בגד ים

יעל י

New member
בגד ים

יש לכן? לובשות? אננחו יורדים לכמה ימים באילת ו...בא לי. בא לי ויחד עם זה אני מתביישת בעצמי. מתלבטת.

jesie12

New member
יש לי טנקיני

חלק עליון נראה כמו גופיה החלק התחתון חצאית קטנה קניתי במשביר

ronanit

New member
בגד הים האחרון שקניתי היה

ביקיני מידה 40 מדהים!!! נכון להיום אני עם מכנס קצר וגופייה..

מיה80

New member
לי אין בגד ים

אני מקווה שבקיץ אני אוכל לקנות בגד ים ולהיראות יחסית בסדר.

אין לי נורמלי ולא מסוגלת להביא את עצמי לקנות

הבגד ים שלי כבר מתפורר ואני יודעת שבקרוב אני ארצה ללכת עם איתן לבריכה ואני חייבת לקנות ניסיתי למדוד לפני איזה חודש בגד ים שני חלקים שהעליון גופיה ארוכה שמכסה את הבטן אבל הרגשתי ממש נוראי עם זה. חייבת למצוא משהו כזה כי אני פשוט לא יכולה לסבול את בגדי הים השלמים הללו לפני 5 שנים שטסנו לחודש בקוסטה ריקה אז קניתי לי בגד ים ביקיני ופשוט נהנתי. החזיה של הבקיני ישבה מדהים על החזה השופע - לא כמו הבגד ים השלם שהופך את החזה למעין יציקה אחת בלי מזוהה. לא היה לי אכפת מהבטן והמיריכיים הגדולות - כי אף אחד לא הכיר אותי אז מה אכפת לי מתגעגעת לזה ומאוד קיויתי שהשנה אני אצליח ללהגיע למשקל שיותר קרוב לידע וללבוש ביקיני אבל לצערי זה לא קרה

גאיה0

New member
בגד הים שלי

יש לי 3 בקיני- אחד שחור, אחד בגווני תכלת ואחד בגוונים של זית וירוק- כולם של חברות גלישה היחידים שתופסים לי את החזה. כשאני מוצאת בגד ים יפה ואכותי ומצליחה לערבב מידות שונות של תחתון וחזיה אני ישר רוכשת. אני מאוד אוהבת ים אבל מרשה לעצמי ללכת לבד או עם חברה מסויימת- ים הוא הפסיכולוג שלי זמן נטו לעצמי.

זה די מצחיק כי..

יש לי בג ים חמוד אבל כשאני בחופשה אני שמה גופיה [שחורה] מתחת ומכנס קצר.. כך שזה לא ממש משנה אם אני עם או בלי

רגב ת

New member
אין לי בגד ים ולא זוכרת מתי בפעם האחרונה

הייתי בים או בבריכה 2 הגדולות שלי פחדו מהמים בתור ילדות אין לי מושג מה יהיה הקיץ

לילית462

New member
שלם + לונג...

שוחה המון, לובשת בגד ים שלם, סביב המותניים קושרת לונג/ פראו / קיקויו - תקראו לזה איך שתקראו לזה רק שלא יראו לי את הירכיים
כשהייתי בהריון עם נועה, רחצתי בבריכות עם תחתונים (מבד יחסית עבה ויציב) חזיה ומעליה גופיה = טנקיני...

