוחה שאם תביטי סביבך תגלי שיש הרבה נשים שהתנסו בסיפורים כשלך ויצאו מחוזקות מכך! אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם באושר ובשמחה עם בנך!

יערה היחיד

תודה על דברי העידוד זה מחזק אותי מכל הסיפור הזה אני שמחה שיש לי את בני הוא המתנה והפיצוי לכל עוגמת הנפש שאני עוברת אני שמעתי על עוד נשים שקרה להן סיפורים דומים לשלי וגם מורכבים יותר, והן יצאו מזה,אני בטוחה שזה יסתדר יש לי תמיכה רבה ממשפחתי ומחבריי.אני רק מאחלת לעצמי שאני אוכל לעשות חוויה מתקנת מכל הסיפור הזה ולקבל את מה שאני מייחלת בשבילי.

שפיצית2

New member
קראתי את הודעתך מזמן..

חלק מהדברים נשמעו לי כאילו אני אמרתי אותם לפני 14 שנה.כשנפרדתי. רק שאצלי זה היה טבול בעוד דברים.והיום,הוא מכה על חטא.. הי,רגע,עצרו שניה..בואו לא נתכחש לענין: אין גברים שלא בוגדים.גם אם לא כל הנשים עולות על זה. התחתנת עם בעלך מאהבה. גם הוא בחר בך לעבר החופה רק מאהבה וצעד איתך לאורך כל הדרך. אין מציאות בחוץ.תהליך ההתחלה מאד קשה,מלחיץ,מבלבל, מתסכל וקשה.לכל אחד מהצדדים. אם מצידך ומצידו יש עוד פתח לא לוותר על הקשר שלכם, אל תוותרי בקלות. אולי עדיף למצוא את

טלטוש

New member
קודם כל יש גברים שלא בוגדים

ואני מכירה המון כאלו כמו שיש נשים שלא בוגדות. גם אני מאמינה שאסור להתייאש חייבם להלחם. לגבי החובות, את חייבת לפנות לבתי המשפט שיקלו עלייך עם החובות, כבר ראיתי פסיקות שחילקו חוב לתשלום של שקל אחד לחודש.. למשך מיליון שנה בערך. בייחוד כשבעלך כבר לא חי איתך ואתם אמורים להתגרש בקרוב.

טלטוש

אני מסכימה שיש נשים וגברים שלא בוגדים,חבל שזה קרה אצלי או אני חושבת שהבגידה עשתה לי רק טוב משום שהיא פקחה את עיני שהיו עצומות עד לבגידה לא רציתי להאמין,ובקשר לחובות הוא דאג שהם יהיו על שמי בלבד משום שחשבון הבנק היה רק על שמי וגם צ'קים,אני צריכה לשלם את החובות בפריסה אך בתשלומים לא קטנים,ולאחר מכן אני צריכה לתבוע אותו אך אין טעם כי אין מאיפה לקחת אך יש לי דרך לנסות להוציא ממנו את הכסף זה חוקי אך לא דרך בית משפט,לפעמים משלמים על האמונה והאהבה בבן אדם וזה מה שקורה אצלי את עונשו הוא יקבל מתישהוא אני בטוחה אני רק רוצה להעיף אותו מחיי ולהמשיך בחיי ולהחזירם למסלול.

למעלה