בגדים למסירה יש לנו בבית ארגזים עם המון בגדים... נשים, גברים, נערות... לאן/למי אפשר לתרום?
P purplesmiley7 New member 16/8/04 #1 בגדים למסירה יש לנו בבית ארגזים עם המון בגדים... נשים, גברים, נערות... לאן/למי אפשר לתרום?
פ פנינה המקורית New member 16/8/04 #2 הי ברוכה הבאה../images/Emo39.gifספרי לנו מאיזה אזור את ונבוא לאסוף
ר רותם111 New member 16/8/04 #3 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אנחנו מאוד זקוקים נכון להיום לבגדים לארבע בנות במידות 8-16 (שתי משפחות שונות). שתיים מהילדות מירושלים ושתיים מתל-אביב. אם יש לך בגדים כנ"ל לתרום אשמח אם תודיעי בהקדם על מנת שנוכל לאסוף במיידית. למותר לציין שכל תרומה של בגדים במצב טוב תתקבל בברכה.
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אנחנו מאוד זקוקים נכון להיום לבגדים לארבע בנות במידות 8-16 (שתי משפחות שונות). שתיים מהילדות מירושלים ושתיים מתל-אביב. אם יש לך בגדים כנ"ל לתרום אשמח אם תודיעי בהקדם על מנת שנוכל לאסוף במיידית. למותר לציין שכל תרומה של בגדים במצב טוב תתקבל בברכה.
B blue skies New member 16/8/04 #4 יש לי 3 שקים של בגדים של ילדות בגילאי 10-13 לדעתי במידות שציינת אני מחר בת"א אבל הבעיה היא שאין לי איך לסחוב את הכל לת"א רותם קיבלת את ההודעות שהשארתי לך אתמול?
יש לי 3 שקים של בגדים של ילדות בגילאי 10-13 לדעתי במידות שציינת אני מחר בת"א אבל הבעיה היא שאין לי איך לסחוב את הכל לת"א רותם קיבלת את ההודעות שהשארתי לך אתמול?
פ פנינה המקורית New member 16/8/04 #5 ההודעה המכילה מספר טלפון נמחקה אסור על פי הוראות תפוז לכתוב מספרי טלפון בפורום וגם לא כדאי אנחנו אף פעם לא יודעים מי קורא אותן פנינה
ההודעה המכילה מספר טלפון נמחקה אסור על פי הוראות תפוז לכתוב מספרי טלפון בפורום וגם לא כדאי אנחנו אף פעם לא יודעים מי קורא אותן פנינה
ר רותם111 New member 16/8/04 #6 עינב יקרה, שמעתי וניסיתי כמה פעמים לחזור אליך. אם אין לך איך לקחת לתל-אביב תעברי דרכי ונמיין את הדברים הדחופים ביותר נשים בתרמיל שתוכלי לקחת ושאר הדברים נעביר אחר-כך. תודה חמודה.
עינב יקרה, שמעתי וניסיתי כמה פעמים לחזור אליך. אם אין לך איך לקחת לתל-אביב תעברי דרכי ונמיין את הדברים הדחופים ביותר נשים בתרמיל שתוכלי לקחת ושאר הדברים נעביר אחר-כך. תודה חמודה.
B blue skies New member 16/8/04 #8 אוקי אני אעבור אצלך הערב עם השקים ונראה מקסימום אם הן יוכלו להחזיק עד הסופ"ש אני בסופ"ש יוכל להעשות כמה הובלות
אוקי אני אעבור אצלך הערב עם השקים ונראה מקסימום אם הן יוכלו להחזיק עד הסופ"ש אני בסופ"ש יוכל להעשות כמה הובלות
ר רותם111 New member 16/8/04 #7 אנא שימי הודעה חדשה מהיכן בארץ ניתן לאסוף את התרומות. את הפרטים לגבי כתובת מדויקת וטלפון להתקשרות את יכולה לשלוח אלי ואני אדאג לתת למי שצריך לאסוף. המון תודה.
אנא שימי הודעה חדשה מהיכן בארץ ניתן לאסוף את התרומות. את הפרטים לגבי כתובת מדויקת וטלפון להתקשרות את יכולה לשלוח אלי ואני אדאג לתת למי שצריך לאסוף. המון תודה.