בבקשה HELP

בבקשה HELP

טוב. אז ראיתי את המחזמר שיער..מזמן...אבל מאז המילים של השירים לא יוצאות לי מהראש. אני חייבת בנימה של חייבת את השירים. לא את המילים עצמם. למרות שזה גם יתקבל בברכה ,אך אני רוצה את לשמוע את השירים. ולא שמעתי על דיסק שיצא למחזמר,בקאזה לא מצאתי כלום ויחד עם מליון אתרים שחיפשתי -כ ל ו ם!! אם מישהי או מישהו פה יכולים לעזור לי אז...פליזזזז תודה למי שקרא ומוכן לעזור, גם למי שלא יכול לעזור,או לא רוצה(תתביישו!) תודה.

Hippie Jeannie

New member
טוב...

למחזמר שיער יש דיסק, אבל כדי להשיג אותו את צריכה לקנות אותו באינטרנט מחברות כמו אמזון ושאר החברות שמוכרות מוסיקה באינטרנט. לעומת זאת את הדיסק של הסרט שיער, שזאת אותה מוסיקה בדיוק, יש בכל חנות דיסקים בארץ שמחשיבה את עצמה. ממש לא בעיה למצוא. ולא ייתכן שבקאזה לא מצאת, עובדה שאני מצאתי שם... פשוט תחפשי לפי שמות שירים ולא לפי הכותרת שיער. מקווה שעזרתי.

תודה שעזרת לי ..אבל..

. דיברתי על המחזמר בעברית. דיסק בעברית. את זה לא מצאתי בשום מקום. אם לזה התכוונת אז כנראה שלא הבנתי אותך.. תודה בכל אופן.

Hippie Jeannie

New member
אהההה בעברית!!!

למה לא אמרת? בעברית הוצאה עכשיו, ממש לפני חודש בערך, גרסה מחודשת וזולה של שיער משנת 1970 עם צביקה פיק. קצת מיושן, אבל מגניב. וגם זה צריך להיות כמעט בכל חנות דיסקים.

ושוב,חחחח לא הסברתי טובבבב

. הגירסה של המחזמר שהיה עכשיו. שעולה מחדש בנובמבר.זה הדיסק שאני מדברת!! אני רוצה את השירים שלהם..את הקולות שלהם... הממ...הייתי צריכה להיות ספציפית יותר אני משערת.

Hippie Jeannie

New member
להבא באמת תפרטי יותר

שאני אדע למה את מתכוונת... אין גרסה כזאת, וגם לא נראה לי שתהיה, כי בבית צבי לא ממש מוציאים דיסקים של המחזות זמר (ולפי מה שהבנתי את מדברת על הגרסה של בית צבי). הדרך היחידה להשיג את זה היא לבוא עם מכשיר הקלטה ולהגיד שאת עושה על זה כתבה או משהו...
סתאאאםםם, אל תעשי את זה, זה נגד החוק...

למעלה