ננסה לעזור
אז ככה דבר ראשון בקשר לביגוד, לקחת הכי חשוב דברים\בגדים נוחים, אפילו אם קנית ביגוד מיוחד לא יודע גופיה טרמית או משהו כזה תלכי איתה איזה יום-יומיים בדיוק כמו נעלים להתרגל ולוודא שזה בסדר אני לא יכול להרכיב לך רשימה מדוייקת כי אני לא מכיר אותך אישית ואת ההרגלים שלך אבל אני יכול לנסות להמליץ א. גרביים תחתונים (ובמקרה שלך גם חזיות) לשבוע, כלומר העיקרון שתוכלי לצאת לטראק ולקחת מספיק ביגוד וגם שלא תצטרכי כביסה כל יומיים, למה דווקא שבוע כי יותר מזה זה כבר תופס מקום ומשקל, אומנם זה נראה זניח אבל כל גרם נספר כשמטיילים לתקופה ממושכת. אל תדאגי הסיכוי שתחזרי עם כל הלבנים שלקחת קלוש רוב הסיכויים שתהרסי תאבדי חלק ותקני חדשים תאמיני לי שם זה יותר זול אז אין מה לדאוג רק המלצה שמועה שרצה בזמני שהמכבסות הורסות את החזיות ורוב הבנות כיבסו את החזיות לבד...קל מראוד לברר עם כל בחורה שתפגשי שם... ב. מכנסיים, אני לקחתי מכנסי טראק, 2 זוגות מכנסיים קצרים (ניתן לקחת מכנסים עם ריץ רץ במקום למשל...) כאשר אחד מהמכנסיים הקצרים היה בגד ים.. עדיף לא לקחת הרבה מכנסים כי קונים שם שארוולחים ממש נוחים שגם לא תופסים מקום ומשקל וגם עוזרים להרגשה של הטיול של ביגוד מיוחד וכד.. חוץ מזה בטח תרצי לקנות שם בגדים אז לשמור מקום..תמיד אפשר לקנות מה שחסר.. ג'ינס אני אישית לא לקחתי כי הוא מאוד כבד יחסית..בבוליביה דרך אגב יש שוק גינסים נהדר אז אם תרגישי צורך תמיד תוכלי לקנות... ג. חולצות כמו מכנסיים...חולצות קצרות כדאי לקנות שם הם גם זולות וגם מזכרת מהטיול חולצה מהגלאפגוס, מאצו פיצו וכד.. גם חלק מהמקומות שהולכים מקבלים חולצה כמו ראפטינג או גונגלים וכד.. לגבי חולצות ארוכות טריקו שרוול ארוך לקחת איזה 1-2 וגם איזה סווטשרט נוחה..הם לא מאמינים גדולים בכותנה שם הרוב מפליז שזה טוב שקר אבל כאשר קצת קריר טריקו ארוך זה נהדר ופליז זה חם.. לגבי מעיל פליז אם כבר קנית סבבה אם לא אז הם מוכרים שם בגרושים והם מספיק טובים !!! ד. כל מיני : כפפות צעיפים תקני שם אין כמו צעיף מצמר אלפקה לחמם וגם מזכרת..כנל כפפות , כובע גם כובע צמר או פליז יש שם בגרושים ומאוד יפים... מקווה שעזרתי