ושוב...
אתה משתמש במונח גרוב מחוץ להקשר הגיוני שהוא אמור להיות קיים בו. עוד לא החלטתי סופית אם הבעייה כאן היא התנסחות\הבנה. בכל מקרה, לא ברור לי מה הנקודה שאתה מנסה להעביר פה, למה אתה מתייחס, ולמה אתה מגיב (גם בהקשר להודעות של גושי). ואין לי כל כוונה לפגוע בך, ראיתי מספר טעויות בדבריך והגבתי לשם הדיון בלבד. "אבל כל עוד יש לך גרוב, 80% שגם יהיה אפשר לקרוא לזה פ'אנק." - משפט שגוי, כפי שהברתי קודם. בלי ספק מעיד על אי הבנה באשר למונח גרוב. (גרוב זה לא מילה אחרת לFאנק, אלא מאפיין שלו). באשר ל-"פאנק קלאסי" (שלפי הודעתך אני מבין שהוא אמור להיות מסובך יותר), האר את עייני: נניח למשל The Big Payback של ג'יימס בראון, האם לא היית מחשיב אותו לFאנק קלאסי, למרות שמבחינה מוסיקלית הוא בנוי על גרוב פשוט, וכמעט לא מעורבים בו אלמנטים מוסיקליים נוספים? התופים במשקל 1\16: ראשית, אתה לא מדבר על משקל, אתה מדבר על מקצב (התנסחות). ושנית, כפי שגושי אמר, זה לא מחייב לחלוטין, ואני אוסיף- זה אפילו לא מהווה רב. זה גם לא המקורות של הFאנק. אסיים בכך, שהנימוקים שלך נובעים מכל מיני אקסיומות שלא ברור לי מאיפה אתה מביא אותן. אם תנסח קצת יותר בבהירות, ותביא יותר נימוקים ודוגמאות לדברים שאתה מעוניין לומר, יהיה קל יותר להבין אותך. יום טוב.