יש לי המון לבן במלתחה שלי. המכנסיים שלי בצבעים שונים ומגוונים. שמתי לב ששמנות לובשות המון שחור לא יודעת למה, בעצם כן יודעת בגלל האשליה ששחור מרזה אבל הוא לא. הדבר היחיד ששחור עושה הוא לגרום ללובש אותו לחוש קרירות גם ביום הקיץ החם ביותר.
מאוד אוהבת צבעים ושילובי גוונים של אותו צבע. הצבע היחיד שכמעט ולא נוכח אצלי במלתחה זה שחור. לא יודעת למה אבל הוא משדר לי קרירות וממש לא אוהבת ללבוש אותו.
אני חושבת שזה מרזה - ככה זה נראה לי במראה. חוצמזה זה גם אלגנטי, והופך כל לבוש לטיפה יותר... יש לי בארון הרבה שחור... אוהבת חומים, ירוקים וכמובן כמו שראיתם בתמונה שלי - וורוד
ובוחרת אותם בהתאם למצב הרוח היומי. ואני חושבת שמראש את המידות הגדולות נוטים לצבוע בצבעים כהים וחבל. שנה שעברה חיפשתי מיכנסיים בשלל צבעים ובכל המידות הגדולות היו רק צבעים כהים. בסוף שמתי פעמיי לשוק רמלה לוד.....ולא תאמינו איזו צבעוניות שיש לי בארון מקיץ שעבר
יש שם 2 עם מידות גדולות. בהתחלה הייתי מאוד סקפטית לגבי איכות הבגד וגם החלטתי שאם אחרי 2 כביסות אומר דיינו....אז גם בסדר לי אבל הפלא ופלא נשאר חדש כמו טובי מעצבי הקניונים.......... בסוף כולם מיצרים את הקולקציות שלהם בסין........