בגדים לקפאורה

חוה 1

New member
בגדים לקפאורה

היכן ניתן לקנות בגדי קפאורה ? הייתי בכל מיני חניות ספורט ובאף אחת אין. בחוג של בני גובים 250 ש"ח עבור החליפה. נראה לי ממש מחיר שערוריתי

danihell7734

New member
חליפה?

האם את מתכוונת למכנס לבן של קפוארה או למכנס לאימונים? אם את מתכוונת למכנס לבן הוא לא אצור לעלות יותר מ120-150 ש"ח.

Ze Colmeia

New member
תראי...

אבאדה - שזה המכנס הלבן של האימון בדרך כלל עולה 170 עד 220 מקסימום (שזה מחיר למכנסיים מאווווד איכותיים), לפעמים כשמגיע מאסרה מברזיל והוא מביא את האבדות שלו כלומר עם הלוגו שלו הן עולות בערך 250, עכשיו מכיוון שלא מתגורר שום מאסטרה בארץ לא הייתי רואה שום סיבה בעולם למה אבאדה תעלה 250. ולגבי החולצה אין מה לקנות מכיוון שמקבלים אחת בבאטיזאדו, בנתיים הוא יכול לבוא לאימונים עם גופיות לבנות. הצעה שלי תדברי עם המאמן ולמה הוא גובה כל כך הרבה, כשאת יודעת שזה עולה בדרך כלל 100 שקל פחות, ואם הוא לא מוכן להוריד (מה שנראה לי שכן יקרה) תנסי אולי את האתר קפואירה שופ אם אני לא טועה יש שם אבאדות. אין לי זמן לשים קישור כי אני הולך עכשיו....סורי

GoTHiK

New member
Ze Colmeia, באמת!

יש לך פה כמה טעויות! אחד...אבאדה, שכמו שאמרת זה המכנס הלבן הרשמי של הקבוצה עולה בסביבות ה 150 אצלנו לפחות!... ובטח זה שונה מכל פעם! 250 זה הגזמה מטורפת! ואגב, למה שאני יודע גר מאסטרה בארץ, ושמו מאסטרה קלימן (מאסטרה של קפורג'ינגה שעקב היותו מניאק הועף ופתח קבוצה בשם קפוארה מינאס ברזיל) והוא מתגורר בבת-ים... אז רק תיקון קטנטן... אבל אתם שוכחים משהו, ברזילאים זה ברזילאים....המאמן שלי הוא מוניטור, פורמדו סונקה...הרמה שלו, שהוא פשוט מדהימה, ואני לא חושב ששום ישראלי מסוגל להגיע לרמה של ברזילאי רציני, גם עם הוא קונטרה מאסטרה (ראה: עידן הררי)

danihell7734

New member
שוב השמצות?

הייתי חייב להגיד ראה עידן הררי בסוף? וזה אם,ולא עם. ממש נמאס מזה כבר.

Bantus

New member
חלאס עם ההשמצות האלה!!!!!!

תרגיעו את עצמכם כבר!!!!! ובקשר למינאס ברזיל, אין ממש יותר מניאס ברזיל, הם התאחדו עם אבאדה...

GoTHiK

New member
אממ...שוב קצת סדר...

קודם כל, סליחה על הטעות עם\אם, זה קורה לי כל הזמן! ואין לי שום עניין להשמיץ, אני מכבד כל קפואריסט בפני עצמו, אני לא מכבד שיטות ומדיניות מסויימת\מסויימות. לאחר בלאגן רציני במינאס ברזיל, היא התחלקה לשתי קבוצות שבראשן עומדים שתי מאסטרים... אחד זה מאסטרה קלימן, שנהיה מאסטרה בזמנים של קפורג'ינגה, שהוא מאסרה חוקי, למרות שהוא בן אדם ממש מגעיל. ועוד בן אדם, בשם פסריו, pasario שברגע שקיבל את ההזדמנות להיו בראש של קבוצה, הפך את עצמו למאסטרה,ללא שום טקס וללא הצדקה... עכשיו הקבוצה של קלימן ניראה לי, עדיין עומדת כמינאס, ואולי הקבוצה של פסריר, התאחדה עם אבאדה...

