בגדים.....

shelycat

New member
בגדים.....

קורה לי לפעמים שאני לובשת בגדים של עמית (בעיקר בבית אבל לא רק) פשוט לפעמים הבגדים שלו יותר אטרקטיביים לי (למשל השבוע גנבתי לו גרביים, פשוט כי שלו חמות יותר משלי ולא יצא לי לקנות לעצמי גרביים ראויות לחורף המתקרב עדיין) וכמובן שאת הסווטשירט האהוב עליו אני מאמצת בכל הזדמנות כי הוא פשוט נורא כייפי ויש עוד כמה פריטים שבאופן רישמי הם שלו שאני נוטה לאמץ לעצמי מידיי פעם, עמית מצידו נורא אוהב שאני לובשת את הבגדים שלו (הוא חושב שזה נורא חמוד) והמון פעמים כשאני מבקשת ממנו שיביא לי פריט לבוש מסויים מהארון הוא יביא אחד משלו ולא משלי. קורה שאתן לובשות את הבגדים של בן-זוגכן? מה דעתו על זה?

אנחנו לו ממש באותה מידה,אבל

אני משתמשת בגרביים שלו באופן קבוע כי הם ארוכות יותר,ושלי קצרות ולא עוברות את המגף.

ayush

New member
בדרך כלל לא....

חוץ מגרביים.... כשאני מבקשת מתומר שיביא לי גרביים הוא בד"כ יביא משלו (יותר חמות) גם רוב הטרייניגים (?) שלנו הם משותפים ... חוצמזה, בגדים אחרים - הפרדה מוחלטת.

POOH*

New member
לי קורה...

בעיקר טרנינגים וסווטשירטים... לא מפריע לו... בכלל בחורף שעבר הטריניגים הפכו להיות משותפים והוא גם הוא לובש את שלי... בכלל לא נעים לי לומר אבל הרבה פעמים באופנת גבברים אני מוצאת דברים שאני הרבה יותר אוהבת מבאופנת נשים - בעיקר במחסני אופנה למשל... המכנסיים היותר ´ליציאה´ שלי הם משם מהאופנת גברים.. POOH

keren1877

New member
כל הזמן...

גם אני מחרימה למיועד בכל הזדמנות, בעיקר סווטשירטים גדולים וסוודרים כיפיים, אבל זה, כמובן, רק בחורף, כשקר ורוצים להתעטף במשהו חם וגדול (מלבד במיועד...) הוא גם נורא אוהב את המראה הזה, ובעיקר את ריח הבושם שלי שנשאר לו על הבגדים...

אתי@

New member
אני לא

הבגדים שלו הם שק עלי ואין סיכוי שאלבש משהו שלו. בעיקר לא מכנסיים.

Hadar p

New member
כשהייתי יותר מלאה....לבשנו את אותם

הסווצרים, טרנינגים וכו.... היום לי יש מכנסי טרניניג במידה שלי... גופיות במידה שלי... אבל על הסווצרים הגדולים והחמימים שהבאנו מארה"ב אני לא מוותרת. לא מחליפים גרביים. לי יש גרביים מחממות ולו יש את שלו אני לא אוהבת שיש לי רווח בגרב מאחורה או מקדימה....

danonit

New member
סווטרטים ופליסים...

אבל ממש לעיתים רחוקות כי גם לי יש המון... לפעמים בעבודה אני באה לבושה לא מספיק חם אז אני לוקחת את מה שהוא מוריד... בד"כ אצלנו זה דווקא הפוך והוא נוטה "לשתות" לי סווטשרטים ופליסים. אני נורא אוהבת כשהם ענקיים וקונה 2 מידות מעל ואז יוצא שהם עולים גם עליו.

חולצות שלו

אני חולה על החולצות שלו הם ענקיות עלי בצורה מזעזעת אבל אני ישנה רק איתם. דבר שמאד מעצבן אותו אבל אין מה לעשות

fila

New member
........

אני לובשת רק בבית איזה טרנינג שלו שמאוד נוח לי. אבל לא יותר מזה, חוץ משבוע שעבר הוא קנה לעצמו 2 זוגות גרביים עבות במיוחד אז חלקנו גרביים זהות בסופשבוע

kisses

New member
אנחנו לא אותה מידה

אבל יוצא שלפעמים אני לובשת טרנינגים שלו.

מיקה11

New member
ממש לא אותה מידה...

לפעמים אני גונבת לו את הפליז של הסקי כשאני יוצאת לגינה בערב לעשן, אבל עכשיו קניתי גם לי..

גונבת לו את הבגדים

אני נהנית ללבוש חלק מהבגדים שלו. ולו לא אכפת שאני משאילה ממנו. אבל דבר אחד הוא לא מבין, איך זה שהדאודורנט שלו נגמר לו כל כך מהר? איך אני אוהבת את הריח של הדאודונט שלו, מן ריח טבק כזה.

אוסנת123

New member
כמעט ולא...

אנחנו ממש לא באותה מידה ואת הבגדים שלו אני לובשת רק בבית כשבא לי להתכרבל במשהו גדול.

איקוש

New member
רק בגדים שאני הופכת לפיג´מה -

חולצות טריקו וטרנינגים. בגדים "אמיתיים" שלו ממש גדולים עליו. אבל יש לי חברה שהיא ובעלה ממש רבים על זוג ג´ינס אחד ששניהם אוהבים. לאחרונה הבעיה נפתרה באופן זמני ( היא בהריון ולא נכנסת לג´ינס), אבל בעוד חצי שנה בטח שוב נחכה רבע שעה כל פעם עד שהם יחליטו מי שם את הג´ינס.

limor 2

New member
אין סיכוי שאני אלבש מכנסיים שלו,

אבל לפעמים אני לובשת לו חולצות לבית כשקר לי או כשאני צריכה חולצות ממש מאווררות.

למעלה