בבקשה..

בבקשה..

המחשב שלי: P2 - 350 לוח אם - ATX BX2 (100 mhz)/ צ`יפסט - 82440BX זיכרון - שניים. אחד 64 - 100MHz שני 128 - 133MHz --------------- 196MB - 100MHz צורב אחד סידירום שני הרדיסקים. (דרך אגב, איך אני הופך הרדיסק לFAT32?) VODOO BUNCHE - 16 MB רשת P2P על גבי כרטיסי 10/100 windows ME modem softK56 אמממ... עוד משהו?

eYaL

New member
המממ

קודם כל,למה אתה עובד עם שני סוגים שונים של זיכרונות? כפי שציינת,יש לך אחד שהוא 133 והאחר הוא 100 ואולי מפה הבעיה,אולי חוסר התיאום בינהם מנסיון אישי,אין כמו זיכרון אחד.כיום יש זיכרון יחיד של SDRAM יכול להגיל 256 מגה. ובקשר לFAT יש בוינדוס משהו שניקרא FAT 32 CONVERTOR (בהנחה שבחרת להתקין אותו במהלך התקנת הוינדוס) אם זה לא מותקן,תוכל להוסיף אותו מתוך הסרה\הוספה של פריטי וינדוס eYaL

alexsam

New member
הבעיה היא לא בזה EYAL

הלוח שלו תומך בזכרון עד 768mHz ואין שום בעיה בצירוף של זכרונות ממהירווית שונות...הן פשוט עובדות במהירות של 100mHz , וזה ב דוק ב1000%.

alexsam

New member
נ.ב. אין ב ME את הFAT32 CONVERTER בגלל:

אחת הבעיות (או היתרונות) היא בכך שאין Dos mode ב windows ME , ולכן אין גם תוכנת המרה ל FAT32. ``נסיון (מר) לעשות את אותו תהליך ע``י Partition magic אף הוא נכשל ואף דפק את ה Partition שאותו ניסיתי להסב, שכן גם Pqmgic יורדת ל Dos mode`` זה היה ציטוט של אחד האנשים בפורום שלי. אלכס.

eYaL

New member
הכל טוב ויפה,רק לא קוראים לי EYAL...זה eYaL :cool:

alexsam

New member
טוב תראה...

דבר ראשון בקשר ל FAT32, כנס לפורום שלי ותחפס כתבה שפירסמתי בנושא...(אי אפשר בME לעשות את זה , כל הניהול קבצים שלו כבר ב32 ואגב זה בעיה כי אני לדוגמה רציתי שהרד נייד שלי היה בFAT16 ולא הצלחתי) הכתבה היא מתאריך 18/01 ותחת שם ``ביקורת אישית: windows ME``... היה שם דיון יפה בדיוק בנושא שלך ואני אשמח מאוד אם תקרא אותו. (בפורום ``תוכנות`` כאן ב``תפוז``). עכשיו המחשב שלך בסדר גמור אבל נראה לי שהוא פשוט קצת ``כבד``, יש לך המון התקנים שבשבילם המחשב צריך להעלות דרייברים ולכן זה לא עוזר במיוחד(הוספץ זכרון) אבל כאשר תעלה תוכנות אתה עלול לראות בהבדל. תנסה לעשות משהו אחר... תכנס ל setings... תכנס לcontrol panel עכשיו תכנס לsystem עכשיו ל device maneger עכשיו ל disk drivers עמוד על אחד מההרד-דיסקים ותלחץ על properties עכשוי כנס ל setings ותסמן V ליד DMA .(לפני זה תבדוק אם ההר-דיסקים שלך הם תומכים ב DMA ) זה גם יכול להוסיף קצת למהירות המחשב שלך. :) נ.ב. זה שכתוב ליד שם של הלוח 100mHz זה אומר אם הוא תומך ב UDMA1 או UDMA2) במקרא שלך זה UDMA1. אלכס, מנהל פורום ``תוכנות``.

למעלה