בגדים:

jesie12

New member
כשתסגרו זמן ומקום אדע אם אוכל להגיע

ובלי שום קשר תשלחי לי את מס הנייד שלך במסר....

אני בדיוק באותה בעיה..

המכנסיים היפות שלי מתחילות להיראות זוועה עליי.. מצד אחד אני שמחה אבל מצד שני גם עצובה
. בפורום "אופנה מלאה" הציעו לי להצר אותן אבל מה יקרה אם אני אעלה שוב
דבר נוסף, יש לי בארון חבילת מכנסיים שבקושי נגעתי בהן כי עליתי במשקל.. אני מחכה לרגע שאוכל ללבוש אותן שוב

רגב ת

New member
תגידו מה עובר??????????

עד שרזיתן עד שהצלחתן לזרוק או להפתר מהבגדים(מותר להשאיר פריט למזכרת) הירידה במשקל צריכה לעודד אתכן אני לפני שנה ותשעה חודשים ירדתי 10 קילו(זה היה מעצבים) ובכל זאת זה עודד אותי לשמור ולהמשיך היתה לי בעיה קטנה גיליתי שבינתיים אני בהריון
וכמובן שחזרתי למה שהייתי אז עכשיו 9 חודשים כמעט אחרי הלידה אני כאן כי יש גבול ולרדת זה דבר קשה אבל אני יודעת שככל שיעבור הזמן יהיה לי יותר ויותר קשה כי אנחנו מתרגלים לשומנים מתרגלים להסתיר אז אם קיבלנו החלטה למרות הקשיים והפיתויים מתעלים וממשיכים

jesie12

New member
הבעיה היא לא הבגדים הישנים

יש לי בגדים שבקושי נלבשו שנקנו במהלך הירידה (ב10 חודשים האחרונים) ועליהם כואב לי......

לילית462

New member
לדעתי עדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה

ולזרוק / לתת / למכור בגדים שגדולים עלינו, אפילו אם לבשנו אותם רק פעם אחת ! ודרך אגב, אני כן מתקנת דברים יקרים ושווים שמלות - מתקנת בהחלט, במיוחד תיקנתי פעמים (!) שמלת ערב יקרה. תיקנתי זוג ג'ינס מדהים ועוד כל מיני פריטים שווים או אהובים במיוחד השיקול שלי תמיד הוא, את הבגד הזה כמו שהוא אני כבר לא אוכל ללבוש, אז במחיר התיקון יהיה לי אותו בחזרה.

לילית462

New member
אני עם רגב, אין מצב שאני שוב אעלה במשקל

בעקרון החלטתי בעקבות השרשור הנ"ל לעבור על הארון שלי ולהעיף כל מה שגדול עלי - ויש הרבה. ככה יהיה מקום לדברים חדשים וקטנים. הכל נכנס השבוע לשקיות ועובר אחר כבוד למישהו אחר (בטח אתן את זה לעובדת שלי) אין מצב שאני משאירה משהו בגלל החשש שאולי אעלה - אני בחיים לא חוזרת למשקלים ההם !!! אפילו הריון אם וכאשר יהיה - אני לא מתכוונת לאפשר לעצמי לאבד את כל העבודה הקשה שהשקעתי בעצמי.

5 סיגלי

New member
../images/Emo26.gifחברות יקרות אתן מוזמנות

לפורום תפוז למען הקהילה ולפרסם את הבגדים שאינכם צריכים ויכולים לשמש משפחות במצוקה מצרפת לכן קישור תודה סיגלי מנהלת הפורום

יש לי עוד רעיון מעולה

חשבנו הרי על מפגש לקראת פסח כשלילית תגיע לארץ, אז אפשר לשלב עם זה גם בזאר קטן. כל אחת תביא את מה שכבר לא יושב טוב, ו-או שנמכור אחת לשנייה בסכום סימלי של יד2 או שנזכה במתנות לחג מחברות..... הרי כולנו יודעות כמה עולה כל פריזורה ויודעות גם להעריך!!!! אז הנה - רעיון למחשבה. אה, והכי חשוב-אנחנו הרי לא באותו הגודל כל אחת......אז בטוח שמה שגדול על אחת יהיה אפילו צר על השנייה.

למעלה