בגדים.

חת..

נשים קיבלו מסר ברור מהגברים שככל שתהיי יפה יותר ירצו בך - תהיי מוזנחת, תישארי לבד. מה שרדוד פה זה שאנשים (גברים ונשים כאחד) בוחרים בן זוג עפ"י מראה חיצוני ואח"כ בוכים

בגדים.

אני, כבחורה [ברוב שעות היום..], מוצאת את עצמי עם דחפים שלתי נשלטים לקניית בגדים בימים לא ממש מלבבים מבחינה רגשית. האמנם אין משבר שאי אפשר להתגבר עליו בעזרת כמה חולצות וג'ינס חדש? מהם הרגלי הקניות שלכן, בנות, בהקשר של מצבי רוח, והאם אילו בגדים מסויימים או סתם קניות?

דנטל

New member
הקניות אצלי לא קשורות בכלל למצב רוח

לא עושה הרבה קניות במילא ובדרך כלל מתמודדת עם מצבי רוח בעזרת חברים.

Vdrums

New member
אבל למה כל הזמן בגדים?

מה האובססיה עם בגדים? האם זה התחביב הראשי של הנשים?
למרות שאם אני אשאל מישהי לתחביביה היא לא תגיד לי קניית בגדים. אז זה מן תחביב ברירת מחדל שכזה?
האם זה משול למשל לקנית איזה חלק לתופים שלי? הרי אני קונה כזה פעם בהרבה זמן ואילו בנות קונות בתדירות יותר גבוהה... (הודעה זו לא היתה הכללה, תודה)

ebony

New member
נכון אבל רק לפעמים....

אמא שלי טוענת שזה עוזר להתגבר על דברים ובגלל זה אני תקועה עם המון זוגות נעליים..... כל פעם שאני נפרדת ממישהו או שפוגעים בי היא לוקחת אותי לקניות .... זה קצת עוזר בהתחלה
אבל אחרי זה אין מקום להכל אז בפעם שאחרי אני מוציאה את העצבים שלי על סידור של הארון לדברים שקניתי.......

זה משול

להטבעת יגונך באלכוהול בפאב אפל יותר מאשר קניות לתופים. :) אתה קונה חלקים לציוד נגינה כי זה התחביב שלך, אבל אתה הולך להשתכר באופן מודע ובכוונה רק כשאתה בדיכאון... ובמקרה שלנו, אנחנו פשוט הולכות לקנות בגדים ונעליים. פשוט מאוד!

Vdrums

New member
אני לא הולך להטביע יגוני בשתייה....

ולקנות משהו לתופים שלי שאני בבעסה זה ממש משפר את מצב הרוח.

לורן29

New member
האמת?(וכל האמת!)

אני לא הולכת אף פעם במטרה לקנות בגדים. אם אני מסתובבת בעיר או בקניון ורואה משהו שמוצא חן-אני קונה. אלא אם מדובר באירוע מיוחד. אני אישה ששונאת שופינג!!!

קניות לא עושות לי את זה....../images/Emo41.gif

וזה לא יעזור כמה ג'ינסים אני יקנה בחודש זה לא מחליף כאבים ושום דבר לא מחליף כאבים זה יכל רק לדחות אותם.... ובגד זה בהחלט עניין של מצב רוח. אבל בקניה עצמה אני חושבת שכל אחת והסטייל שלה...

ת'אמת....:)...

אני לא עושה קניות של בגדים.. או שקונים לי.. או שחברות מביאות את הבגדים שקטנים עליהן..חח..(:) וכשאני במצב רוח קרבי..רגשי..או מה שזה לא יהיה.. אני פשוט הולכת לחוף מבודד בים..ומתחילה לצרוח..חח..(;.. ממליצה על זה..זה גם חוסך כסף וגם משחרר.. אחלה של סופשבוע לכולם..:)

Sefy

New member
מממ... לראות אותך בבגדים קטנים ../images/Emo8.gif

פאוט יאמממי

הרגלי הקניות שלי...

נכנסת לחנות הקרובה של פוקס, ישר למדף של הטי-שירטס עם צווארון וי, לוקחת ערימה של חולצות בצבעים שונים, במידה שלי. משלמת ומסתלקת מה שיותר מהר! המשבר הרגשי שלי מגיע, ברגע שצריך למדוד בגדים! - הצילו! - לא יכולה!

דנטל

New member
כשאני אגיע למצב שאני נכנסת לפוקס

פשוט שמישהו יהרוג אותי בשביל שאני לא אצטרך להודות שנכנסתי לחנות נחותה כזו (דברים אלה נכתבו על ידי בחורה שאין לה בעיה שיראו אותה עושה קניות בשוק בצלאל וחושבת שפוקס זה אחד המותגים היותר לא איכותיים שהוציאו אי פעם בארץ, אפילו יותר נחות מסוסיתא).

מפ33יצה

New member
אצלי אפילו לא קניות

אם יש, ונדיר, מצב רוח רע- אני הולכת לים לא בקניית בגדים..

ליליינה

New member
בגדים שעושים לי טוב...

הם לבני נשים... אם בא לי לפנק את עצמי- אני קונה חזיה חדשה... איזה כיף זה למדוד, לשנות, להחליף (הכל בתנאי שהתנאים של התא מדידה הם נוחים לי- מבחינת גודל, מיזוג וכו'...)

דנטל

New member
זה דווקא נורא מדכא אותי

נורא קשה לי למצוא חזיה במידה שלי (38D) שאני גם אוהב איך שהיא נראית ושגם תחזיק טוב ותהיה במחיר שהוא סביר בעיני. פעם, אחרי יום של חיפושים, פשוט התחלתי לבכות. זה היה אחד הימים הפחות משחררים שזכורים לי.

למעלה