Bantus

New member
דיברתי עם המדריך של מינאס

שמלמד פה במשגב...הוא אמר שהם אבאדה לכל דבר, וביום העצמאות במה שהיה במשגב הם העלו הופעה (מהלא טובות שלהם, חייבת לציין ובלי זילזול) והשיר הראשון שלהם היה שהוא מתחיל "קפואירה, אבאדה.." ולא זוכרת את ההמשך... אבל הם בסופו של דבר התיחדו עם אבאדה, אז כנראה שהם קשורים לקבוצה של פסריר..אבל אני באמת שלא יודעת להגיד לך בוודאות...

Ze Colmeia

New member
כן סיפור ישן...

טוב לא כל כך....אני זוכר שפעם לא מזמן לפני כמה חודשיים היה איזה בלאגן בתוך מיאנס ברזיל, והבנתי שמדריך ביוזמתו יצר קשר עם צ'יגרי והוא והתלמידים שלו הפכו להיות באבאדה, אני לא חושב שמדובר פה בכל קבוצת מיאנס ברזיל או חצי ממנה...

Bantus

New member
זה גם יכול להיות....

אז כאילו חלק ממניאס הפכו לאבאדה והחלק השני נשאר מינאס??? והמדריך הזה שייצר קשר עם צ'יגרי, הוא מדריך של קבוצה גדולה שיענו עושה הבדל משמעותי בגודל הקבוצה שזה שהם עברו לאבאדה??

ChicleteAbada

New member
אהההההההההההההה!#$$

לא הם לא! אנדרי פשוט לומד, רק לומד אצל צ'יגרי! אף אחד לא התאחד עם אף אחד!

Bantus

New member
תגידי לי מה את אומרת על זה:

ביום העצמאות, פה במשגב היו כל מני הופעות וזה, והיה הופעה של הקבוצה של אנדרי. אז הם עלו התחילו וזה והשיר הראשון שהוא שר היה "קפואירה, אבאדה.." (ולא זוכרת את ההמשך)... והוא לומד אצל צ'יגרי, ומאיזה קבוצה צ'יגרי??? אבאדה.... חוץ מזה, שדיברתי עם תלמיד שלו מהקריות שלומד עם אנדרי והוא אמר שהם התאחדו....

ChicleteAbada

New member
אני זכר. אז אני אומר

אני מתאמן עם אנדרי פעם בשבוע. הוא רק תלמיד של צ'יגרי, ועד שצ'יגרי לא יגיד, אז אנדרי לא באבאדה, הוא לא לובש מכנסיים של אבאדה, והוא לא אומר שהוא אבאדה. כשהוא יעבור לאבאדה (אם זה יקרה), עדיין לא יהיה שום איחוד. אנדרי כמורה יעבור ללמד באבאדה בלי שום קשר למינאס ברזיל. אם כבר קורה איחוד בין שתי קבוצות, אז הוא מגיע מלמעלה(ברזיל), לא מאיזה מסטרה פיקה שמיקה מבת-ים.

Bantus

New member
נו נכון, בלי שום קשר...

כמורה הוא יעבור לאבאדה בלי קשר למינאס. מיאס עדיין קיימת, מגיע לסדנא שלנו עוד איזה שבוע (יום שישי) מישהו ממינאס ולא זוכרת את השם, מה שאומר שהם עוד קיימים. אבל גם כשתלמיד אומר שהוא באבאדה, וגם בהופעה הוא שר שירי אבאדה, מה זה אומר???

Ze Colmeia

New member
בכלל לא....

המחיר תלוי באיכות המכנס. וכן אני ראיתיח בחיי אבאדות ב230 וגם 250 אלה הם כאילו אבאדות של מאסטראים בדרך גלל ביחד עם הסמל של אבאדה מגיע גם עם סמל של המאסטרא. שים לב בתמונה המצורפת לרגל של זה שמקדימה...

jennie 00

New member
וואי זה הרבה יוגי

שאני קניתי מכנס לבן עם הסמל של הקבוצה זה עלה לי אולי 150

Bantus

New member
לי עלה 150.....ואבאדה עם סמל..

ומכנס רגיל פסים/צבע יחיד וכ'ו עלה לי 140...

למעלה