בבקשה!!!!!

קווין

New member
בבקשה!!!!!

שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד את כל העלילה של מלחמת הכוכבים מההתחלה ועד הסוף, כי אני לא הצלחתי להבין את זה עם כל זה שהעתיד בא לפני העבר וכו´ וכו´. אני מאד אעריך את עזרתכם. תודה מראש.

Matthew

New member
הסבר

כתבו 3 טרילוגיות שבאות אחת אחרי השניה אבל האולפנים רצו להתחיל מהטרילוגיה השניה בגלל שהיא יותר מענינת אז צילמו אותה פעם אחת בשנות ה 70 אם אני לא טועה ואחר כך בשנות ה 70 עשו לה גרסא מחודשת ולפני כמה שנים התחילו לצלם את הטרילוגיה הראשונה שזה אימת הפנטום והסרט החדש(מתקפת המשובטים) ולפי מה שהבנתי ב 2005 יצא הסרט השלישי בטרילוגיה הראשונה תקראה את זה פעמיים שלוש ואז תבין(זה קצת מסובך במיוחד עם ההסברים שלי)

mishmish18

New member
אני חושבת שאת הטרילוגיה הראשונה...

לא יכלו לצלם בתקופה ההיא כי לא היתה מספיק טכנולוגיה מלעשות את כל הקטעים כמו למשל עם מלחמת המשובטים - רק מחשב יכול לעשות את זה טוב כל כך, אחרת זה גם ייקח שנים רבות כדי לעשות את הסרט

יש, ולא תהיה.

הוא פשוט החליט שנמאס לו מסטאר וורס, ושהוא לא מסריט את השלישית. אולי עוד 20 שנה הוא יתחרט...

Deathatred

New member
ובסוף תאבת הבצע תנצח

אם לא לוקאס יסריט אז מישהו אחר מטעם לוקאס-פילם או אחד האולפנים הגדולים יסריט את הטרילוגיה השלישית... לצערי, נראה לי שבלי המגע של לוקאס הטרילוגיה השלישית תהיה פחות עבור המעריצים אלא יותר עבור הכסף של המעריצים...

Master Yoda

New member
!!!!!!!!

אנשים..... בראיון האחרון של לוקאס (הארון שאני קראתי.... לפני איזה שבוע) הוא אמר שהוא שוקל ברצינות להוציא את הטרילוגיה האחרונה של הסאגה!!! ועוד משהו שהוא אמר שלדעתי זה ממש מעצבן ודפוק - בגירסה שמוציאים עכשיו בדיוידי לROTJ הוא כנראה יכניס סטצינה עם נטלי פורטמן.

