בבקשה.. מישהו יכול בבקשה לתת לי את המילים של השיר "הפרא"וגם לאקורדים אני אשמח..בתודה מראש...
ט טאו מו New member 2/11/06 #1 בבקשה.. מישהו יכול בבקשה לתת לי את המילים של השיר "הפרא"וגם לאקורדים אני אשמח..בתודה מראש...
ה העדי של עדי New member 2/11/06 #2 לגבי המילים, כל המילים לכל השירים של איר בנאי נמצאים בשירונט, ביניהם הפרא (אסור לפרסם את המילים של כל השיר בפורום אז אני נתתי קישור ) לגבי אקורדים, לי אין מושג אבל אולי מישהו אחר כאן יוכל... סופ"ש נעים..
לגבי המילים, כל המילים לכל השירים של איר בנאי נמצאים בשירונט, ביניהם הפרא (אסור לפרסם את המילים של כל השיר בפורום אז אני נתתי קישור ) לגבי אקורדים, לי אין מושג אבל אולי מישהו אחר כאן יוכל... סופ"ש נעים..
ה העדי של עדי New member 3/11/06 #3 המצאתי בנאי חדש ../images/Emo99.gif תודו שחסר לכם לפחות אחד כזה לרפרטואר ומה שאני מנסה לומר זה: איר= מאיר כמובן
המצאתי בנאי חדש ../images/Emo99.gif תודו שחסר לכם לפחות אחד כזה לרפרטואר ומה שאני מנסה לומר זה: איר= מאיר כמובן
ה העדי של עדי New member 3/11/06 #4 חיפשתי לך ברחבי הרשת.. ולא מצאתי את זה אמנם, אבל מצאתי כמה שירים שלא ציפיתי למצוא.. יש כאן כמה.. (לא ספציפית לך, לאנשים נחמדים שרוצים להקדיש לי את "תמיד כמעט" ו"אליה" )
חיפשתי לך ברחבי הרשת.. ולא מצאתי את זה אמנם, אבל מצאתי כמה שירים שלא ציפיתי למצוא.. יש כאן כמה.. (לא ספציפית לך, לאנשים נחמדים שרוצים להקדיש לי את "תמיד כמעט" ו"אליה" )