בגדים ....

בגדים ....

בבית ...הכי נח זה ללבוש עם ה"סמרטוטים" ...(מה לא
) אז איך אצלכם/ן אתם נשארים ב"סמרטוטים" או טורחים ומחליפים בגדים ושלא לדבר על איפור וכו'...

בדרך כלל

אני לובשת בבית "סמרטוטים", וכמובן שלא מתאפרת. בחוץ - זה משהו אחר לגמרי...

בגדים,,,,

פעם כשהייתי יושבת בבית לא היה כ"כ איכפת לי שאני לבושה בסחבות, שאני לא מתאפרת ונראית דוב מהלך היום, כשאני קמה בבוקר, אני מתלבשת כמו לעבודה, לפעמים מתאפרת (לא תמיד כי אני לא אוהבת איפור), רזיתי המוןןןןןןןןןןןןןן, אז אני יכולה להרשות לעצמי להתלבש כמו בנאדם ולא לחפש להסתיר את השומנים,,,,להפך, אם פעם כל הבגדים שלי היו אוהלים היום כל הבגדים שלי צמודים, גזרות נמוכות ומחמיאות,,, מותר לי, לא???? חוץ מזה שאני הולכת הרבה לאמא ויש איזה רחוב וחצי שמפריד בין הבית שלי לשלה, אז אני חייבת להתלבש נורמלי

אני...

משתדלת מאוד להתלבש ...למרות שהכי נח זה הסמרטוטים....[חחח מצחיק אותי הביטוי הזה ...
] ...ולמה אני בעצם קוראת סמרטוטים ...מכירות את המכנס הקצר הזה וסתם טי-שירט או גופיה ...זה זה בדיוק הסמרטוטים... אבל האמת היא שמתלבשים יפה ...ושמים איזה פס שחור ..קצת מסקרה וליפ גלוס ...מרגישים קצת אחרת ...

bell2002

New member
ראיתם את המתחזים בשבוע שעבר?

זו סדרה בערוץ 2 ביום חמישי בערב. בשבוע שעבר לקחו בחורה "כפרית" באנגליה המעמדית שעבדה בבית מרקחת והיתה זבנית, העבירו אותה מקצה שיפורים של חודש בלונדון - סטייל אלייזה דוליטל. המטרה היא שבסוף החודש היא תעבור מבחן - סעודה שבה היא תצטרך להשתלב בין אנשי מעמד האצולה ושאף אחד לא יעלה עליה. היה מדהים! הבחורה הזו גרה אצל איזו ליידי מזדקנת בהולנד פארק (זו שכונה מאוד יוקרתית ויקרה של האצולה הבריטית) שגם לימדה אותה נימוסים והליכות. הבחורה לאחר איזה שבוע של לימודיפ אינטנסיביים בהליכה ועמידה נכונה ושיפור מבטא ועוד ועוד, מתעוררת בבוקר ויורדת למטבח לאכול ארוחת בוקר בחלוק. הליידי כשראתה אותה כמעט השתבצה! וזרקה אותה מהמטבח ללכת לחדרה להתלבש ןלהתאפר לפחות עם מסקרה כדי שלא יראו עליה שהיא רק קמה - כי היא הרי באה בחברת אנשים! לגבי - אני משתדלת להתלבש נחמד, מכנסיים וחולצה נחמדים ומתאפרת ממש מעט רק סומק ופס בעיניים. גיליתי שכשאני נראית נחמד ולא כאילו נפלתי מהמיטה גם מתייחסים אלי הרבה יותר נחמד.

g a i a

New member
אני על קצר../images/Emo108.gif

בבית אוהבת להרגיש חופשי אוהבת גופיות מכנסיים קצרים אין לי סמרטוטים. מה שלא צריך מוסרים. ובעצם העיקר להראות טוב בכל מצב זה המוטו שלי.

../images/Emo127.gif דבר ראשון שאני עושה בוקר.......

ישר מהמיטה זה מתלבשת בבגדים שהכנתי לפני השינה אחר כך הולכת לשרותים , מצחצחת שינים , מארגנת ילדים לבית ספר , מתאפרת ויורדת עם הקטנים להסעה......... גם בימים שאין בית ספר אני מתלבשת ישר מהמיטה כי אני אוהבת להיות תמיד מוכנה ליציאה גם בימים שאני יודעת מראש שאהיה בית כל היום ........

עד לפני שבוע הייתי לובשת סמרטוטים..

בבית. עכשיו אנחנו גרים קרוב לגיסתי אז אני תמיד מפחדת מביקור פתע, לכן אני מתלבשת גם בבית. על איפור אין מה לדבר, גם בחוץ אני לא מתאפרת, אולי פעם בחודש...

למעלה