בגידה בבן זוג

l i l y a n a

New member
בגידה בבן זוג

אני זקוקה נואשת עצות ומה לעשות. אז ככה מלפני כארבע חודשים בעלי גילה שבגדתי בו עם מישהוא שהיה יקר לו יותר נכון אני התחלתי עם המישהו הזה ואחרי כמה זמן הוא התחיל ל"דחות" אותי ולאחר כמה שבועות הוא סיפר לבעלי בתוספת הצגת של הודעות טקסט שרשמתי לו אי מייל וכו... אני מאוד אוהבת את בעלי הקטע ההוא היה לשם שעשוע אם אפשר לומר. אני ובעלי עדיין חיים ביחד הוא מנסה להתעלם מהעניין ולהמשיך כרגיל אך הוא מאוד מאוד קר אלי מתנהג בכבדות ובזלזול חשוב לציין שהוא היה הבעל הכי תומך מבין ושם שיכול להיות. ואני כל כך רוצה להחזיר את המצב אני מנסה כל הזמן אבל פשוט שום דבר לא עוזר מה אני יכולה לעשות? חשוב לציין שאנחנו חולקים ילד במשוטף ואנחנו חיים בקהילה מאוד מאוד מאוד פרמיטיבית גרושים לה בחשבון אני גם לא רוצה להתגרש אני רוצה אותו בחזרה...

seeyou

New member
רוצה אותו בחזרה...?../images/Emo140.gif-אין בעיה...

אם תצליחי למחוק את הבגידה שלך....הכול יחזור למצב הקודם... הוא מנסה להתעלם מהעניין ולהמשיך כרגיל ?. אז הוא טיפש...אין לך מה להתלונן... רוב הגברים עוברים מצבים דומים ומהבושה לא יכולים לשבור את הכלים... אם במצב כמו שלו הבעל הכי תומך מבין-בגדת בו " לשם שעשוע " מה לדעתך הוא צריך לעשות עכשיו? לכתוב לך שירים? להיות רומנטי איתך?

l i l y a n a

New member
לא אמרתי ככה

אני לא אמרתי שזה מה שהוא צריך לעשות אבל מה הוא לא רואה שאני משתדלת?? אולי אם אין לי סיכוי אז פשוט לחתוך פה וזהו?? עצם העובדה שהוא נשאר זה כבר המון אני יודעת אבל מה נשאר כדי לפגוע הוא יוצא בלי לומר לאן כשאני שואלת הוא אומר לא עניינך וכל מיני דברים כאילו אבל לפעמים כאילו לא היה כלום אז אני לא מצליחה פשוט לקרוא אותו....

adam33

New member
להיות במקומו

בעצם עובר על בעלך משבר אימון בך לא משנה מה תגידי הוא כבר מביט עלייך כאל מישהי זולה שעושה דברים לשם השעשוע כי לפחות אם הית אומרת כן התאהבתי ואני רוצה להתגרש אבל זה אינו כך ואת עצמך אומרת מי את ולכן אם באמת את רוצה להחזיר אותו אלייך תתחילי לעשות דברים מעבר למקובל שבעבר לא הית עושה וכעת תעשי ביתר שאת בכדי להחזיר את האימון שלו בך כמו להחמיא כמו להרעיף עליו אהבה אמיתית וזה לא משנה מה הסביבה שלכם כי בעצם זה בינך לבינו ותסתכלי על עצמך נמרחת על מישהו שלא רצה בך והיה אמיתי בכדי לספר את זה לבעלך אני היתי פשוט מנסה להחזיר את האימון בהצלחה וחג שמח

l i l y a n a

New member
אני משתדלת!!

אני מאוד משתדלת בהמון דברים דיבור בתוך הבית התנהגות כללית כמו "לשמור על עצמי" אבל אחרי איזה תקופה הוא נותן לי מין ירידה עליי וזה מפרק לי את כל מה שהשתדלתי וחושבת אולי לא שווה אבל אני מאוד רוצה ובכל הכנות אני מאוד אוהבת אותו והוא בעל הכי נהדר שיש. אני מבינה מה הוא עובר אבל נראה לי שהוא לא משתדל!! כמה אני יכולה להשתדל?