jul6865

New member
לי יש כמה בגדי ים

כמובן שכולם שלמים. בדרך כלל אני קונה שחורים.בשנה שעברה קניתי אחד של גוטקס ממש מקסים כמה שאפשר להגיד את זה על בגד ים עליי..... בצבע פוקסיה ובגלל שהוא היה לא מהשנה הזאת 2007 זה עלה לי רק 200 שח .ממש מעניין אותי אם זה מקולקצייה חדשה-זה ממש לא הזיז לי לא חיפשתי חדש,חיפשתי בגד ים יפה,שלם,עם הרבה מקום לציצים...(יש בשפע...) חוץ מזה יש לי עוד כמה שחברה שלי קונה עבורי לבריכה כי אני שוחה 3-4 פעמים בשבוע במעלה החמישה יש לי מנוי שם שנתי.את בגדי הים שהיא קנתה לי עלו כל אחד 100 שח ואני לא יודעת איפה היא קונה אותם אבל היא אמרה לי שזה איפהשהו בעיר בירושלים.אני צריכה להגיע לשם בעצמי אני מקווה שבקרוב בקיץ הזה אקנה כבר עוד חדש אבל במידה יותר קטנה. ביולי בלי נדר אהיה ביוון אצל הוריי ואז אעשה כיף חיים ואולי כמה קניות.... השנה אשלח את שלושת ילדיי בפעם ראשונה לקייטנה יהודית ביוון (איפה שאני הייתי הולכת במשך שנים כשהייתי ילדה) ואם הכל יילך בסדר אני אבלה בפעם הראשונה 3 שבועות בלי הילדים עם הוריי ואחי .... זהו עם החלומות בינתיים. תמשיכו להתייפיף ושיהיה לכם סוף שבוע נעים שקט ורגוע. אוהבת, ג'וליאנה

מאיוש1982

New member
גם אני מחפשת בגד ים...

כאמור ב11 במאי אני נוסעת לשבועיים לים המלח, השנה אני רוצה בגד ים שחור וכנראה שאני יקשט אותו קצת סברובסקי, לפני שהתחתנתי קניתי בגד ים אצל מעצבת שמתאימה את החזיה והתחתון בול למידות, עכשיו הוא קטן עלי בציצי... בכל מקרה אני הולכת עם חזיה ותחתון ומעל התחתון תמיד פראו או מכנס קצר...

אור685

New member
יש לי בגד ים שלם,אבל...

קניתי אותו קצת אחרי שהתחלתי לרזות, גם בגלל שירדנו לאילת לבשתי אותו אולי פעמיים הוא שלם,בצבע כחול יפה האמת שלא הרגשתי בנוח איתו - טוב,בגלל השומנים ובדיוק לפני כמה ימים מדדתי אותו (צריכה לקחת איתנו לאיטליה) ואיזה כיף היה לראות ההבדל מלפני שנה! כשנפגשנו סיפרתי לרגב שאחד החסרונות בלהיות שמנה, בשבילי, זה שהילדים שלי כמעט לא היו בים/בריכה מאמינה שהקיץ הזה זה כבר ישתנה!

דווקא בשנתיים האחרונות מרגישה בנוח

בבגד הים שלי. יש לי שלם כמובן עם חצאית כזו שתפורה אל מתחת לחזה, כך שלא רואים את התחת שמן, הבטן והירכיים. אז נכון שאני נראית בו גדולה מהחיים, אבל גם בכל דבר שאני לובשת........
נראה לי שפשוט התחלתי לקבל את עצמי ולאהוב את עצמי יותר בשנתיים האחרונות ולכן גם ההשלמה הזו עם בגד הים. מעניין איך הוא יראה עליי השנה אחרי שירדתי 10 קילו, אולי זו הזדמנות לקנות חדש????

לילית462

New member
go 4 it !!!

מגיע לך להתפנק יש בגדי ים מדהימים, גם במידות שאני קוראת 'ביניים' - לא שמנות ולא רזות (42-46) שאוספים הכל ומרגישים נהדר.

יעל י

New member
הכי מצחיק זה שלפני כ 6 שנים...

שקלתי יותר.הרבה יותר והייתי הולכת עם בגד ים כאילו כלום,כאילו רק אני בים אבל עכשיו שכבר רזיתי ושוב עליתי ושוב אני בתהליך אני מתביישת. אבל שבוע הבא לפני אילת - קונה!

בטח שיש לי עם חצאית

שלם + חצאית. נקנה בבית המלון באילת לפני 4 שנים ומשרת אותי מאז נפלא. נסעתי איתו גם לסחנה ולא התביישתי בכלל. אני מאוד אוהבת את הגוף שלי, רק שלא רוצה שיראו אותי מפזזת ורוקדת עם השומנים אבל כל היתר אין לי בעיה.

למעלה