בגדים ותחתונים

בגדים ותחתונים

לי יש בעיה כואבת וקשה, בטח חלקכן תוכלנה להזדהות איתי.
בת 30, אמא לתינוק בן חצי שנה. עליתי 12 קילו בהריון, אבל הורדתי הכל תוך חודש באופן טבעי כולל הנקות למעט שני קילו. גם המשקל שלי מינוס ה- 2 קילו היה גבוה יחסית ואיך שרציתי לעשות דיאטה, גיליתי שאני בהריון, וכמובן שאי אפשר.

אני רוצה לעשות דיאטה, אבל אין לי כוח. לא בא לי להתחיל לספור מנות ובגלל שאני מניקה אני רעבה הרבה.
כן, אני יודעת שפה תגידו לי לקבל את עצמי וכו', אבל ממש לא נעים לי להסתכל על עצמי בתמונות. מבעס אותי שהבגדים מלפני ההריון שהתאימו לי בול, עכשיו כבר לא ממש עולים עליי ואני לובשת בגדים ספורים מההריון :( יש עיצות לעצלניות וכאלה שלא אוהבות לשקול מזון?

עכשיו לבעיה האמיתית- מידת המכנסיים שלי היא משהו כמו 44. אני לא בטוחה אם זה נחשב מידת ביניים או מידה גדולה. בכל מקרה, הבעיה היא שאין לי איפה לקנות מכנסיים! בכל הרשתות הרגילות מוכרים עד מידה 42 ואם יש 44, יש לי הרגשה שזה לא באמת 44 ובכל מקרה, הוא בכלל לא מחמיא לגוף. שנים רציתי לקנות ג'ינס! פאקינג ג'ינס! אבל לא מצאתי כלום כי הכל היה בגזרה מאוד נמוכה שלא מתאימה לבעלות אגן הים התיכון ועכשיו האופנה היא גזרה גבוהה מאוד ולא נוחה בעליל ואני לא טורחת אפילו לנסות ולמדוד. הג'ינס היחיד שהיה לי טוב בחמש שנים האחרונות לפחות, הוא בכלל ג'ינס הריון שנורא מחמיא לי, אבל הגומי בבטן לא נוח לי, אפילו שהוא רחב... ובכלל, רוצה מכנסיים נורמליים.
הלכתי כמה פעמים לחנויות מידות גדולות כמו ML ועונות והתבעסתי נורא, הבגדים לא בטעם שלי בכלל, הם נורא דודתיים עם הדפסים מגעילים ולא מחמיאים לגוף שלי בכלל.
מה עושים? אני נורא רוצה להתחדש בבגדים חדשים, בערב חג לא היה לי זמן לקנות בגדים, אז לבשתי משהו קיים והתבעסתי רצח שאין לי מה ללבוש...

איפה כדאי לקנות בגדים מחמיאים וצעירים במידות שלי?
הבעיה היא גם שיש לי חזיית הנקה ולמרות שהיא יפה ולא דודתית מכוערת עם שפיצים כמו רוב חזיות ההנקה, עדיין יש לה גזרה מלאה ולכן אני לא יכולה ללבוש כמעט מחשופים או גופיות כי רואים את החזייה וזה מבעס נורא. זה כמובן עוד יותר מקטין את היצע הבגדים שאני יכולה ללבוש עכשיו...

בעיה נוספת היא בעיה עתיקת יומין של תחתונים- כל דבר בעולם אפשר למדוד, חוץ מתחתונים. בצדק, תאמרו, אבל עובדה שתחתוני בגד ים אפשר למדוד מעל התחתונים...
קשה לי למצוא משהו במידה שלי. גם אם אני קונה תחתונים במידה הכי גדולה שאני מוצאת, למשל XL, הם לא בהכרח טובים עליי או שהם עולים אבל לא מחמיאים בכלל והכי אני שונאת שהם חותכים את הצמיגים. הדבר שהכי יכול לגרום לבחורה להרגיש לא סקסית! ובכלל, שמתי לב שהמידה הזו שונה מאוד מאוד מחנות הלבשה תחתונה לאחרת.
זה ממש מרגיז אותי כי אני רוצה לפחות להתפנק בתחתונים יפים וסקסיים, אם לא בחזייה, ואפילו "סתם" בתחתונים פשוטים, אבל חבל לי להשקיע בתחתון יפה 40-50 שקל ולמדוד בבית ולראות שהוא מזעזע וכמובן אי אפשר להחזיר...
:(
אני רק חושבת איפה קונות בחורות שהן יותר מלאות ממני תחתונים?!

אני לא יודעת מאיפה את בארץ, אבל

בכפר מלל (ממש על גבול הוד השרון) יש חנות שנקראת "בורדו". חנות ענקית עם מגוון מאוד רחב של בגדים. יש שם הכל ממידה 40 ומעלה (לא לבנים, אבל כל השאר).

שווה לעשות קפיצה!

מזל טוב, ואולי אל תהיי כ" כ קשה עם עצמך. שהתפסיקי להניק אז תהיי חופשיה יותר לעשות שינויים שתראי לנכון.

תודה לך על תגובתך

מוזר שאין עוד שמזדהות איתי :\
מישהי בפרטי כבר סיפרה לי על חנות זו, אולם אני גרה בצפון הארץ ולכן זה לא רלבנטי לי...
מישהי מכירה משהו דומה בצפון?

עקשנית25

New member
כמה דברים:

1. פורום אופנה מלאה, פורום שלם העוסק בלבוש למידות גדולות.
2. כמה צפון? אני יכולה להמליץ על חנות ברמת ישי שברגע זה שכחתי את שמה :) אבל זה מספיק צפוני?

בהצלחה

עקשנית25

New member
עוד כמה שכחתי:

1. למידות עד 46 יש את חנויות המעצבים כמו בקריון.
לרונן חן יש ג'ינסים מעולים ואני מידה 46 בערך.
יש את פרידה, יש את טלי אימבר, יש את רונן חן , כולם מעולים
השאלה כמה כסף ת מוכנה להשקיע :)

2. יש חנות בטבעון עם ג'ינסים טובים, יש חנות של אילנה לבני נשים בעפולה ששם הסחורה מצויינת!!!

בהצלחה :)

אה, יש פורום אופנה מלאה?

לא ידעתי... האבסורד הוא שאין למידות ביניים איפה לקנות- לא במידות גדולות ולא בחנויות רגילות...

לא מתאים לי רמת ישי, מחפשת קריות- חיפה...

תודה

Blue Rose

New member
תראי באתר

יש גם רגיל וגם תחתונה.
באתר כתוב מ- 44 ומעלה.
את יכולה לדבר איתה או לשלוח מייל...

רוזי!

למעלה