בגדים..
\

בגדים..../images/Emo127.gif\../images/Emo128.gif

מה לדעתכם הלבוש הכי "אין" שיש יש לי הרבה סוגים של לבוש ואת כולם אני אוהב... 1) הזרוק 2) הסטייליסט 3) סתם קצת פרריקי בלגנים מה לפי דעתכם הכי טוב?!

אמממ...

כל אחד והסטייל שלו.... יש כאלה שמשלבים... אז אני בעיקרון לא יכולה לענות על השאלה הזאת.....

FrooTeLa

New member
אולי תלבש מה שאתה אוהב???

מה הקטע של האין ואאוט...???
פעם היה פה הרבה פחות אנשים כ"כ שטחיים....

Adi15

New member
הנושא של הפורום....

הוא אין ואאוט אז מה את רוצה שהוא ישאל
ומה הקטע של השטחיים
אפשר לחשוב שכל הפורומים עוסקים במהות החיים ובשאלות פילוסופיות....

FrooTeLa

New member
כן אבל אין ואאוט זה לא חייב להיות כ

כל כך שטחי... יכול להיות לכם עדיין דעה משל עצמכם..... ורוב הפורומים לא שטחיים בכלל לפחות לא אלה שאני בהם

Adi15

New member
יש לי כמה דברים לומר:

אנשים באים לפורום להתייעץ מה אין ומה אאוט. נכון, זו לא פילוסופיה ואולי אבל יש דברים יותר שטחיים מזה.
אני לא אמרתי שרוב הפורומים שטחיים. אמרתי שרוב הפורומים לא עוסקים במהות החיים. יש גם באמצע, את יודעת????
בהמשך לנקודה הראשונה: כל אחד אומר את דעתו האישית על האופנה החדשה. ועוד משו קטן, את חדשה פה ואת כבר בקטע של לתקוף וזה ממש לא נחמד. שמעי, הפורום עוסק במה אין ובמה אאוט וזו עובדה
אם קשה לך להשלים עם העובדה הזו את יותר ממוזמנת לעזוב את הפורום באותה מהירות שהגעת הנה...

FrooTeLa

New member
מאמי...

עזבי את לא תביני בחיים למה התכוונתי ואת סתם כותבת שטויות אז תחסכי את זה ממני... ואני לא חדשה פה אני ממזמן פה.. אם היית קוראת את ההודעה שלי פה, היית יודעת. אני כמעט מאז שהפורום נפתח פשוט הרבה זמן לא הייתי פה אז.......

dark eyes

New member
שים לב ידוע שנכון לקיץ זה

הסטייליסט הזרוק הוא האופנתי
הצעה: שילוב של מכנס פשתן וחולצה צמודה יכול להחשב לטרנדי מאוד
היום קשה להצביע שהמגמה השלטת היא סטייליסט עם מראה מלוקק אנחנו ארץ ישראליים מאוד ובטבע שלנו זה כפכף וחולצת פשתן אז לך על שילוב.

למעלה