בבקשה

liorkl

New member
בבקשה

שמישהו יסביר לי למה תרגמו את וג´יטה ל מקיטה ואיך יתרגמו אותו שהוא יעשה פיוז´ן עם גוקו ??? גוקיטה ?!?!?!?

king kazabubu

New member
תרגמו אותו למקיטה כי

הם מפגרים. אין לי סיבה אחרת. אותי יותר מפתיעה העובדה שאת השם וג´יטה הם שינו. אבל את שם הכוכב של הסייאנס השאירו ו´גיטה. דבילים....

liorkl

New member
תגובה ל KING KAZABUBU

אני איתך אתה צודק את שם הכוכב השאירו וג´יטה שזה צעד מאוד דבילי עכשיו ילדים לא יבינו את הקטע שוג´יטה קרוי על שם הכוכב מה שמשתמע מכך מקיטה זה שם מופלץ ביותר.

אתה צריך להבין שזה לא נשמע טוב

שילד קטן רץ ברחוב וצועק הייייאהה( בקול צפצפני) אני וגיטה לוחם הסיאה החזק ביקום לעומת אותו זב חוטם שצועק הייייאהה( באותו כל צפצפני מקודם) אני מקטיה לוחם הסיאה החזק ביקום יש בזה יותר כוח ורגש יותר גועל וזלזול זה פשוט חסר הסבר דיי

Piccolo

New member
על זה אתה מתלונן?

זה עוד בסדר יחסית.. אבל הם שינו לגמרי את העלילה! פיתאום גוקו הוא זה שיוצר את הכדורים? ומתקפה שלו זה כדורי הדרגון בולס? הוא יוצר חלק אבל חלקם הפכו לאבן??? ומה עוד.. הוא חושב שביג´טה הרג את סבא שלו בצורת הקוף שזה למעשה היה הוא כל הזמן.. זה ממש עצוב.. זה כמו לראות סידרה מחדש עם אותם תמונות

king kazabubu

New member
אני מתלונן על הכל!

מי שנמכיר אותי יודע שאני בן אדם קטנוני קצת.. וכאלה דברים משגעים אותי. מעניין איך יקראו לפריזה.. האם ישאירו את זה פריזה או שישנו את זה למקפיאה... ואבא של פריזה יהיה המלך כפור ואח של פריזה יהיה ברזיה...

למעלה