בגדת?

פלפלתתת

New member
בגדת?

היי, אשמח לעזרתכם במילוי שאלון קצר על בגידות בבני זוג (לאו דווקא במהלך נישואים) במידה ובגדתם. השאלון הינו אנונימי ונערך באוני' חיפה, השימוש בו הינו לצורכי מחקר בלב ויעזור לי רבות השתתפותכם בו במידה ובגדתם. השאלון מצורף כקובץ, ניתן לשלוח לי אותו מלא כאן בהודעה פרטית או במייל: [email protected] תודה!!!

עיינתי בשאלון שלך

את יודעת, כשעורכים מחקר, לפני שמנסחים שאלות, על מנת שהשאלות תהיינה מושכלות, רצוי לעבות קצת את הידע הקודם, ולא רק ברמה הפופולארית.. את יודעת, שאלות חכמות מובילות לתשובות מעניינות. שאלות רדודות יובילו לתוצאות רדודות. השאלון שלך מנוסח ברמה של ילד בבית הספר היסודי. לא ברמה של סטודנט באוניברסיטה. צר לי על הבוטות, אבל כאחת שהנחתה הרבה עבודות מחקר בעברה... לא נותר אלא לתהות על המנחה.

פלפלתתת

New member
עם כל הכבוד...

השאלון נכתב על ידי אחד הדוקטורים היותר מפורסמים בארץ, כך שאולי דווקא בשאלות הפשוטות לכאורה יימצאו התשובות הטובות ביותר. השאלון נכתב ברמה הבסיסית ביותר אשר תתאים לכל אדם שלא יהיה. תודה על שיתוף הפעולה!

מסתבר ש...

היותו דוקטור מפורסם לא עשה אותו טוב בכתיבת שאלונים. את מכירה את סינדרום המילה הכתובה.. "אם זה כתוב בספר זה בוודאי נכון"..? בואי ואגלה את אוזנך.. יצא לי כבר לשלוח תיקונים משמעותיים לכמה ספרים מכובדים ביותר.. לא צריך להאמין בעיניים עצומות רק בגלל שמדובר במישהו בעל שם.

וגם..

את לא יודעת אם מגיע לי כבוד, בשבילך אני אנונימית ואין לך מושג מהם הישגיי. ואני.. לי דווקא אין צורך בכבוד שלך. מספיקה לי העובדה, שאני לא הולכת בעיניים עצומות אחרי אף אחד.

למעלה