בבקשה

Go in out

New member
בבקשה

אני מתחיל עם mirc ואני צריך שמישהו יעזור לי דרך הicq אני בטוח שכול אחד ממכם היה וביקש עזרה וענו לו אז גם אני צריך עזרה אז תוכלו ליצור איתי קשר בicq בתקווה שתפנו אליי 145006017

Rul3R

New member
דווקא לא

זאת לא הדרך ללמוד. אם אתה רוצה ללמוד אני מציע שתתחיל לקרוא את המדריכים פה בפורום, אחרי זה תחפש אתרים בנושא (תוכל למצוא כמה תחת ´קישורים´ בפורום הזה), אחרי זה תתחיל ליישם את מה שקראת במירק עצמו, תתחיל לבנות סקריפטים פשוטים בהתחלה ולאט לאט תתקדם, אם תתקע במשהו תשתמש ב help/ של המירק שהוא מאוד מפורט ויעיל. תוכל גם להוריד סקריפטים אחרים ולהתסכל ב""""קוד מקור"""" שלהם וככה תנסה להבין ולפרש לעצמך מה כל פקודה עושה (בעזרת ה help של המירק) וככה תתחיל להבין ותדע מה אתה עושה. לאחר שעשית את כל זה ועדיין נתקעת ולא מצאת פתרון, תבוא לפורום הזה ותציג את הבעיה שלך עם "מירב הפרטים" שתוכל לתת שיוכלו לעזור לנו לעזור לך, ואז ורק אז, אנשים בפורום ישמחו לעזור לך.
זה בעקרון אם רצית ללמוד סקריפטינג.. אם לא אז אל תתייחס למה שכתבתי למעלה ורק תקרא את המדריך למתחילים במירק שנמצא תחת ´מאמרים´ בפורום זה.

Justin Angel

New member
ו...

השיטה הכי מתסכלת ,אבל שעושה אנשים מאוד מוכשרים בmIRC scripting ,לפתוח את קובץ העזרה ולהתחיל לעבור פקודה פקודה ,פונקציה פונקציה ,טאג טאג. זה מעצבן וארוך אבל הכי אפקטיבי.

למעלה