בבקשה...

LINKIN PARK!!!

New member
בבקשה...

תסבירו לי מה זה יוגי-הו, ראיתי שזה מגיע לערוץ הילדים ומישהו דיבר על זה, אז תסבירו לי, בבקשה... אה כן, ואם כבר מדברים אז המוזיקה של הפרסומת הזאת של הדו קרב יפני, אני פשוט מת על זה, אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את זה או איך קוראים לזה, זה יהיה טוב מאוד(חבל שזה כל כך קצר).

ash 1

New member
לך לפורום מנגה ואנימה

שם מבינים יותר (בנושא הזה)

אני יכול להגיד לך בקצרה

זאת סדרת מנגה מגניבה(לפחות לדעתי) שמה כל הסדרה סובבת סביב משחק קלפים מיוחד שקוראים לו Duel Monsters בקיצור על זה מבוססת הסדרה זה לא נשמע מי יודע מה, משחק קלפים כמה יפה זה כבר יכול להיות אבל תאמין לי זאת סדרה מאוד מגניבה, שווה לחכות

haunter

New member
זה מהסוג הזה

שבטח יוצאות מפלצות מהקלפים ונלחמות וכל החארטה הזה? (כמו בייבלייד?) (לא שאני רואה את זה...) (נו אז ראיתי פרק או שניים, אבל זה עדיין דבילי)(אז, בקיצור, זה יהיה כמו בייבלייד, או יותר טוב?) (שרשרת סוגריים נחמדה, חבל שאני צריך לסיים אותה) o_O

Taker Sucks

New member
הם יוצאים מהקלף

אבל שם זה הגיוני... המציאו מכונת הולגרמות שדרכה רואים את המפלצות.

....

אי אפשר להשוות בין בייבלייד החרא הזה לבין יו-גי-הו!! יו-גי-הו זאת סידרה מבריקה(מגניבה מאוד!)

Goggle Girl

New member
בוא ניראה אם זאת עדיין תהיה דעתך...

אחרי התרגום של ערוץ הילדים והסברים של רם נבות!

זה כבר משהו אחר

זה שערוץ המפגרים הורסים את הסידרה לא אומר שהסידרה לא יפה אתם עדיין אוהבים DBZ לא?

Silver Surfer

New member
הדיבוב של DBZ לעברית קיק אסס!

זה הדיבוב הכי שווה שיש! הקול של מקיטה הכי מגניב בעברית! וגם הקול של גוקו, באנגלית הוא נשמע כמו מתרומם ובעברית הוא נשמע טוב.

haunter

New member
סוף סוף מישהו שחושב כמוני!

בעברית זה דיבוב ממש טוב! ואם כבר, יש לי שאלה. גם באנגלית גוקו אומר את הדברים הגאוניים האלה, כמו שיש כנראה חושך ביקום? או שבעברית הם שינו את זה? כי לפי מה שהבנתי, הם משנים די הרבה.

Silver Surfer

New member
הכי מגניב זה כשהוא אומר

אני אחחחחחחחחסל אותך! וגם הוא הופך לקוף!

Taker Sucks

New member
מה פתאום!

בעברית וג'יטה נשמע כמו ערס צרוד. וגוקו נשמע כמו ילדה בגן.

Silver Surfer

New member
זה גם לא וג´יטה

זה בג´יטה כמו שאמרו פה, ואני אקרא לו איך שאני רוצה כמו שאני אקרא לך גיי.

למעלה