adam33

New member
עמדת התגוננות

מנסיון. בעצם מה שעובר עליו זה הליכה על חבל דק שלו שמצד אחד הוא רוצה להביע שאט נפש בלב ולא בפנייך על מה שעשית עם חוסר אימון כלפייך ומצד שני רצון להמשיך אבל עם כלים להתמודד עם מה שהיה שכנראה אין לו לכן אם היתי במקומך היתי עושה ערב של אהבה והיתי רק מבקש ממנו דבר אחד שהוא לא יזכיר את זה לטוב ולרע נכון שאת משתדלת אבל זה לא עובר במחי יד במקרה הטוב לצערי זה ידעך אחרי שנה וחצי ואז תראי את הניצוצות של האימון שחוזר לבנות בונים בשנים אבל להרוס הורסים בשניה אחת ולבנות בחזרה את האימון זה המון זמן ולכן בקשה לי אלייך תהיי סבלנית אמנם עשית מה שעשית במהירות הבזק אבל כעת תנסי להיות סבלנית אמנם היתי מציע ייעוץ נישואין אבל זה לא בשבלכם היתי לוקח יותר דברים אחרים כמו ליצור פעילויות משותפות לצאת עם חברים לארח להשתדל לעבור את התקופה בפעילויות שיגרמו לכם פחות להתבשל במיץ שלכם והכי חשוב לא להשאיר דברים פתוחים אם הוא פוגע בך לאחר שהוא ירגע תגשי אליו ותגידי לו שהוא פגע בך ואם את פוגעת בו תדעי לגשת ולהתנצל לאחר שהרוחות ירגעו במב שלכם עכבר יכול להיות במהירות פיל ולכן לא משנה מה תעשי זה עניין של סבלנות מצד אחד ומצד שני שיהיה לו מודעות שגם הוא צריך להיות סבלני ואת זה יוצרים רק בעשייה בדיבור הליכה משותפת ביחד..בית קפה בימי שישי בבוקר..פעם בשבועיים סרט וכוליי... בהצלחה

l i l y a n a

New member
הוא לא תמיד עוזר לי!

הוא לא כל כך עוזר לי אני יוזמת לרוב טיולים ביחד ערב ביחד אבל הוא לא כל כך משטף פעולה, ואז אני מתאכזבת מכל התוכנית שלי. אבל לפעמים הוא מישהו שהקרתי אז לפני השטות שלי, אני רק רוצה שיראה עוד פעם אחת את האני שלי שהכיר פעם... בערך אמרתה שנה וחצי זה כלום שנה וחצי אם באמת אני אתחיל לראות ניצוצות של אימון... האם באמת אתה חושב שיש לי סיכוי אם אני אמשיך ב ס ב ל נ ו ת?

seeyou

New member
ניצוצות של אימון...?../images/Emo22.gif

את האמת? לא מאמין שעוד תחזרו להיות חיים טובים... ישנם גברים שדוגלים בפתגם...פעם גנב-תמיד גנב... אם כול הכבוד שאת משתדלת את עדיין מציבה תנאים.."אם באמת אני אתחיל לראות ניצוצות ... אם הקשר שלכם נכשל זה לא אומר שכול אחד בדרכו יוכל להגשים עתיד יותר ורוד.. לפעמים טוב יותר להתחיל דף חדש עם אחר מאשר לתקן תדמית.... מה שכואב בכול הסיפור זה שלא היה לך סיבה "מוצדקת" לבגידה...

שלומצה

New member
ליליאנה

לדעתי את חייבת סבלנות כי בדרך ההתנהגות שלו כרגע הוא מנסה לנקום בך בתת מודע שלו, הוא לא מוכן שיהיה לך טוב ממנו כי בגדת באמון שלו. אם את באמת רוצה אותו את צריכה לקבל את "המכות" שלו ולהמשיך להוכיח לו שאת אוהבת אותו עד שהזמן שלו יתאים והוא ירגיש בטוח שוב. אסור לך לעשות טעויות עכשיו ואת צריכה ה מ ו ן סבלנות איתו כי יהיה לך קשה. אבל זה ה"עונש" שהוא יכול לתת לך. אל תוותרי לו, תמשיכי להיות שם ולהוכיח את אהבתך ואז.. זה יעבור לו ותוכלו אוליי להחזיר את מה שהיה לכם - המון סבלנות מצדך!

למעלה