Deathatred

New member
תקציר העלילה בקיצור ../images/Emo58.gif

חלק 1 - אימת הפנטום: פדרציית הסחר פועלת בתיאום עם פלפטין להרוס את הרפובליקה שנשמרת ע"י אבירי הג´די. אובי וואן קנובי וקוי-גון-ג´ין נשלחים לטפל בסכסוך בין הפדרציה לנאבו ובדרך פוגשים את אנאקין סקיווקר, צעיר שחזק בכוח ואולי מתאים לנבואה העתיקה כמי שיביא איזון לכוח. במלחמה כנגד הפדרציה והסית´ מת קווי-ג´ין ואובי וואן קנובי נשבע להכשיר את אנאקין למרות התנגדותו של יודה. חלק 2 - מלחמת המשובטים: פלפטין ממשיך בתככיו ומנצל את הגילדות השונות כדי להפוך לקבל סמכויות חירום ולהקים צבא משובטים שיהווה את צבא האימפריה שלו. בו בזמן, אנאקין כמעט אביר ג´די מתאהב בפדמה אמידאלה ומתחתן עמה למרות שאסור לו. בסרט מגלים את התכונות השליליות שלו שלבסוף יסיתו אותו לצד האפל. חלק 3 - אין עדיין שם: נפילת הרפובליקה והקמת האימפריה בראשות פלפטין. אנאקין מצטרף לצד האפל, נהיה התלמיד של הקיסר ונהפך לדארת´ ויידר. דארת´ ויידר מחסל את מסדר אבירי הג´די מלבד יודה ואובי וואן שמצליחים לברוח יחד עם שני בניו של אנאקין: לוק וליה. חלק 4 - תקווה חדשה: עברו 20 שנה בערך, האימפריה שולטת ביד רמה. ליה עומדת בראש ברית המורדים שמטרתה להחזיר את החופש לגלקסיה. ליאה מנסה להבריח תוכניות לחיסול "כוכב המוות" אך נתפסת ע"י ויידר. הדרואידים שלה מצליחים להעביר את המסר ללוק שבעזרתם מגלה את הכוח ומוצא את בן קנובי שחי בודד באמצע המדבר. אובי וואן מכשיר את לוק הכשרה בסיסית בכוח ויחד עם האן סולו הם יוצאים להציל את ליה. בסיום הסרט, לוק שמצטרף למורדים, יוצא עם כולם לתקיפה גורלית ומשמיד את כוכב המוות. חלק 5 - האימפריה מכה שנית: האימפריה ממשיכה במלחמה כנגד ברית המורדים. דארת´ ויידר מנהל מצוד אישי אחרי ליאה, האן ולוק. לוק טס לדגובה שם הוא מוכשר ע"י יודה בעצמו. בינתיים דארת´ ויידר מצליח לתפוס את האן סולו ולהקפיא אותו בפחמנים. לוק יוצא להציל את חברו ומתעמת עם דארת´ ויידר. לוק מגלה שדארת´ ויידר הוא אביו ומאבד את ידו בקרב אך מצליח לברוח ולהיחלץ ע"י חבריו. חלק 6 - שובו של הג´די: לוק וחבריו יוצאים להציל את האן וליה ששבויים בארמון של ג´בה. אחרי כן לוק טס בחזרה לדגובה כדי לדבר עם יודה שגוסס ועם אובי וואן בקשר לחוויות שעברו עליו. בינתיים, האימפריה הקימה כוכב-מוות שני והמורדים מתארגנים להשמידו. לוק, האן, ליה עומדים בראש חוליית קומנדו שמטרתה לשבש את ההגנה על כוכב-המוות. על הירח שליד, לוק מסגיר את עצמו לדארת´ ויידר בזמן שליה והשאר מתיידדים עם האיווקס שנראים כמו דובים גמדיים. בכוכב-המוות מתנהל קרב מנטלי משולש בין הקיסר פלפטין, דארת´ ויידר ולוק סקיווקר שמטרתו להעביר את לוק לצד האפל. בינתיים, המורדים שעל הירח נופלים למארב של חיל הקיסר ונחלצים ממנו רק בזכות האיווקס. המגן מושבת והמורדים מתחילים לחדור לכוכב כדי לפגוע בכור הראשי שלו. לוק מביס בדו-קרב חרבות-אור את דארת´ ויידר ומסרב להיכנע לצד האפל. הקיסר בתגובה מחליט להרוג אותו. דארת´ ויידר מצול בקונפליקט קשה וברגע האחרון חוזר להיות ג´די: הוא מרים את הקיסר וזורק אותו אל עבר התהום ובכך מציל את חיי בנו. אנאקין סקיווקר מתוודה בפני בנו ומת. לוק מחלץ את אביו מכוכב-המוות שמתפוצץ. המורדים ברחבי האימפריה חוגגים.

Ecthelion

New member
שני תיקונים

דגובה-דייגובה המורדים חוגגים ברחבי האימפריה-המורדים חוגגים ברחבי הגלקסיה.

yoo

New member
אפשר להוסיף ש:

אובי ואן קרא לעצמו בכינוי: בן כדי להסוות את עצמו ואת עברו המפואר כאחד הג´דייאים האחרונים שנשארו. והוא לא סתם במדבר אלא במדבר של כוכב טאטווין

rome0

New member
כמה אפשרויות לשם של הסרט השלישי:

1. היורשים/היורש 2. מסדר אבירי הג´דיי - לפי דעתי הכי מתאים 3. הכוח

למעלה