"בגדו בי"...

"בגדו בי"...

חשבתי על הביטוי הזה... התחברתי בתוך חיי לאירועים כשהשתמשתי בביטוי הזה וחשבתי... האם בגדו בי? לא מרגיש לי כך היום, מתוך אותם מקומות שאני בגדתי באחרים (לא בגבר) התחושה שעולה לי שבגדתי בעצמי, בגדתי באמונתי, במילתי, בכבודי...עד כמה וכמה אם אבגוד בגבר שחיי איתי המושג "בגדו בי" היא בדיוק מתפרשת לי כמו "שקרו בי" או "פגעו בי" אני היום הגעתי להחלטה שעלי לקחת אחריות עצמית מכל אלה שסביבי שום דבר לא מובן מאליו ודבר לא מובטח לי וחתום מעשיהם ובחירותיהם של אחרים הם שלהם ולא שלי גם אם בחרתי להיות קרובה, חשופה, צמודה לכל איש האחריות שלי ללמוד, להכיר, להשמר, לבדוק שאם הבחירה שבחרתי עונה ומתאימה לי. אם אני רוצה להיות ולחלוק איתה (הבחירה) כל זמן שהיא עונה על דרישותיי וציפיותיי כשאינה עומדת, ממלא את צרכיי, עלי לקחת אחריות ולבחור, להחליט את הכדאי עלי, אך לא שופטת את בחירותיי איש לא חייב לי דבר לכן בפעמים קודמות ציינתי את דעתי שמערכות יחסים מושתטות על אינטרסים - זה נשמע לרבים צורם אך קשה אולי להודות שאנו בוחרים רק את מי שעונה לנו לצרכים ונוטשים כשמפסיקים להעניק ולספק לנו את הצרכים אולי טועה אך זו דעתי

מה גם...

שמה שהבטחנו, הסכמנו, החלטנו, אהבנו, רצינו אז לא מתאים היום אנו מצפים לפחות שישתפו אותנו בשינויים ובהחלטות שוב אנו מצפים, אבל לא כל אחד יודע, ויכול... ולוא דווקא נוהג כך כדי לפגוע בנו, או לבגוד

קטי30

New member
סבח אל חיר אילנה, גם לך../images/Emo13.gif

אולי אחרי הקפה השני

למעלה