בגדי הריון

osnatna

New member
בגדי הריון

אחותי ביקשה ממני לתפור לה מכנסיים הריוניות, בהודעה שמצאתי כאן ממרץ האחרון אחת ההמלצות היא בד אלסטי לאזור המותן עדי האם תוכלי לשרטט ולהעלות לפורום את מה שהמלצת? האם בד אלסטי מתאים גם למכנס אלגנט? מצאתי באתר של בורדה שלוש דוגמאות של מכנסיים הריוניות האם למישהי יש חוברת בורדה מחודש אוגוסט של שנה כלשהי עם בגד הריוני? אני אשמח לקבל סריקה של עמוד הסבר הגיזרה אשמח על כל המלצה ועזרה אפשרית אני לא תופרת מקצועית אבל....

אלגנטיות והריון

כשאת בהריון כל המושג אלגנטי הוא מאוד חמקמק, כי בעולם הגדול של האופנה המפורסמת, אין כמעט נשים בהריון, ובכלל הריון הוא לא דבר אלגנטי, הוא אולי יפה, סקסי, חושני, טיבעי, מופלא, מעייף וכו' בד אלסטי מתאים לשמלות לריקודים סאלונים ואין סיבה שלא יתאים להריון או לבגדים אלגנטים, הכל תלוי איזה בד ומה עושים עימו לגבי בורדה, באתר שלהם יש ארכיון את יכולה לפתוח ולראות לגבי סריקה, בתוך אמא לתינוק, שאביו נסע לעשרה ימים לחול, אין לי פנאי לסרוק, אבל אם תעקבי אחרי ההוראות, תראי שהן ברורות למדי למי שיודע לשרטט שתעבור הלידה בקלות, שיוולד בריא

osnatna

New member
תודה. עוד שאלה קטנה....

בד אלסטי מתאים גם למכנס מפישתן?

כן, אבל שימי לב

שבהסברים שלי נאמר שגם בד המכנסים מומלץ שיהיה עם מעט לייקרה ואני טרם פגשתי פשתן עם לייקרה, אבל יש מצב שאני לא מעודכנת אם את תופרת בד תחתון בכלל בלי לייקרה, הרחיבי מעט את המכנסים, בהריון גם התחת גדל

למעלה