בבקשה !

בבקשה !

בבקשה מכם תענו לי איך זה מסתדר? איך אפשר להיות גם הומו וגם דתי ? איך אתם עושים את זה ? פעם מישהו אמר לי שאם לא היה אפשר לתקן את הנטיה הזאת אז לא היו אוסרים עליה בתורה (מקווה שהבנתם). זה נכון ? ומה עם המשפט אלוהים לא נותן נסיונות למי שלא יכול לעמוד בהם האם זה נסיון ? (לא נראה לי בכל מקרה... רק רוצה לדעת מה אתם חושבים )... מצטער אם זה מבולגן פשוט הייתי זה כבר המון זמן מציק לי ואני לא יודע מה לעשות.

יודיX3

New member
אענה לך

הומוסקסואליות זו נטיה מינית. אתה נולד עם זה או שלא. אף אחד לא שואל אותך אם אתה מעוניין להות הומו או סטרייט. אתה תהיה בגובה מסויים משקל מסויים צבע עיניים מסויים ונטייה מסויימת. גם להיוולד לבית דתי אף אחד לא שאל אותך. ולכן איך זה מסתדר? זאת עובדה- ישנם המון המון הומוסקסואלים מבית דתי. כל אחד מוצא בסופו של דבר את הדרך שלו.

עדיין לא ברור

איך אפשר להסתדר עם זה? אתה לא יכול לבחור מהתורה את החלקים שמתאימים לך ורק אותם לקיים . ושוב אם זה כתוב בתורה אז מן הסתם בזמנו הייתה תופעה כזאת ואלהים ידע שגם בעתיד תהיה הבעיה הזאת... אתה חושב שהוא היה אוסר עליך משהו אם זה היה בלתי אפשרי ? ( שלא תבין לא נכון אני חס וחלילה לא בא ממקום של לפגוע /להתריס/להוכיח או כל מיני כאלה... הנושא פשוט בוער בי ממש)

קודם כל חבל שאתה מתייחס

להומוסקסואליות כבעייה, היא ממש לא דבר שני: בתורה גם כתוב שאסור לשקר (בעשרת הדיברות) ולא קיים בן אדם כזה שלא שיקר אף פעם (ואם תגיד שלא שיקרת בחיים אז אתה גם שקרן). עכשיו מגיע הקטע היפה, אם אתה הומו ואתה מנסה לחיות חיים של סטרייט, אתה בעצם משקר לעצמך ואתה גם נשאר הומו כי זה מי שאתה. במקום חטא אחד גמרת עם שניים. נקודה תחתונה, אם היינו לוקחים את כל החוקים של התורה בדיוק, לא היה בן אדם אחד שהיה צדיק. ככה שלפי דעתי, לא משנה מה תעשה, תמיד תעשה חטאים, אז לפחות תחיה בשלמות עם מי שאתה ... יום טוב

שבוע טוב

יש קצת הבדל בין לשקר לבין לשכב עם גברים אתה לא חושב? אולי באחד מהם העונש הוא מוות ובשני הוא לא.... וחוץ מזה שאין מילים מפורשות בתורה שאומרות שאסור לשקר... אם אתה מתכוון בעשרת הדיברות לדיבר התשיעי אז הכוונה שם היא עדות שקר ( בבית משפט) . כך שלצערי אני לא יכול לקבל את התירוץ שלך . למרות שבאמת והייתי רוצה.

יודיX3

New member
שוב הפורום לא נועד לתת פתרון

הפורום קיים כי התופעה קיימת. את הפתרונות ימצא כל אחד לפי גישתו. העובדה שאדם מסויים הומו היא עובדה. וכנ"ל גם השתייכותו לבית דתי. על בסיס הקונפליקט הזה (לכאורה או שלא לכאורה) קיים הפורום. אם אתה שואל את דעתי האישית- אין מקום לשמור מצוות ולקיים יחסי מין עם גברים בו"ז. ע"פ התורה זה חטא. אני החלטתי מבחינה פילוסופית לא לקיים מצוות ולהוריד את הכיפה מכיוון שאם התורה מתיימרת להיות תורת חיים, אני לא מאמין בתורה זו. ללכת נגד הטבע שלי לדעתי זה דבר לא הגיוני ולכן התורה כולה לא הגיונית. יבואו אחרים וימצאו איזה נוסחה שמתאימה להם- שיהיה להם לבריאות.

למה בדיוק אתה חושב שאני מנסה

להמציא לך תירוצים??? בינתיים אתה זה שיש לו בעייה לקבל את עצמו, אני את השלב הזה עברתי ממזמן. עד שלא תפסיק לשחק בתירוצים גם לא תמצא לעצמך פתרון. תעשה חושבים עם עצמך ותבחר במה אתה מאמין, אני ממש לא צריך שתקבל את ה"תירוצים" שלי או לא. נדבר כשתצא מהארון ותעבור לחיים האמיתיים יום טוב

sutul

New member
גם לי זה לא ברור

איך ידידה שלי מאמינה באלוהים "אני מבטיחה לך ב100% שיש אלוהים" ציטוט שלה.. היא בחיים לא תאוכל אוכל שאינו כשר... אבל היא כן תיצא לבלות ותתניע את הרכב בשבת.. וכל מיני דברים אחרים והיא חולה על הומואים!... WTF...???..

למעלה